Tebrikler kızlar, ben de 2010 Eylül annesiyim, geçen sene bu zamanlar ben de yepyeni bir heyecan içindeydim. Şimdi sizin topiği görünce o zamanlar geldi aklıma, Allah bu yolu hayırlısıyla, keyifli ve huzurlu bir şekilde tamamlamanızı nasip etsin inş.
selam kızlar bende kendi hesabıma göre 5 haftalıkım ama henüz keseye baktırmadık siz beta hcg yaptırdınızmı yaptırdıysanız sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim Allah hepimizin evlatlarını kucağımıza almamızı nasip etsin
son regl tarihim 21 aralıktı ben 21 ocakta kan testi yaptırdım 1540 çıktı.. bence hemen dr a görün derim için rahatlasın..selam kızlar bende kendi hesabıma göre 5 haftalıkım ama henüz keseye baktırmadık siz beta hcg yaptırdınızmı yaptırdıysanız sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim Allah hepimizin evlatlarını kucağımıza almamızı nasip etsin
arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur annelerine ben 21de gittim ultrasonda baktı dr. ama ben henüz hamilelik diyemem dedi nokta kadar bırsey gördüm dedi buhafta cuma yine gidicem inşallah herşey yolunda gider ALLAH IM sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin .bide bişey sorucam sizdede kasık bacak ve göğüs ağrısı çok oluyormu normaldir herhalde dimi
selam kızlar bende kendi hesabıma göre 5 haftalıkım ama henüz keseye baktırmadık siz beta hcg yaptırdınızmı yaptırdıysanız sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim Allah hepimizin evlatlarını kucağımıza almamızı nasip etsin
merhaba arkadaşlar benimde bu cuma 7 hafta olacak bizde keseyi gördük bu cuma inşallah kalp atışlarını duyacağız benim midem cok yanıyor pek bişey yiyemiyorum bakalım artık benimde 15 eylül gibi
teşekkür edrim elmakurdumusun senin bebeğinde hayırlı olsun ALLAH IM sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinCanım merhaba Rabbim tamamına erdirsin.
Tebrik ederim...
arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur annelerine ben 21de gittim ultrasonda baktı dr. ama ben henüz hamilelik diyemem dedi nokta kadar bırsey gördüm dedi buhafta cuma yine gidicem inşallah herşey yolunda gider ALLAH IM sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin .bide bişey sorucam sizdede kasık bacak ve göğüs ağrısı çok oluyormu normaldir herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?