2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

günaydııınnnn güzel anneler
bugün biraz belim ağrıyo korkularım başladı yine ( elimde değil
kalkmayacağım ama iş yapmam lazım ( bugün olmazsa yarım gün kadın çağırmayı düşünüyorum temizliği o yapsın bende çamaşırı falan halledeyim

günaydın dosba kolay gelsin canım yorma kendini

slm canım ya boşversene işi bebişini düşün sen.bugün bende duydum bebişimin kalbini hatta gördük ne ka hızlı bi bilsen şimdi için biraz daha rahatladı ama tabiki tehlike bitmiş değil.doktorum yatmam gerektiğini ve progestana 12 haftaya kadar devam etmem gerektiğini söledi.şimdilik benden haberler böle canım.darısı diğer arkadaşlara.....

slmlarr bende 10+2 gunluk hamileyim suanda sadece folik asit kullanıyorum sadece bulantım ve bel agrım var çok sukur baska problem yok bebişimi görmeye gitmek bi turlu nasip olmadı ama inşallah haftaya pazartesi gidcem bebişimi görunce haber vercem sizinde iyi haberlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım sonunda çok güzel bir duygu bu.allahım hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin. son regli günüm 27 aralıktı bugün doktora gittim.bhcg değerim 1554.2 çıktı.doktor 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi.

gözün aydın canım...aramıza hoşgeldin ))

yok genetik olarak ikizlik durumu yok ayrıca kesemde 1 tane .. cok düşük ihtimalle tek yumurta olabilir dedi bakalım kısmet

hayırlısı olsun canım sana derken benim hcg de birden 4 e katladı keseyi gördük tek ama içinde 1 mi 2 mi var zamanla görücez ilk bebeklerimde tek yumurtaydı hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlı olsun canım bebeğin bende daha göremedim bebeğimi haftaya cuma görücem ALLAH nasip ederse

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza bende ilk örendiğimde beta hcg 167 4 günsonra 774 1 hafta sonra 100000 çıktı arkadaşlar sizinki nasıldı acaba geçen hafta 3mm kese gözüktü dr 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem bakalım hayırlısı

Selamlar

Selam kızlar bende allahın izniyle eylül annesi olacağım :) 7+3'üz bugün itibariyle cuma günü kalp atışlarmızı dinlemeye gideceğiz. Allah hayırlısıyla hepimize meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))

sa.kızlar bende 10+2günlük gebeyim doktorun tahminine göre eylül 6 gibi hayırlısıyla doğumum olacak ama bzim kıymetli erken gelirse ağustos anneside olabilirim bu benim ilk gebeliğim 5.haftamdan beri inanılmaz bulantılar yaşıyorum hergün kusuyorum inanılmaz bulantı yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum hatta bulantı kusmam okadar arttıki bulantı hapım bile fayda etmez oldu 2dir serum takıldı serumdan sonra 2gün 3gün iyi oluyorum ama sonra yine aynı dizlerim titriyo ayağa kalkınca başım dönüyo hastaneye yatırayım dedi doktorum ama kabul etmedim şu 3haftam daha geçseydi inşallah hafiflermiş ama ben nasıl dayanacağımı bilemiyorum kendimi gebe gibi değil hasta gibi hissediyorum ama dün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm Allahım okadar hareketliki kıpırkıpır kalbini göremedim korktum doktora sordum kalbi atmıyomu diye ama doktorum bukadar hareketliyse sağlığında bi problem yoktur merak etme dedi biraz daha uğraştı bide baktıkki minişimin kalbi pıtpıt atıyo içim rahatladıkalbini dah önce 7haftalıkken görmüştüm ve duydumda eşimin heyecandan rengi attı neyapacağını şaşırdı doktorum güldü haline :) şükür şimdilik sağlıklı 2hafta sonra ense kalınlığı testi için çağırdı doktorum bakalım ozaman ne olacak onun o halini görmesem inanın içinde bulunduğum durumun hiç çekileceği yok

canım tebrik ederim.İlk aylarda oluyormuş mide bulantıları kusma sonra geçiyormuş seninkide geçer.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

canım tebrik ederim.İlk aylarda oluyormuş mide bulantıları kusma sonra geçiyormuş seninkide geçer.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

inşallah canım hayırlısıyla hepimiz alırız kıymetlilerimizi kucağımıza bulantı çekenler varsa allah yardımcıları olsun

Selamlar
Ben de sizler gibi Eylül annesi olma yolunda ilerliyorum. Tahmini doğum tarihimiz 11 Eylül... Bugün 9+1 olduk :)
5. haftada kalp atışlarını gördük... en son 7. haftada kontrole gittik ve 127mm olmuştuk :)

Haftaya yani 10. haftada tekrar kontrolümüz var..

Bu kadar sürede hala mide bulantılarım ve halsizliğim, kokulara fazlasıyla hassaslığım devam ettiği için ağzıma birşey koyamıyorum... Geçen hafta serum verildi... Spor yaptığım dönemde bile bu kadar kısa sürede kilo kaybetmemiştim.. Şu ana kadar 3 kilo verdim.. Doktor biraz daha sabretmem gerektiğini söylüyor, bakalım... Midem bu kadar hassas olduğu için sadece folik asit kullanıyorum..
Bu bulantıların bi çözümü yok mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…