2011 Ekim Anneleri

ÇOK ŞÜKÜR DAHA NE KADAR UZATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜMÜYOR DEĞİLDİM :))

Bihterken çok güzel ağlıyordu halbusem :)) seneryodanmı sıkıldı ne [/QUOTE]
öyle canım senaryo uymadı herhalde
anladım canım bende şaşırdım bi an bu arada kızlar siz üçlü test yapmayı düşünüyo musunuz ben doktorumla konuşup yapmasam diyorum sadece ayrıntılı ultrasona girsem ..
canım yardan nasip ederse 23 gidicen hemde bebgin vücüdünü ölçüyolar bakıyolar haftasına göre uyumlumu diye nasip ulursa gidicem 17 haftalık olucak işşallah ayrıntılı ultrosona ne zaman giriliyo
Paşacım benim miniğimde avatarımda :) Bir hayli zor çektimsonunda köşeye sıkıştırdım :)

canım sagol beni kırmadıgın içinmaşallah sübhanallah pek dadluymuş zor oluyo zaten çekmesi sanki anlıyolar çekilirken eline yüregine saglık bebem benimki kafeste uyuyo cicikuş diye diyepek masum oluyolar ya uyuduklarındaya birşey sorucam size benim hem tenim kurudu hemde yüzüm kuru dökülüyo pul pul acep evremi degişiyorum ne dersiniz

Hayırdır canım keyfin neden yok bebeğinin cinsiyeti neymiş?
esımle 1 haftadır limoniyız.. dıger tartısmalarımızdan cok farklı oldu bu seferkı... persembe gunu bebegımın %99 erkek olacagını sanarken (kendım boyle hıssederken )kız olacagını ogrendık.. ben cok sevındım cunku kız ıstıyordum her ne kadar erkek gıbı hıssetsemde.. cok saglıklı bır bebek dedı doktor..ama daha kapıdan cıkar cıkmaz esım yok dedı doktor hanım cocugumun pipisini gormedı ben gordum erkek olcak dedı.. doktor da o kadar cok baktı kı(ılk defa belkı 20 dk yakın) kesınlıkle bır erkek belırtısı yok dedı hatta.. dedım sevınmedın kızın olacagına yuzun asıldı..yok mok dedı ama bunu anlamak ımkansız tabı..sonra telefonda aılelerımıze haber verdık cınsıyetı merak edıp duruyorlardı zaten .. onlara bıle aynını soyledı..daha bellı degıl hersey degısebılır dedı..yaptıklarının yanında bıde bunu yapması cok asabımı bozdu..nıtekım 1 haftadır konusmuyoruz,aynı sofrada yemek yemıyoruz,onun nereye gıttıgınden benım benım nereye gıttıgımden onun haberı yok.yabancı gıbıyız..oyle ıste .. sevınemıyorum sayesınde...

canım canını sıkmaya deymez bu ilkmi bebgin eşler bilmiyoki kız çocuk hayırlı evlat peygamber efendimiz bile demiş bir hadisinde ilk kızınız olsun çok hayıllı olur diye ama gelde onlara anlatbak ben 2 evlat kaybettim 2de erkekti eşim 2 çok sevindi dedim hep erkek oldugu için seviniyosun yok dedi evladın kızı oglu olmaz eli ayagı saglıklı olsunda dedi kızımızda yok oglumuzda senin bu kızsa rabbine şükretmesi lazım kızlar anaya babaya bakarlar erkekler öylemi hatunu bulunca analarını unutuyolar örnek eşimal karşına konuş bak bu bizim yavrumuz bunun cinsiyetini ben degil yaradan belli ediyo de üzüntülerini sıkıntılarını dile getir anlayışlı bir eşşe anlar seni ben anlamıyorum bu eşlerin erkek takıntısı ney o karnındaki bebgi ne kişiler bekliyo ayaklarına servet döken bile var ya olmasaydı hiç ne yapıcaktı sen strese girme boşver salla gitsin bebeginden önemli degilya

OOOO CNM BİZ Allah bize bir bebek nasip etsin diye o kadar uğraşıyoruz dualar ediyoruz siz cinsiyet yüzünden tartışmışsınız kız yada erkek ne farkeder o sizin ikinizin bebeği düşünsene sizden sonraya kalıcak eseriniz ve Allahın emaneti bence o alttan almasa bile sen al en güzel günlerinizi zehir etmeyin

cok uzucu bir durum irem. ama onun da hemen hemen her erkek gibi erkek cocuk istegi var demek ki. cok normal bu. oldukca ilkel bir dusunce ama ulkemizde cok yaygın maalesef. gecici bir sure icin ona hak ver ve anlamaya calıs canım. kızın dogduktan sonra kucagından dusurmeyecek nasıl olsa bayılacaktır ona. yeni ogrenmis olmanin şaşkınlğını yaşıyor, geçici bir dönem bence çok alışacak bağlanacak kızına. üzme sakın kendini. bebeğin de üzülür ve istenmediğini hissedip kahrolur bu arada kızlar, aşk evliliği yaparak planlı, istenerek dünyaya getirilen bebekler büyüdüklerinde çok mutlu, kazara ya da istenmeyerek dünyaya getirilenlerse çok mutsuz oluyormuş hayatları boyunca. bilimsel bir araştırma bu, benden söylemesi.

ah ah 2 gündür bir gıcıgım var geçmek bilmiyo yawne etsekte geçse ara ara öksürüyorum benbenim bir akrabam var 15 sene bebsi olmuyo herşeyi var bebgi yok doktor demiş eşini boşa yani kocasını senin olur biz kadınlar ne fedakarız erkeklere olsa de get ananın evine derler kadın öylemi evin diregiyse erkek temeliyse kadındır evi çekip çevirende kadındır çop pis dalasım geldi böylelerineherşeye şükretmeyen i,nsan olmasa derki kulum sen bunu istem
iyomusun ben emanetimi bir geri alıoyım derse vay halimize rabbim evlatlarımıza ömür versin işşallah

merhaba kızlar ben 19 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerini hissediyorum fakat 1 haftadır sandalyeden filan kalkarken yürüyemiyorum.sanki göbeğimin alt kısmında taş taşıyomuşum gibi oluyo sizdede oluyomu normalmi bilemiyorum lütfen yardım edin...çok korkuyorum...

