2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

yok canım gününü bekleyeceksin başka çare yok aynı sorunları bende yaşıyorum hemde 5.haftamdan beri yarın 10haftalık olacağız şu 2hafta daha geçse diye bekliyorum öleceğim inan hayatımd ahiç bukadar kötü olmamıştım Allah yardımcımız olsun yiye bilirsen beyaz yada sarı leblebi ye azıcık bastırıyo gibi oluyo ama severmisin onuda bilmiyorum ben mesela çubuk kırakerden nefret nefret nefret ediyorum görmek bile istemiyorum

Çubuk kraker miiiiiiiii :18: Kraker, bisküvi ve ekşi elmadan ıyyyyygg geldi resmen.. Uzunca bir süre yemem herhalde... Leblebiyi ben de duymuştum bi de onu deneyeyim :44: Allah herkese mide bulantısız günler nasip etsin inşallah :) Bazen de diyorum ki, bebişim bu şekilde belli ediyo benimle olduğunu.. Bi şekilde iletişim kuruyor :) Polyannacılık işte.. Yoksa çekilcek gibi değil

mrb arkadaşlar..Allah nasip ederse benim de doğum tarihim 25 Eylül civarı olacak..beta hcg m son bakıldığında 45.300 dü yaklaşık 1 hafta önce..fakat ne tuhaf ki şu zamana kadar hiççç midem bulanmadı..dr a sordum bunu normal dedi her kadın hamilelik belirtilerini farklı yaşar dedi..kimisi mide bulantısından serum almak zorunda kalır,kimisi hamile değilmiş gibi bişey hissetmez dedi..bende de midemde bişey yok şuan olur mu bilmem ama..en son kesem 30 mm bebeğim 7 mm civarı idi..yarın tekrar dr a gidicem kalp atışlarını 6+4 de duymuştuk ama tekrar baktırcam karından ultrasonla..herkese ve tabi kendime de sağlıklı gebelik süreci diliyorum..
hamile arkadaşlarım sizler kaç haftada bir dr a görünceksiniz?bide dr larınız size 2 li test için kaçıncı haftada gel dedi?

Son düzenleme:

seni çooooookk iyi anlıyorum

hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin hepimizinkini sağsalim kucağımıza alalım bebişlerimizi AMİNN

zaten hep onlar için katlanıyoruz canım benimde asırı bulantım vardı suan 11+3 gunluk ve bulantılarım azaldı suan rahatım benimd bu hafta yaptıremam gerekmiş doktorum öyle söyledi inşallah hepimizinki saglıklı9 olur

canım çok dogal benimde ilk gebeligim öyle gecti hiç hissetmedim sadece 3 .ay basladı 3. ay bitti baska olmadı cok rahattımama ama bunda asırı bulantı tiksinme falan vardı ama gecti beni doktorum 11 haftalıktan 14 .haftalıga kadar yaptırabilecegimizi söyledi bizde bu hafta yaptıracaz inşallah

slm kızlar nasılsınız??
uğrayamadım bende bu hafta 8+4 teyim
ve bulantım yok çok şükür herkeste aynı olmuyor malesef... bende acayip uyuyorum günde yaklaşık 14 saat :)) gözümü açamıyorum
inş. benimde bu uyku halim yakında geçecek...sosyal hayattan koptum :))

bukadar bulantı çekiyorsak ALLAHIN izniyle sağlıklıdırlar kıymetlilerimiz benim aklımda hiç kötü düşünceye yer yok bolbol dua et bulabilirsen zemzem suyu iç Allaha bırak korkkma.Biz duyduğumuz ilk günden beri damacananın içine zemzem karıştırdık onu içiyorum ALLAHIM sağlık versin herşeyden önce kendim çok ii hissediyorum tavsiye ederim hem doğduktan sonrada sakin oluyorlarmış inş

dosba benimde bulantım açken oluyo onun dışında çok uyuyorum işe zor geliyorum bide internette okumuştum mide bulantısı bebeğin sıkı sıkı tutundugunu gösterirmiş ALLAHA emanet bebişlerimiz

Selam,

Ben Eylül ve Ekim annelerinin ikisinede katılmaya karar verdim.Çünkü netten hesapladım 30 Eylül ama dr Ekim diyor :))))

Hepinize merhaba !

Ben 6.haftada gittim.Kesemizi ve kalp atışlarımızı gördük dinledik Doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi.Özel bir muayenehaneye gidiyorum şimdilik...Testlerden hiç bahsetmedi

günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
Allah hepinize hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin
hamilelerin duası kabul olur bana dua etmeyi unutmayın

çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin sana üzülme çok kafana takma herşeyin hayırlısı demekki böylesi hayırlıymış dün akşamda ben acilde eşimle kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendik yıkıldık ne olduğu hakkında çok bilgimde yok inş.bi sorun oluşmaz

çok geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda tekrar versin

çok geçmiş olsun canım ALLAH sabır versin.

meraba. geçmiş olsun bu kışın duyduğum kaçıncı kalp atışının durması galiba mevsimi olmayan sebze ve meyvelerin cok tüketilmesi de tetikliyormuş. cok dikkat etmek gerekıyo bende 8 haftalık hamıleyım doktora daha gıtmedım yarın randevum var bebeği görmeden insan tedırgın oluyo

bende bugün kıymetlimi gördüm yavrum uyuyodu kımıldamadı hiç ense kalınlığına baktı doktor şükür kuzum sağlıklı buarada benim doğum 1hafta beri gelmiş ağustos 27 görünüyo ağustos annesimi olcam nedir 12haftalık olsmuş annem benim sağlıklıymış rahatladık uyuyo diye kımıldamadığından babası üzüldü ama doktor korkulcak bişi yok dedi

merhaba bende 10 haftalik gebeyim eylul ortasi olacak dogum insallah dilerim hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…