canım geldiginde tombuldu ama resimdeki gbi degil burda kabarık hali biraz sinir olmuştu çekirken ondan öyle çıkmış
bende kahvaltı yapıcam çok güzel bir haftasonu sofrası hazırladım sizde gelin hepberaber yiyelim adres:kübü&volki konağı öptüm sizi şekerlerrrr
kızlar ya benı cok gıcık tuttuyo aksamları bıle uykudan uyanıyorum en sonunda artık mıdemı kaldırıyo bır kac gundur boyle nedendır anlamadım sızdede oluyomu ?
kızlar ya benı cok gıcık tuttuyo aksamları bıle uykudan uyanıyorum en sonunda artık mıdemı kaldırıyo bır kac gundur boyle nedendır anlamadım sızdede oluyomu ?
faranjitten benimde oluyor..dikkat et kendine...yatağın içinde 2 kat öksürüyorum... Gıcıktan...
Günaydın güzelleerrr. uyku sersemi olmuşum, leyla gibiyim. az önce kayınvalidemlerin mesajıyla uyandım, kahvaltı yapalım dediler birlikte. halbuki ben horul horul uyuyormuşum daha. ne çok uyumuşum yarabbim kendime inanamadım. üstüne üstlük açlıktan başım dönüyordu kalktığımda, bu saate kadar aç kaldımneyse ki 10 dakikada hazırladım her şeyi kahvaltı yapıyorum şimdi. bir yandan geçmişi okuyacağım. güzel bir haftasonu geçirmeniz diliyorum kendinize iyi bakıınn.
Yok canım bende çok olmuyor normal yani, hamişlikten önce sigara içiyorsan yeni yeni atıyor olabilirmisin ki ?
hamılelıgımden once ıcıyodum sıgara hamıle oldugumu ogrenınce bıraktım 4 ay sonramı baskadıkı acaba onuda bılmıyorum oda aklıma gelmıyo degıl bakalım bugun doktora gıttıgımde bıde ona sorucam
Poz vermeyi sevmiyor demEkki senin tombul paşa, artistler gibi
Ben geçen gün magnumun 6 dondurma paketinden aldım şimdi yiyecektim ama faranjit dedinizde bendede var kötü yapar dimi? ılık su alayım da öyle yiyeyim bari..
canım seninkinide koyda görelim bebem
Ohh bitti. çenesi düşük bu topiğin yaw :) (söyleyene bakın)
Leynacım gelmişsin sonunda, gözümüz yollarda kaldı canım en azından akşamları ve haftasonları görüşürüz bu şekilde inşallah. oğluşun da iyiymiş, maşallah size. kahvaltıdaymışsınız afiyet olsun. benimki de yeni bitti, doydum ama çok sağlıklı şeyler yemedimiçim rahat etmedi sonra daha faydalı şeyler yerim. şimdilik doydum çok şükür.
Doktor kontrolü olanlarımız varmış, ne güzeeeellben de gitmeyi çok istiyorum, çok az görüyorum yaa off pazartesi gidecektim ne güzel, bir hafta daha erteledik şimdi iyice uzadı ara
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım Allaha emanet olun.
Ankarada hava kötü. Ama olsuuunnn :) eşim aradı az önce. işleri bitiyormuş, 1 saate kadar yola çıkacaklar innnşallah akşam 5 gibi burda olacako gelene kadar temizlik ve yemek yapayım ben de banyo yapayım.