CNM BENİMDE ÖYLE sürekli oturarak çalışıyorum ve uzun süre oturup kalktıktan sonra benimde özellikle sağ tarafımda oluyo normalmi bilmiyorum ama en son 3 gün önce kontrole gittiğimde doktor herşeyin normal olduğunu söylemişti

benim eşimde bebegimizi oglum diye seviyordu erkek istiyordu kız oldugunu ögrendik suan kızından daha degerlisi yok bazen kıskanıyorum kızın dogsun beni unutursun diyorum hatta işe giderken kızıma iyi bak annesi diyo mutlu oluyorum..

canım bebk biryerede toplanırsa yani sivri olursa bilki kasılmadır ne yapcez bol su içicez bol yatıp dinlenicez bakıcan 10 dakikada geçmedimi doktorun yolunu tutcez ama sen sabit oturuyosan birden kalkmak için hamle yaparsan kasgın acır hafif hafif nazik kalkalımaman dikkat
bebeginin cinsiyeti ne cnm??

kızmış canım bebginin ciinsiyeti kız rabbim analı bablı büyütsün işşallah

Son düzenleme:

canım evladın erkegi kızı olmaz yeterki rabbim eli ayagı saglıklı saatli versin güzel amelli versin benim kutudan bakalım ne çıkıcekdogsun yandın papucun dama atlır sonra vay halimize kız çocukları cilveli oluyo ne güzel

OOO Leynacım gelmiş. Tüh yine görüşemedik!! Mübarek ctesi ama işler pek fazla idi, gelemedim. Kimler gelmiş kimler geçmiş topikten.Neyse bakalım...
Keyfin nasıl oğlan anasııı. Haberin var mı benim kız da erkeğe döndü Yani benden de bir şehzade geliyormuş. Kız fikrine çok alışmıştım ama olsun. Benim olsun, sağlıklı olsun da ister kız ister erkek olsun.

Bu arada Alçak köfte Hanzade yine yapmış yapiceni, Magnum nereden çıktı kız? Neyse eve dönerken bir 6'lı da ben alayım. Kilo alırsam, sorumlusu Hanzade ona göre.

hanzade işte yapıyo ne yapcenbizi heveslendirdi hatun gitti emme gelir bak bakalım ben ne yapıyorum ona hanzade gel bebem sana yapacaklarım var gel kız canını acıtmıcem söz

anladım canım bende şaşırdım bi an bu arada kızlar siz üçlü test yapmayı düşünüyo musunuz ben doktorumla konuşup yapmasam diyorum sadece ayrıntılı ultrasona girsem ..

benim doktorum gerek görmedi 3'lüyü. 2'li test yeterli, zaten ayrıntılı ultrasona da 20. haftada gireceksin o yeterli dedi.

İremcim bu dönemde canını sıkmamak için biraz da sen uğraşacaksın. ben onu öğrendim. Yoksa valla kimse hamilesin diye sallamıyor. bazı erkekler de senin ki gibi. Burnu düşse eğilip almaz. benim eşimde öyle mesela. Ha hiç mi kızmıyorum eşime? Tabi ki kızıyorum ama huyunu bildiğimden küsmüyorum. Gidip gelip en fazla naz yapıyorum. Çünkü biliyorum ki küsersem o gelip özür dilemeyecek. Sende öyle yap. Bırak, dünya yansın umrunda olmasın. Eşine de küsme. Sonra sen üzülürsün.

Garip olacak ama benim eşim de kız istiyordu. Dr. erkek dedi, hatta pipisinin resmini de eline verdi. Babasının dr'dan çıkar çıkmaz söylediği" Hiçbirşey anlamam seneye bir daha yapıyoz "oldu. Ben gülüp geçtim. Şimdi arada laf sokuyorum."Yarın oğlum sana bahçe, tamir işinde yardım edecek. bende diyeceğim oğlum baban seni istemedi diye" falan diyorum. Erkek babasııııı falan diye de dalga geçiyorum. Gülüp geçiyoruz.

hanzade işte yapıyo ne yapcenbizi heveslendirdi hatun gitti emme gelir bak bakalım ben ne yapıyorum ona hanzade gel bebem sana yapacaklarım var gel kız canını acıtmıcem söz

neyse paşam, hanzade yapınca kızamıyorum. Bir de nasıl olsa çarşıdan gidip alabilicem bişey. Ayyy ben çok pisboğaz oldum yaa.
Düşün artık biri bir yiyecek ismi söyleyince aklıma başka şeyler getiriyorum ki canım çekmesin. Sanırım benm ki psikolojik

canım bizimki psikolojik dedigin gibi ne yapıcan aynı dert nendede var agzım durmuyo vallahirabbim yardımcımız olsun işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…