2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun Esracım... Allah'ın dediği olur... tabii insan eşini bırakıp da gidemez gönlünü ferah tut dua edicem sizin için

Son düzenleme:
28+4 oldum bu hafta wakit bulursam alışwerişe çıkmak istiyorum.. yada haftaya kesin çıkacağız zaten..nisanda taşınıyoruz bir aksama olmazsa, daha çıkamam çünkü ancak yerleş hazırlan v.s.
eksik listesi çıkaracağım bugün yarın fazla bişey almicam zaten kızım daha 1 yaşında we tonla bebeklik kıyafeti duuryo temiz temiz.. ama oğluşuma özel mawiş mawiş şeyler alacağım tabisi
karnımda depremler oluyor sürekli bebeğim baş yukarda popo aşağıda şuan we sürekli ayaklarıyla mesaneme falan wuruyor, rahatsız edici bi durum.. kuwwetli bir oğluş olacak sanırım canımı acıtıyor bazen

kıssslarrr slm ..unnadoya üye olan varmı aranızda bana bi davet gönderiverseniz bacılar..özelden mail adresi atarım

hos geldın cnm ıyıyızzz sen nasılsın
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaa iki yüz bir de ayak fotosu :) dün çekildi...

Eklentiler

• $20032011052.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $20032011051.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 13
  • $20032011053.webp
    8 KB · Görüntüleme: 17
maşallah canım ya ne kadar da büyümüş kac haftalıksın şu an ve kac kilo olmuş bebişin

canım 27 bitiyo şuan, bebişte 900 gr olmuş :)çok tatlıydı, yüzünü açtırana kadar dr u çıdırttı :) inat etti, elleryüzünde sıpanın :)

:) maşallah...ağlıyo mu seninki napıyo yaaa:)
yok dr a sinirlendi, yüzünü açtırmak için baya uğraşınca cihaza vuruyodu alttan, 15 dk ellerini yüzüden çektirmeye çaıştık, nasıl inat anlatamam, babası kılıklı :))

ay masallah yaaaaaa yenı gordum allah esırgesın kız bebeısını kuzum ya
aminnnnn, aşık oldum kızıma bu defa... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…