Paşam kuşun çok güzelmiş maşallah. ben de foto koyim ama bizimkiler pek minik. seninki kızmış sinirlenmiş sert görünümlü bir poz vermiş, kızdırmayın yavrucağı huzuru kaçmasın. ama çoook güzel :)Kahvaltım bitti masayı toplayıp uzanayım beş on dakika. hanzadecim bu arada ben saat 7 30 da uyandım tiroid ilacımı içtim wc ye gittim uyusam mı uyumasam mı diye düşünürken kafam düşmüş:) ayy çok da kötü bir rüya gördüm ama anlatmayayım şimdi. kendinize iyi bakın güzel annişler çok öpüyorum sizi. işte olan, çalışanlara Allah güç kuvvet versin, evdeki cicoşlar siz de kendinizi yormayın, keyifli bir haftasonu olsun hepimize inşallah.
ben hissetmiyorummm yaaaÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜya ben nie hissetmiyorum...
ama bugün eşimin işi vardı bende metroyla geldim işe...metroda bişi oldu ama hareketmi anlamadım..kendimi biraz kasarak geriye doğru aksılarak oturuyodum. bi an göbeğimin sol alt tarafında bişi oldu bi zonk etti gibi oldu .bidaha bi daha oldu. 3 defa belli oldu. 4. çok yavaş oldu...ama böyle kalp atması gibi bişiydi...hani böyle kaşarız yoruluruz da güp güp atar ya öyle bişiydi.. ama karnımda oldu... acaba tekme midir. yoksa kasıldığım için mi oldu... ilk defa olduğu için tekme de nasıl bişi onu da bilmiyom:44::44::44:
evetttt sıcak ta calıs elın kolun bacağın şişsin terle ve calısıyorsun dıye dus alamaa offffUyuyamayacağız kısmını geçsekBelki de uyuturlar yaaa dimi amaaa. Hadi o neyse de ben temmuz en çok da ağustos ayımız nasıl geçecek diye düşünüyorum. Karın büyüyecek, yük ağırlaşacak ve sıcak! Üstüne o sıcakta işe gelmek!
ben yedımm şimdıye kadar 4-5 kere üzerıne ılık su iç tamamdırrrrBen geçen gün magnumun 6 dondurma paketinden aldım şimdi yiyecektim ama faranjit dedinizde bendede var kötü yapar dimi? ılık su alayım da öyle yiyeyim bari..
Benimde iştahım olmuyor canım ama bebekler aç artık yemek zorundayız hemde düzenli bir şekilde, zorla kendini aç bırakma çocuğu en azından bir bardak süt iç :) Ne mutlu bebeğini görüceksin, güzel haberlerle gelmeni bekliyorum :)
hadi ama kızlaaar motivasyon düşürmek yok, süper olucak süper
He canım ben daha önce gitmiştim kendisine de çok memnun kalmıştım. Ana Kalp-Ayşegül Arığa 'ya gidiyorum. Çok ilgili, güleryüzlü bir bayan. Bütün sorularına bıkmadan cevap verip, anlayacağın şekilde anlatabilen nadir diyetisyenlerden. ben çok araştırdım ama Kayseri'de sadece Ayşegül hanım2a çok referans verdiler. Bir de Belediye Durmaz İşhanında bir bayan diyetisyeni övdüler ama o akapunktur ile beraber zayıflatıyordu. Ben doğal yollardan zayıflamayı tercih ettim.
Şu anda kendisi de 8 aylık hamile. 3 hafta sonra izine çıkacak yalnız. Ekim'de dönecekmiş işe. Ben napıcam dedimHamileyken dikkat etmek gerek ama ipler senin elinde de değil çok fazla dedi. O yüzden fazla kafana takma, sadece dikkat et dedi. "Sen zaten ne yemen ne yememen gerektiğini gayet iyi biliyorsun artık . ve hamilelik boyunca da cepten bana ulaşabilirsin, müsait olursam mutlaka cevap veririm dedi" sağolsun. genel bir diyet listesi yazdı, uyarılarını yaptı. O kadar. Sen gitsen sana da yapacağı o şimdilik.
Normalde vücut analizi yapan makineye alınıyorsun ama hamileyken kullanılmadığından vücut analizim de yapılamadı. Bilgin olsun.
kız senin yaptıgın işmi şimdicanım çekti kız parası pahalı ama deger ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?