2011 Ekim Anneleri

Ya magnumd açok pahalı değil ama büyük kutulatından alın bereketli olur gözünüzde doyar :))) Yaz geliyor, bol bol yiyeceğiz buz parmaklara ve dondurmalara boğulacağız :) ama dikkat et buz parmaklara boyalısından olmasın emi :)

Minik 6 lı paketinden aldır paşam :) hem küçük oluyor hem yetiyor bir tanesi, hemde çeşit çeşit :)

hemen benim sponsosu telden arıyorum alsın :102::102::102:adam yakında kapıya koyucak vallahi istekler bitmiyodün ayıptır söylemesi çilek muz aldı getirdi yıkamış muz bana bakıyo ben muza cacabakabız yaparmı diye :18::18:zorla yedirdi kamyonculuk oynayarak hani çocuklar yemez ounarlarya benimki o hesapbu arsa 2 gündür gıcık var bogazımda korkudam öksüremiyorum dikişleri zorlarım diyene yasamda gıcık gitse

bayılıyorum magnumun 6 lı paketine 3 günde bitiyor bereketli de mmm
kahvaltımızı yaptık biz şimdi sofrayı toplayıp gezmeye gitme zamanıablamla buluşup şööyle bir kızılay turu yapıcaz kuaföre gidicez kendinize iyi bakın canlarım akşama görüşmek üzere....

İyi gezmeler çok yorulma dikkat et hiç halim yok oysa bende bu gün kuaföre gidicektim ama öğleden sonra giderim belki de :)

Ye tabi canım, sen liste yap paşam haftalık alınacaklar filan diye eşin toptan getirsin her an elinin altında bulunsun her şeyin, ekstra bir şey olursa ararsın daha iyi olur :) Foto ekliyeceğim makinanın şarjını bekliyorum :) Benim geveze paşozumuda görün şu andada cır cır susmuyor :)

canım yirim onu yir benimki erkek kız bilerek almadık konuşmuyo diye şimdide tuvalet masasının üstünde oraları keşif yapıyo kerata görsen halini aynayı gagalıyo pek dadlu oldu teyzesi babasına diyimde afilli bir resmini koysun sonra

Son düzenleme:

Benimkide erkek :) O yüzden susmuyor babacım diyor deminden beri mikrop

günaydın annişler

biz de uyandık, kahvaltımızı yaptık, çamalır atım makinaya. elde yıkanacak bulaşıklar birikmişti dün baya yemek yapmıştım koca tencereler falan birikmişti. onları yıkadım. eşim evi süpürüyo şimdi ben de size bakayım dedim

ya ne çenesi düşük hatunlarsınız okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum valla. ama okumak da çok zevkli. tam bişi okuyorum mesela aaaa diyorum böyle miymiş? sonraki sayfalarda cevabını bluyorum soru işaretleri siliniyo. sağ olun bilge anneler :))

şimdi biraz yatak toplaması yapacam arada okuyucam yine sizi. takipteyimmmm :)

Bende kalkıp toparlansam iyi olucak eşimi gönderdim demin işleri vardı. bende bulaşık ve çamaşır makinalarını açtım kalkıp biraz toparlamam lazım yatağım duruyor nevresimleri değiştirmem lazım, lazımda lazım işte poff..

kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları

benimkide erkek :) o yüzden susmuyor babacım diyor deminden beri mikrop

ah kardeşim bunlar çok nankör oluyolar healışverişi yapan biz babcıgı kapanlar bizim kocişleranneye ne olmuş kız anne desin şimdi eşim cimbom dedirtiyo bende fenerhahçe dedirtiyomdediki o uzun diyemez benim adım paşaysa sorarım ona birden aklıma geldi Fener dedirtirim dedim kötüyüm ben çok kötüyüm evde heo ben ilgileniyorum vay eşimin halinebu arda sebze çorbasına siz ne koyuyosunuz :44::44::44::44::44:
Bu arda benim mide gene çoştu

:)) sen önce alıştırırsın sürekli evdesin, sebze çorbası pek yapmıyorum ben daha çok mercimekli yapıyorum canım ama annem mantardan pırasaya kadar koyar ve çokta leziz olur hazır kremada kullanıyor bazen unda kavuruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…