2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

son regl tarihim 21 aralıktı ben 21 ocakta kan testi yaptırdım 1540 çıktı.. bence hemen dr a görün derim için rahatlasın..

tam adet gününde 1540 süper rakam canım anne tarafında ikiz varmı ikiz olabilirmi bebeklerin acaba diye düşündüm

slm kızlar
hepinizin hamileliği hayırlı olsun hayırlıca kucağımıza almak nasip olsun
bende yarın 7 haftalık hamile oluyorum ve pazartesi kısmet olursa kalp atışlarını dinleyeceğiz çok heyecanlıyım... tahmini doğum tarihim 16 eylül 2011

merhaba arkadaşlar benimde bu cuma 7 hafta olacak bizde keseyi gördük bu cuma inşallah kalp atışlarını duyacağız benim midem cok yanıyor pek bişey yiyemiyorum bakalım artık benimde 15 eylül gibi

sinemcim bizim hamilelik birbirimize çok yakın :)) benimde yarın 7 hafta olcak inş. ama kalp atışı için pazartesi dedi dr.um
10 aralık son adet tarihim senin ki??

merhaba, hayırlı olsun. Ben de 7. Haftaya giricem. Salı gunu dr. Kontrolum var. Kalp atıslarını duyucaz ınsallah Tahmını dogum 16 eylul gozukuyor .. Yazdıklarını okuyunca sevındım ve heyecanlandım ... Allah saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın hepımıze..

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de 3 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, değerlerim 800 civarındaydı ve zorla bir noktacık gördük, ama o bile yetti.... benim de sürekli karnım ağrıyor ve açıkçası her gün bugün regl olacağım herhalde diye beklerken süper sürpriz oldu....
2 hafta sonra doktor tekrar çağırdı ama görüyorum ki hepinizi 7. haftada çağırmış.... acaba ben de kalp atışlarını duyabilir miyim.... dün akşam biraz kanamam geldi... ( doktorum bir ilaç verdi ve şimdi evde istirahat ediyorum.. çok korktum.. bebişim gidiyor sandım.... ama hemen internet forumlarını okudum ve doktorumu aradım.... bazen olabilirmiş bu tip şeyler ve hemen düşecek anlamına gelmiyormuş....içim rahatladı... benim de tahmini doğum tarihim 26 Eylül 2011

Allah hepimize sağlıklı ve mutlu bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin....:92:

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım bebeğin doğum tarihlerimiz yakın inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine AMİNN

haftaya perşembe günü gideceğiz doktora, daha kısmet olmadı, pazar günü kanamam geldi o yüzden şu an da evde yatıyorum.
sorma canım dün gece de o kabusu ben yaşadım
kanamam oldu dr.u aradım progestanı 2 tane kullan dedi..
sabah baktı bebişim duruyo bırakmadı beni :)) ve bugün 7 haftalık olduğu için kalp atışlarını duydum
çok güzel bi duygu

amin canım... bende pazartesi duyacaktım ama yaramaz acele etti bugün duymak kısmet oldu
darısı hayırlıca senin başına

amiiinnn.... hayırlı olsun canım hamileliğin ...
benim ilk 5 haftalık iken keseyi gördük sonrasında yaramaz eeken çaığırdı kalp atışlarını da duyduk
bildiğim kadarıyla 7. hafta duyuluyor kalp atışı

slmmm bayanlar doktora gidenlerden hiç haber yok naptınız ya bebişlerinizi gördünüzmü? kalp atışlarını dinlediniz mi?son durum bilgisi veren olmadı ben pazartesi gidicem.7 haftamız o gün olacak bakalım doktorumuz neler diyecek bebişimizi duyabilicezmi hadi herkese hayırlı haberlerle inşallah

bende perşembe günü duyucam bebişimin kalp atışlarını inşaLLAH umarım herşey yolundadır bebişinin kalp atışlarını duyarsın :81:

bugün sağolsun doktorumuz ısrarlarımıza dayanamayıp hastaneye geldi ve kızımızın kalp atışlarını dinletti, ne kadar güzel bir duygu anlatamam, allah sonuna kadar yanımızda olur inşallah

canım ben anlatmıştım cuma günü oluşa sorundan dolayı gitmek zorunda kaldık
ama çok şükür kalp atışalrını duyduk

bende perşembe günü duyucam bebişimin kalp atışlarını inşaLLAH umarım herşey yolundadır bebişinin kalp atışlarını duyarsın :81:
inş. canım
hayırlıca duyacaksın

bugün sağolsun doktorumuz ısrarlarımıza dayanamayıp hastaneye geldi ve kızımızın kalp atışlarını dinletti, ne kadar güzel bir duygu anlatamam, allah sonuna kadar yanımızda olur inşallah

ooo sizde kız isteyenlerdensiniz demek ??
bizde sağlıklı sıhhatli akıllı zeki hayırlı bi kız bebiş istiyoruz
Rabbim herkesin önlüne göre versin

ay canım hadi hayırlısı.yarın çabuk olsunda bebişimin varlığını tam anlamıyla kabulleneyim bende.

canım ben anlatmıştım cuma günü oluşa sorundan dolayı gitmek zorunda kaldık
ama çok şükür kalp atışalrını duyduk

aman diyim canım dikkat et.bebişin seninle ya hiçbişey düşünme başka işler ev işleri beklesin

duyarsın canım acele etme bak ben acele ettim yarın duymam gerekiyrodu yaramaz cumadan sesini duyurdu :))
yarın tam 7 hafta mı oluyor yoksa biraz daha mı fazla??

duyarsın canım acele etme bak ben acele ettim yarın duymam gerekiyrodu yaramaz cumadan sesini duyurdu :))
yarın tam 7 hafta mı oluyor yoksa biraz daha mı fazla??

canım içinde korku var çünkü kasımda düşük sonrası kürtaj oldum.bir adetsonrasında tekrar kaldım. bişey olacak diye korkuyorum.
evet canım ya tam 7 haftalık olucak..

canım içinde korku var çünkü kasımda düşük sonrası kürtaj oldum.bir adetsonrasında tekrar kaldım. bişey olacak diye korkuyorum.
evet canım ya tam 7 haftalık olucak..

bu korku hapimizde var ya ( çözümü de yok sanırım... şu 3 ayı bi atlatsak sanırım hepimiz biraz olsun rahatlayacağız... bugün güzel haberini duyacağız inş. hayatım
acaba kaçta dr.un?? gelince yazarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…