2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

HAVALIKIZ

'Ya Vehhab'
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
577
9
296
Antalya
MRB anne adayları bu 9aylık yolculugu beraber tamamlayalım sıkıntılarımızı mutluluklarımızı paylaşalım ben 5. haftamdayım henüz dr tam doğum tarıhını söylemedı benim hesabıma göre 28 eylül nasıl geçer bu 8 ay ALLAH hepimizin evladını sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
merhaba canım ben ilk dr ziyaretimi dün yaptım ve 27 eylül olarak görünüyor tarih şu an için tabii hamileliğin gidişine bağlı biliosun belli olmaz.. sen gitmedin mi daha dr a?

mrb benim de doğumuma eylül ayı dedi doktor. 8 haftalık hamileyim mide bulantılarım ve kusmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor. sizin daha başlamadı galliba bebişleriniz küçük. Allah yardımcınız olsun..

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalığım.önümüzdeki pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez şuan için bulantı falan yok ama kasık ağrıları devam.doktorum ilk muayenede sadece keseyi gördü doğum tarihi için bişey demedi ama benim hesaplarıma göre 19 eylül...
herkese sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum.bu yolda ben de varım yani.....

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalığım.önümüzdeki pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez şuan için bulantı falan yok ama kasık ağrıları devam.doktorum ilk muayenede sadece keseyi gördü doğum tarihi için bişey demedi ama benim hesaplarıma göre 19 eylül...
herkese sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum.bu yolda ben de varım yani.....

Tebrikler kızlar, ben de 2010 Eylül annesiyim, geçen sene bu zamanlar ben de yepyeni bir heyecan içindeydim. Şimdi sizin topiği görünce o zamanlar geldi aklıma, Allah bu yolu hayırlısıyla, keyifli ve huzurlu bir şekilde tamamlamanızı nasip etsin inş.

ne güzel canım ya allah bizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.düşünüyorumda 40 hafta olmasına 34 haftam var keşke şunu ters çevirsekte doğuma 6 haftam kalsa diyorum..sonrada bebişim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda ben bu 34 haftayı çekmeye razıyım diyorum...senin bebişide allah uzun sağlıklı ömürler versin...

selam kızlar bende kendi hesabıma göre 5 haftalıkım ama henüz keseye baktırmadık siz beta hcg yaptırdınızmı yaptırdıysanız sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim Allah hepimizin evlatlarını kucağımıza almamızı nasip etsin

gözün aydın allah tamamına erdirsinnnnn beta hcg ni yaptır arkadaşımmm
takip etmiş olursunnnnn
ben de takipteyimmmmmm
inşallahhhhhhh hepimizin sağlıklı sonuçları olurrrrrr

son regl tarihim 21 aralıktı ben 21 ocakta kan testi yaptırdım 1540 çıktı.. bence hemen dr a görün derim için rahatlasın..

arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur annelerine ben 21de gittim ultrasonda baktı dr. ama ben henüz hamilelik diyemem dedi nokta kadar bırsey gördüm dedi buhafta cuma yine gidicem inşallah herşey yolunda gider ALLAH IM sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin .bide bişey sorucam sizdede kasık bacak ve göğüs ağrısı çok oluyormu normaldir herhalde dimi

merhaba arkadaşlar benimde bu cuma 7 hafta olacak bizde keseyi gördük bu cuma inşallah kalp atışlarını duyacağız benim midem cok yanıyor pek bişey yiyemiyorum bakalım artık benimde 15 eylül gibi

Canım merhaba Rabbim tamamına erdirsin.
Tebrik ederim...

arkadaşım hayırlı olsun sanada benim 5+2 günde hcg 2415 çıktı ve keseyi hemen görmüştük.hcg 1500 üstüyse keseyi görebiliyorsun takip etmende fayda var.....

merhaba arkadaşlar benimde bu cuma 7 hafta olacak bizde keseyi gördük bu cuma inşallah kalp atışlarını duyacağız benim midem cok yanıyor pek bişey yiyemiyorum bakalım artık benimde 15 eylül gibi

hayırlı olsun.benim de 8 haftalık.kalp atışlarını duydum çok heyecan verici.fasulye tanesi kadar.el ve ayak çıkıntıları var.kalbi çok hızlı atıyor.bu bir mucize.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.benim de midem çok yanıyor.ayva yiyorum o kesiyor.folik asit yakıyor daha çok.

ben ne yesem yanma oluyor isteyerek hiç birşey yiyemiyorum cok rahatsız ediyor doktorma sorucam bakalım ne iyi gelebilir

Merhaba arkadaşlar bende 5. hafta içerisindeyim pazaresi günü gittim doktora. test yaptım pozitif çıktı dedim. hiç kan testi istemeden gelin bakalım dedi ve vagina dan ultrasona baktı evet kesemiz burda duruyor haftaya perşembe gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi. değerlerim kaç hala bilmiyorum. Umarım meleklerimiz bize tutunur ve eylül ayında hepimiz alırız kucağımıza.
40 hafta hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Sizede öyle oluyormu ?

hepinize teşekkür ederim hepimizin melekleri sağlıkla doğsun inşallah ben 19 aralıkta adet oldum 19 ocakta b.hcg 66,40 25 ocakta 540 idi inaşallah sağlıkla büyüyordur meleğim

kesinlikle normal canımm ama tek kasındağsa ağrı dahada normal yumurta rahime yerleştikçe ağrı kaybolur 1-2 haftaya tecrübeyle sabit için rahat olsun canım benim ilk hamileliğimde öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…