2011 Ekim Anneleri

kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları

gezmekmi dedin ben o kelimeyi unutalı çok oldubenim yerimede gezin ben 24 saat burdayım zatentopigi bekliyim barisize iyi gezmeler diyeyim benim yerimede gezin eylenin hamileligin tadını çıkarınbende yatmanın ne demişler karbuzda yata yata büyür

kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları

evet canım geziyorum ama odadan odaya :) makineler çalışıyor harıl harıl, çok hamaratlar. ben de evi derliyor topluyor temizlik yapıyorum. eşim geliyor bugün çoookk mutluyum sağol eslemcim sana da mutlu haftasonları.

yok paşamcım yok ne gezmesi eğlenmesi tatlım bak ben de burdayım. hep beraber bekleriz topiği:92:

canım diyorumki evde 2 kabak var onu kuyum havuç patates sarımsak yogan birazda mercimek tememişin garibi brokoli ıspanak semizotu al dedim unutmuş bebem almayıonlarıda bugün alrım dedi sabah konuştun anlaştık o dedi sen yat yerinden ben sana hem bakarım hemde ne mamalar alılrım dedi kandırdı beniişimede gelmedi degil heyaşasın kesme şeker yaşasın mamalar
yok paşamcım yok ne gezmesi eğlenmesi tatlım bak ben de burdayım. Hep beraber bekleriz topiği:92:
canım benim sagol inan çok sevindirdin beni en azından tek degilip gel öpücem vallahi içimden geldiohh be pek dadluymuş

Kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş

Kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş[/QUOTE]

ÇOK ŞÜKÜR DAHA NE KADAR UZATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜMÜYOR DEĞİLDİM :))

hoşgeldin canım. Ağlama ağlama kıyamam sanaaaa
heh o dediğin gibi işte tepiklenmek. Şimdilik kendileri gibi tepikleri de bıdık amaaa sonra güm güm diye gelecek inşallah annesiiii.

ciddimisiniz ya... gerçekten tekme mi onlar...
yaşasın allahım bende duydum bende duydum... yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiii

kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş

çok şükür daha ne kadar uzatacaklar diye düşünümüyor değildim :))[/quote]

canım aslında sesretmicemde canımın sıkıntısına ne etcen o bitince ne seyretsem acaba didim fikri olan

Günaydın bu gün İstanbul pırıl pırıl tam da haftasonuna yakışır bir güneş var
o güneş bi buralara uğramıyor.hep bulutlu hep soğuk ruhum daraldı.bizim burda tek eğlencemiz yaylada piknik ve mangal.o da olmayınca patlıcazz sıkıntıdan.haftasonu yapacak hiç bir alternatifimiz yok başka.bu sabah eşim sobayımı temizlesek doldu dedi.iyi yanmıyo dedi.ne soba temizlemesi yaa mayısın ortasındayız dedim.
basbayağa hissediyorsun işte. merak etme bi kere hissettin ya devamı gelir artık Allahın izniyle

450 gram mı

Kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş

ÇOK ŞÜKÜR DAHA NE KADAR UZATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜMÜYOR DEĞİLDİM :))[/QUOTE]

Bihterken çok güzel ağlıyordu halbusem :)) seneryodanmı sıkıldı ne

canım yanlış anlaşılma bendede öyle yazıyodu altında yazar 4 aylıkken bebgim kilosu diye 4 aylık bebem en çck 240 olur:26::26::26:

anladım canım bende şaşırdım bi an bu arada kızlar siz üçlü test yapmayı düşünüyo musunuz ben doktorumla konuşup yapmasam diyorum sadece ayrıntılı ultrasona girsem ..

merhaba hamisler,,3 4 gun oldu sanırım gırmedım foruma... nasılsınız ?umarım sorunsuz hamılelıkler gecırıyorsunuzdur...ben bebegımın cınsıyetını persembe gunu ogrendım.. pek keyfımolmadıgı ıcın de gırmedım foruma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…