bende bugün kıymetlimi gördüm yavrum uyuyodu kımıldamadı hiç ense kalınlığına baktı doktor şükür kuzum sağlıklı buarada benim doğum 1hafta beri gelmiş ağustos 27 görünüyo ağustos annesimi olcam nedir 12haftalık olsmuş annem benim sağlıklıymış rahatladık uyuyo diye kımıldamadığından babası üzüldü ama doktor korkulcak bişi yok dedi
Hadi hepmize hayırlı olsun. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG dede 28 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. 2 Ekimden Eylüle sıçradı doğum tarihi. Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun
Hadi hepmize hayırlı olsun. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG dede 28 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. 2 Ekimden Eylüle sıçradı doğum tarihi. Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun
ya kızlar benim gibi bulantı yaşayan arkadaşlar varmı varsa hangi yöntemleri deniyorsunuz ben öleceğim ya canımdan bıktım 12+4olduk ama tam gaz devam ediyo hiç geçmeyecek diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu
merhabalar.. benim bebegim 13 haftasinda ve ultrasonda saglikli oldugunu gordum cok sukur:)) gerci arkasini donmustu pek yuz vermedi ama olsun buda yetti:)) bide hanimlar bisi sorucam size, bebislerinizin hareket ettigini hissediyormusunuz? ben daha cok net sekilde hissetmiyorum, ALLAH miniklerimizi kollarimiza almayi nasip etsin... bebisimi cok seviyorummm