2011 Ekim Anneleri

faranjitten benimde oluyor..dikkat et kendine...yatağın içinde 2 kat öksürüyorum... Gıcıktan...

evet ya gunduzde oluyo ama aksam yatarken daha cok oluyo uyuyorum gıcıktan oksurukten uyanıyorum bas ucumda su bulundurum her zaman artık surahıde koyuyorum yanına tek bı bardak yatmıyo gıcık tuttukca ıcıyorum

Öğlen oldu öğleeeen :)) keşke bende uyusaydım biraz daha, haftasonunu anlamıyorum bu erken kalkmalar yüzünden, Afiyet olsun sanada bebişinede yarasın canım... :)

Son düzenleme:
Yok canım bende çok olmuyor normal yani, hamişlikten önce sigara içiyorsan yeni yeni atıyor olabilirmisin ki ?

hamılelıgımden once ıcıyodum sıgara hamıle oldugumu ogrenınce bıraktım 4 ay sonramı baskadıkı acaba onuda bılmıyorum oda aklıma gelmıyo degıl bakalım bugun doktora gıttıgımde bıde ona sorucam

Ben geçen gün magnumun 6 dondurma paketinden aldım şimdi yiyecektim ama faranjit dedinizde bendede var kötü yapar dimi? ılık su alayım da öyle yiyeyim bari..

Evet canım vücut temizlenirken gıcıkla beraber atıyor sigaranın pisliğini sökmeye çalışıyor, o arada bir banada oluyor ama çok kötü değil aslında çok kötü olabilirde, ben sabahları çok hapşuruyorum alerjiden dolayı hapşırıkla gidiyor... Birde çok pekmez aldım 15 gün de yaklaşık iki kavanoz bitirdim, şimdi yemiyorum artık... Onunda faydasını görmüş olabilirim :)

Son düzenleme:
Ohh bitti. çenesi düşük bu topiğin yaw :) (söyleyene bakın )
Leynacım gelmişsin sonunda, gözümüz yollarda kaldı canım en azından akşamları ve haftasonları görüşürüz bu şekilde inşallah. oğluşun da iyiymiş, maşallah size. kahvaltıdaymışsınız afiyet olsun. benimki de yeni bitti, doydum ama çok sağlıklı şeyler yemedim içim rahat etmedi sonra daha faydalı şeyler yerim. şimdilik doydum çok şükür.
Doktor kontrolü olanlarımız varmış, ne güzeeeell ben de gitmeyi çok istiyorum, çok az görüyorum yaa off pazartesi gidecektim ne güzel, bir hafta daha erteledik şimdi iyice uzadı ara
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım Allaha emanet olun.
Ankarada hava kötü. Ama olsuuunnn :) eşim aradı az önce. işleri bitiyormuş, 1 saate kadar yola çıkacaklar innnşallah akşam 5 gibi burda olacak o gelene kadar temizlik ve yemek yapayım ben de banyo yapayım.
Paşam kuşun çok güzelmiş maşallah. ben de foto koyim ama bizimkiler pek minik. seninki kızmış sinirlenmiş sert görünümlü bir poz vermiş, kızdırmayın yavrucağı huzuru kaçmasın. ama çoook güzel :)Kahvaltım bitti masayı toplayıp uzanayım beş on dakika. hanzadecim bu arada ben saat 7 30 da uyandım tiroid ilacımı içtim wc ye gittim uyusam mı uyumasam mı diye düşünürken kafam düşmüş:) ayy çok da kötü bir rüya gördüm ama anlatmayayım şimdi. kendinize iyi bakın güzel annişler çok öpüyorum sizi. işte olan, çalışanlara Allah güç kuvvet versin, evdeki cicoşlar siz de kendinizi yormayın, keyifli bir haftasonu olsun hepimize inşallah.

canım teşekür edrim teyzesi görelim seni bıdıga

ben hissetmiyorummm yaaa
evetttt sıcak ta calıs elın kolun bacağın şişsin terle ve calısıyorsun dıye dus alamaa offff
Ben geçen gün magnumun 6 dondurma paketinden aldım şimdi yiyecektim ama faranjit dedinizde bendede var kötü yapar dimi? ılık su alayım da öyle yiyeyim bari..
ben yedımm şimdıye kadar 4-5 kere üzerıne ılık su iç tamamdırrrr

Şimdi duştan çıktım üzerimi giyim tost hazırlıyorum kendime yiyip öyle gideyim inşallah olumsuz şeyler duymam

hadi ama kızlaaar motivasyon düşürmek yok, süper olucak süper

Hayranım şu azmeeeeee

Bu arada ucuz diye söylüyorum ben de eve buz parmak stoğu yaptım günde en az iki tane yiyorum yakında yataklara düşmezsem iyi

canım çok teşekkür ederim
ben hamileyken kilo alamıyorum ve süt problemi çekiyorum,doğum sonrası yükleniyorum oda bana kalıyor veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…