günaydın dosba kolay gelsin canım yorma kendinigünaydııınnnn güzel anneler
bugün biraz belim ağrıyo korkularım başladı yine( elimde değil
kalkmayacağım ama iş yapmam lazım( bugün olmazsa yarım gün kadın çağırmayı düşünüyorum temizliği o yapsın bende çamaşırı falan halledeyim
günaydııınnnn güzel anneler
bugün biraz belim ağrıyo korkularım başladı yine( elimde değil
kalkmayacağım ama iş yapmam lazım( bugün olmazsa yarım gün kadın çağırmayı düşünüyorum temizliği o yapsın bende çamaşırı falan halledeyim
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım sonundaçok güzel bir duygu bu.allahım hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin. son regli günüm 27 aralıktı bugün doktora gittim.bhcg değerim 1554.2 çıktı.doktor 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi.
yok genetik olarak ikizlik durumu yok ayrıca kesemde 1 tane .. cok düşük ihtimalle tek yumurta olabilir dedi bakalım kısmet
hayırlı olsun canım bebeğin bende daha göremedim bebeğimi haftaya cuma görücem ALLAH nasip ederseslmlarr bende 10+2 gunluk hamileyim suanda sadece folik asit kullanıyorum sadece bulantım ve bel agrım var çok sukur baska problem yok bebişimi görmeye gitmek bi turlu nasip olmadı ama inşallah haftaya pazartesi gidcem bebişimi görunce haber vercem sizinde iyi haberlerinizi bekliyorum
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza bende ilk örendiğimde beta hcg 167 4 günsonra 774 1 hafta sonra 100000 çıktı arkadaşlar sizinki nasıldı acaba geçen hafta 3mm kese gözüktü dr 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem bakalım hayırlısımerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım sonundaçok güzel bir duygu bu.allahım hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin. son regli günüm 27 aralıktı bugün doktora gittim.bhcg değerim 1554.2 çıktı.doktor 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi.
hayırlı olsun canım bebeğin bende daha göremedim bebeğimi haftaya cuma görücem ALLAH nasip ederse
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza bende ilk örendiğimde beta hcg 167 4 günsonra 774 1 hafta sonra 100000 çıktı arkadaşlar sizinki nasıldı acaba geçen hafta 3mm kese gözüktü dr 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem bakalım hayırlıs
hoşbulduk cnm teşekkür ederim.seninde hayırlı olsun.sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin allahım.
amin canım inşallahhayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza bende ilk örendiğimde beta hcg 167 4 günsonra 774 1 hafta sonra 100000 çıktı arkadaşlar sizinki nasıldı acaba geçen hafta 3mm kese gözüktü dr 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem bakalım hayırlıs
hoşbulduk cnm teşekkür ederim.seninde hayırlı olsun.sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin allahım.
sa.kızlar bende 10+2günlük gebeyim doktorun tahminine göre eylül 6 gibi hayırlısıyla doğumum olacak ama bzim kıymetli erken gelirse ağustos anneside olabilirim bu benim ilk gebeliğim 5.haftamdan beri inanılmaz bulantılar yaşıyorum hergün kusuyorum inanılmaz bulantı yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum hatta bulantı kusmam okadar arttıki bulantı hapım bile fayda etmez oldu 2dir serum takıldı serumdan sonra 2gün 3gün iyi oluyorum ama sonra yine aynı dizlerim titriyo ayağa kalkınca başım dönüyo hastaneye yatırayım dedi doktorum ama kabul etmedim şu 3haftam daha geçseydi inşallah hafiflermiş ama ben nasıl dayanacağımı bilemiyorum kendimi gebe gibi değil hasta gibi hissediyorum ama dün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm Allahım okadar hareketliki kıpırkıpır kalbini göremedim korktum doktora sordum kalbi atmıyomu diye ama doktorum bukadar hareketliyse sağlığında bi problem yoktur merak etme dedi biraz daha uğraştı bide baktıkki minişimin kalbi pıtpıt atıyo içim rahatladıkalbini dah önce 7haftalıkken görmüştüm ve duydumda eşimin heyecandan rengi attı neyapacağını şaşırdı doktorum güldü haline :) şükür şimdilik sağlıklı 2hafta sonra ense kalınlığı testi için çağırdı doktorum bakalım ozaman ne olacak onun o halini görmesem inanın içinde bulunduğum durumun hiç çekileceği yok
canım tebrik ederim.İlk aylarda oluyormuş mide bulantıları kusma sonra geçiyormuş seninkide geçer.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?