2011 eylülde doğum yapacak anneler yolculugumuza beraber devam edlim..

merhaba bende 10 haftalik gebeyim eylul ortasi olacak dogum insallah dilerim hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

hoşgeldiniz armıza arkadaşlar bebeklerınız hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin

Hadi hepmize hayırlı olsun. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG dede 28 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. 2 Ekimden Eylüle sıçradı doğum tarihi. Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun

hayırlı olsun bebeğin canım hoşgeldin inşallah bebişinin tatlı yüzünüde görürsün

ya kızlar benim gibi bulantı yaşayan arkadaşlar varmı varsa hangi yöntemleri deniyorsunuz ben öleceğim ya canımdan bıktım 12+4olduk ama tam gaz devam ediyo hiç geçmeyecek diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu

mrh arkadaşlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor?hangi testlerı yaptırıp hangi ilaçları kullanıyorsunuz

bende hamileyim.18 eylülde geliyor bebisim insallah ...coook mide bulantisi cektim 12+2 deyiz suan ...hala tam gecti diyemem ...allah hepimize saglikli dogumlar bebisler versin insallah ....

bende hamileyim.18 eylülde geliyor bebisim insallah ...coook mide bulantisi cektim 12+2 deyiz suan ...hala tam gecti diyemem ...allah hepimize saglikli dogumlar bebisler versin insallah ....
hayırlı olsun hamılelıgın canım benımde mıde bulantım yok ama süreklı uykum var başımı kaldıramıyorum

merhabalar.. benim bebegim 13 haftasinda ve ultrasonda saglikli oldugunu gordum cok sukur:)) gerci arkasini donmustu pek yuz vermedi ama olsun buda yetti:)) bide hanimlar bisi sorucam size, bebislerinizin hareket ettigini hissediyormusunuz? ben daha cok net sekilde hissetmiyorum, ALLAH miniklerimizi kollarimiza almayi nasip etsin... bebisimi cok seviyorummm

ben de eylül annesi olacağım inşallah çok memnun oldum bu sayfayı gördüğüme benim kızım da 13 eylül de gelecek dünyaya sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…