Selamlar
Ben de sizler gibi Eylül annesi olma yolunda ilerliyorum. Tahmini doğum tarihimiz 11 Eylül... Bugün 9+1 olduk :)
5. haftada kalp atışlarını gördük... en son 7. haftada kontrole gittik ve 127mm olmuştuk :)
Haftaya yani 10. haftada tekrar kontrolümüz var..
Bu kadar sürede hala mide bulantılarım ve halsizliğim, kokulara fazlasıyla hassaslığım devam ettiği için ağzıma birşey koyamıyorum... Geçen hafta serum verildi... Spor yaptığım dönemde bile bu kadar kısa sürede kilo kaybetmemiştim.. Şu ana kadar 3 kilo verdim.. Doktor biraz daha sabretmem gerektiğini söylüyor, bakalım... Midem bu kadar hassas olduğu için sadece folik asit kullanıyorum..
Bu bulantıların bi çözümü yok mudur acaba
yok canım gününü bekleyeceksin başka çare yok aynı sorunları bende yaşıyorum hemde 5.haftamdan beri yarın 10haftalık olacağız şu 2hafta daha geçse diye bekliyorum öleceğim inan hayatımd ahiç bukadar kötü olmamıştım Allah yardımcımız olsun yiye bilirsen beyaz yada sarı leblebi ye azıcık bastırıyo gibi oluyo ama severmisin onuda bilmiyorum ben mesela çubuk kırakerden nefret nefret nefret ediyorum görmek bile istemiyorum
Çubuk kraker miiiiiiiii :18: Kraker, bisküvi ve ekşi elmadan ıyyyyygg geldi resmen.. Uzunca bir süre yemem herhalde... Leblebiyi ben de duymuştum bi de onu deneyeyim :44: Allah herkese mide bulantısız günler nasip etsin inşallah :) Bazen de diyorum ki, bebişim bu şekilde belli ediyo benimle olduğunu.. Bi şekilde iletişim kuruyor :) Polyannacılık işte.. Yoksa çekilcek gibi değil
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin hepimizinkini sağsalim kucağımıza alalım bebişlerimizi AMİNNmrb arkadaşlar..Allah nasip ederse benim de doğum tarihim 25 Eylül civarı olacak..beta hcg m son bakıldığında 45.300 dü yaklaşık 1 hafta önce..fakat ne tuhaf ki şu zamana kadar hiççç midem bulanmadı..dr a sordum bunu normal dedi her kadın hamilelik belirtilerini farklı yaşar dedi..kimisi mide bulantısından serum almak zorunda kalır,kimisi hamile değilmiş gibi bişey hissetmez dedi..bende de midemde bişey yok şuan olur mu bilmem ama..en son kesem 30 mm bebeğim 7 mm civarı idi..yarın tekrar dr a gidicem kalp atışlarını 6+4 de duymuştuk ama tekrar baktırcam karından ultrasonla..herkese ve tabi kendime de sağlıklı gebelik süreci diliyorum..
hamile arkadaşlarım sizler kaç haftada bir dr a görünceksiniz?bide dr larınız size 2 li test için kaçıncı haftada gel dedi?
