Şimdi duştan çıktım üzerimi giyim tost hazırlıyorum kendime yiyip öyle gideyim inşallah olumsuz şeyler duymam
Hayranım şu azmeeeeee
Bu arada ucuz diye söylüyorum ben de eve buz parmak stoğu yaptım günde en az iki tane yiyorum yakında yataklara düşmezsem iyi
Minik 6 lı paketinden aldır paşam :) hem küçük oluyor hem yetiyor bir tanesi, hemde çeşit çeşit :)
Ya magnumd açok pahalı değil ama büyük kutulatından alın bereketli olur gözünüzde doyar :))) Yaz geliyor, bol bol yiyeceğiz buz parmaklara ve dondurmalara boğulacağız :) ama dikkat et buz parmaklara boyalısından olmasın emi :)
Şimdi duştan çıktım üzerimi giyim tost hazırlıyorum kendime yiyip öyle gideyim inşallah olumsuz şeyler duymam
Güle güle kirlen canım sefan olsun :) Güzel şeyler duyucaksın sen onu görüceğini düşün anneis bugün görüşme gününüz :)
guzel haberlerle geırsın ıns cnm bende mesaım bıtmesını beklıyorum ısten cıkıp gıdıcem bende kontrole
bayılıyorum magnumun 6 lı paketine 3 günde bitiyor bereketli de mmm
kahvaltımızı yaptık biz şimdi sofrayı toplayıp gezmeye gitme zamanıablamla buluşup şööyle bir kızılay turu yapıcaz kuaföre gidicez kendinize iyi bakın canlarım akşama görüşmek üzere....
hemen benim sponsosu telden arıyorum alsın :102::102::102:adam yakında kapıya koyucak vallahi istekler bitmiyodün ayıptır söylemesi çilek muz aldı getirdi yıkamış muz bana bakıyo ben muza cacabakabız yaparmı diye :18::18:zorla yedirdi kamyonculuk oynayarak hani çocuklar yemez ounarlarya benimki o hesap bu arsa 2 gündür gıcık var bogazımda korkudam öksüremiyorum dikişleri zorlarım diye ne yasamda gıcık gitse
Ye tabi canım, sen liste yap paşam haftalık alınacaklar filan diye eşin toptan getirsin her an elinin altında bulunsun her şeyin, ekstra bir şey olursa ararsın daha iyi olur :) Foto ekliyeceğim makinanın şarjını bekliyorum :) Benim geveze paşozumuda görün şu andada cır cır susmuyor :)
guzel haberlerle geırsın ıns cnm bende mesaım bıtmesını beklıyorum ısten cıkıp gıdıcem bende kontrole
Canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin hemen burayaa yaz
canım yirim onu yir benimki erkekkız bilerek almadık konuşmuyo diye şimdide tuvalet masasının üstünde oraları keşif yapıyo kerata görsen halini aynayı gagalıyo pek dadlu oldu teyzesi bansına diyimde afilli bir resmini koysun sonra
günaydın annişler
biz de uyandık, kahvaltımızı yaptık, çamalır atım makinaya. elde yıkanacak bulaşıklar birikmişti dün baya yemek yapmıştım koca tencereler falan birikmişti. onları yıkadım. eşim evi süpürüyo şimdi ben de size bakayım dedim
ya ne çenesi düşük hatunlarsınızokumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum valla. ama okumak da çok zevkli. tam bişi okuyorum mesela aaaa diyorum böyle miymiş? sonraki sayfalarda cevabını bluyorum soru işaretleri siliniyo. sağ olun bilge anneler :))
şimdi biraz yatak toplaması yapacam arada okuyucam yine sizi. takipteyimmmm :)
benım mesaım bıtmek uzere hazırlanıp cıkım artık oglusumla randevum varhepinize guzel hafta sonları dılıyorum:80:
benimkide erkek :) o yüzden susmuyor babacım diyor deminden beri mikrop
kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları
ah kardeşim bunlar çok nankör oluyolar healışverişi yapan biz babcıgı kapanlar bizim kocişler anneye ne olmuş kız anne desin şimdi eşim cimbom dedirtiyo bende fenerhahçe dedirtiyom dediki o uzun diyemez benim adım paşaysa sorarım ona birden aklıma geldi Fener dedirtirim dedim kötüyüm ben çok kötüyüm evde heo ben ilgileniyorum vay eşimin haline bu arda sebze çorbasına siz ne koyuyosunuz :44::44::44::44::44:
Bu arda benim mide gene çoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?