kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları
kızslar merhabalar naporsunuz bakalım hava çok güzel çalışmayanlar geziyodur heralde herkese mutlu haftasonları
gezmekmi dedin ben o kelimeyi unutalı çok oldubenim yerimede gezin ben 24 saat burdayım zaten topigi bekliyim bari size iyi gezmeler diyeyim benim yerimede gezin eylenin hamileligin tadını çıkarın bende yatmanın ne demişler karbuzda yata yata büyür
canım diyorumki evde 2 kabak var onu kuyum havuç patates sarımsak yogan birazda mercimek temem:)) sen önce alıştırırsın sürekli evdesin, sebze çorbası pek yapmıyorum ben daha çok mercimekli yapıyorum canım ama annem mantardan pırasaya kadar koyar ve çokta leziz olur hazır kremada kullanıyor bazen unda kavuruyor....
yok paşamcım yok ne gezmesi eğlenmesi tatlım bak ben de burdayım. Hep beraber bekleriz topiği:92:
hoşgeldin canım. Ağlama ağlama kıyamam sanaaaa
heh o dediğin gibi işte tepiklenmek. Şimdilik kendileri gibi tepikleri de bıdık amaaa sonra güm güm diye gelecek inşallah annesiiii.
kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş
çok şükür daha ne kadar uzatacaklar diye düşünümüyor değildim :))
canım aslında sesretmicemde canımın sıkıntısına ne etcen o bitince ne seyretsem acaba didim fikri olan
o güneş bi buralara uğramıyor.hep bulutlu hep soğuk ruhum daraldı.bizim burda tek eğlencemiz yaylada piknik ve mangal.o da olmayınca patlıcazz sıkıntıdan.haftasonu yapacak hiç bir alternatifimiz yok başka.bu sabah eşim sobayımı temizlesek doldu dedi.iyi yanmıyo dedi.ne soba temizlemesi yaa mayısın ortasındayız dedim.Günaydın bu gün İstanbul pırıl pırıl tam da haftasonuna yakışır bir güneş var
basbayağa hissediyorsun işte.ÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜya ben nie hissetmiyorum...
ama bugün eşimin işi vardı bende metroyla geldim işe...metroda bişi oldu ama hareketmi anlamadım..kendimi biraz kasarak geriye doğru aksılarak oturuyodum. bi an göbeğimin sol alt tarafında bişi oldu bi zonk etti gibi oldu .bidaha bi daha oldu. 3 defa belli oldu. 4. çok yavaş oldu...ama böyle kalp atması gibi bişiydi...hani böyle kaşarız yoruluruz da güp güp atar ya öyle bişiydi.. ama karnımda oldu... acaba tekme midir. yoksa kasıldığım için mi oldu... ilk defa olduğu için tekme de nasıl bişi onu da bilmiyom:44::44::44:
SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun
450 gram mı
Kız şu fatma gülün suçu ney onu seyrediyorum yazık kıza birde aglamayı becerse vallahi beni oraya koysalar iyi drama çıkarırım5 bölüm sonra bitiyomuş
canım yanlış anlaşılma bendede öyle yazıyodu altında yazar 4 aylıkken bebgim kilosu diye 4 aylık bebem en çck 240 olur:26::26::26:
anladım canım bende şaşırdım bi anbu arada kızlar siz üçlü test yapmayı düşünüyo musunuz ben doktorumla konuşup yapmasam diyorum sadece ayrıntılı ultrasona girsem ..
Eleni profil resmine bayıldım çok şeker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?