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin hepimizinkini sağsalim kucağımıza alalım bebişlerimizi AMİNN
sa.kızlar bende 10+2günlük gebeyim doktorun tahminine göre eylül 6 gibi hayırlısıyla doğumum olacak ama bzim kıymetli erken gelirse ağustos anneside olabilirim bu benim ilk gebeliğim 5.haftamdan beri inanılmaz bulantılar yaşıyorum hergün kusuyorum inanılmaz bulantı yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum hatta bulantı kusmam okadar arttıki bulantı hapım bile fayda etmez oldu 2dir serum takıldı serumdan sonra 2gün 3gün iyi oluyorum ama sonra yine aynı dizlerim titriyo ayağa kalkınca başım dönüyo hastaneye yatırayım dedi doktorum ama kabul etmedim şu 3haftam daha geçseydi inşallah hafiflermiş ama ben nasıl dayanacağımı bilemiyorum kendimi gebe gibi değil hasta gibi hissediyorum ama dün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm Allahım okadar hareketliki kıpırkıpır kalbini göremedim korktum doktora sordum kalbi atmıyomu diye ama doktorum bukadar hareketliyse sağlığında bi problem yoktur merak etme dedi biraz daha uğraştı bide baktıkki minişimin kalbi pıtpıt atıyo içim rahatladıkalbini dah önce 7haftalıkken görmüştüm ve duydumda eşimin heyecandan rengi attı neyapacağını şaşırdı doktorum güldü haline :) şükür şimdilik sağlıklı 2hafta sonra ense kalınlığı testi için çağırdı doktorum bakalım ozaman ne olacak onun o halini görmesem inanın içinde bulunduğum durumun hiç çekileceği yok
mrb arkadaşlar..Allah nasip ederse benim de doğum tarihim 25 Eylül civarı olacak..beta hcg m son bakıldığında 45.300 dü yaklaşık 1 hafta önce..fakat ne tuhaf ki şu zamana kadar hiççç midem bulanmadı..dr a sordum bunu normal dedi her kadın hamilelik belirtilerini farklı yaşar dedi..kimisi mide bulantısından serum almak zorunda kalır,kimisi hamile değilmiş gibi bişey hissetmez dedi..bende de midemde bişey yok şuan olur mu bilmem ama..en son kesem 30 mm bebeğim 7 mm civarı idi..yarın tekrar dr a gidicem kalp atışlarını 6+4 de duymuştuk ama tekrar baktırcam karından ultrasonla..herkese ve tabi kendime de sağlıklı gebelik süreci diliyorum..
hamile arkadaşlarım sizler kaç haftada bir dr a görünceksiniz?bide dr larınız size 2 li test için kaçıncı haftada gel dedi?
zaten hep onlar için katlanıyoruz canım benimde asırı bulantım vardı suan 11+3 gunluk ve bulantılarım azaldı suan rahatım benimd bu hafta yaptıremam gerekmiş doktorum öyle söyledi inşallah hepimizinki saglıklı9 olur
dosba benimde bulantım açken oluyo onun dışında çok uyuyorum işe zor geliyorum bide internette okumuştum mide bulantısı bebeğin sıkı sıkı tutundugunu gösterirmiş ALLAHA emanet bebişlerimizslm kızlar nasılsınız??
uğrayamadım bende bu hafta 8+4 teyim
ve bulantım yok çok şükür herkeste aynı olmuyor malesef... bende acayip uyuyorum günde yaklaşık 14 saat :)) gözümü açamıyorum
inş. benimde bu uyku halim yakında geçecek...sosyal hayattan koptum :))
mrb arkadaşlar..Allah nasip ederse benim de doğum tarihim 25 Eylül civarı olacak..beta hcg m son bakıldığında 45.300 dü yaklaşık 1 hafta önce..fakat ne tuhaf ki şu zamana kadar hiççç midem bulanmadı..dr a sordum bunu normal dedi her kadın hamilelik belirtilerini farklı yaşar dedi..kimisi mide bulantısından serum almak zorunda kalır,kimisi hamile değilmiş gibi bişey hissetmez dedi..bende de midemde bişey yok şuan olur mu bilmem ama..en son kesem 30 mm bebeğim 7 mm civarı idi..yarın tekrar dr a gidicem kalp atışlarını 6+4 de duymuştuk ama tekrar baktırcam karından ultrasonla..herkese ve tabi kendime de sağlıklı gebelik süreci diliyorum..
günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
Allah hepinize hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin
hamilelerin duası kabul olur bana dua etmeyi unutmayın
günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
çok geçmiş olsun canım ALLAH sabır versin.günaydın kızlar nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?