Allah yardımcınız olsun Esracım... Allah'ın dediği olur... tabii insan eşini bırakıp da gidemezEsim isini birakamiyor, eger ciddi bir durum olursa firma bizi zaten tahliye eder diyor. En kotu ihtimalle ben onden giderim, sonucta cocuklarimiz soz konusu. Dua ediyorum simdilik, Allahtan ruzgar Amerikaya dogru esiyor da buraya hic gelmiyor. Ters donerse hemen hazirlanicam.
Dusununce cok kotu oluyorum, aklimda bin kere bavulumu yaptim bile. bebegin esyalarini ayirmis hazirlamistim yikanmaya. Oglumun da dolabi hazirolda bekliyor. Sadece bavula atmasi kalacak o kadar. Dilerim korktugum olmaz. Esimi tehlikede birakip gitmeye gonlum elvermiyor, kendisi cok daha bilimsel dusunuyor, buraya gelmez diyor. Yani ihtimal olsa bizi rahatlatmak icin gonderecek ama kendisi ciddi bir durum olana dek gelmeyecek. neyse bunlar en kotu senaryolar kizlar, simdilik sorun yok cok sukur.
Sagol canim cok tatlisinAllah yardımcınız olsun Esracım... Allah'ın dediği olur... tabii insan eşini bırakıp da gidemezgönlünü ferah tut dua edicem sizin için
Sagol canim cok tatlisinAllah kabul etsin, tesekkur ederim.
Kizlar burada saat 23 oluyor, yatiyorum artik. Sevgiler hepinize
kıssslarrr slm ..unnadoya üye olan varmı aranızda bana bi davet gönderiverseniz bacılar..özelden mail adresi atarım
kıssslarrr slm ..unnadoya üye olan varmı aranızda bana bi davet gönderiverseniz bacılar..özelden mail adresi atarım
bende o siteye üye olmak istiyorum. üye olan warsa dawetiye gönderebilir mi?
cnm gönderdim daveti mailine bakabilirsin
hos geldın cnm ıyıyızzz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
hos geldın cnm ıyıyızzz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaahos geldın cnm ıyıyızzz sen nasılsın
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaaiki yüz bir de ayak fotosu :) dün çekildi...
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaaiki yüz bir de ayak fotosu :) dün çekildi...
maşallah canım ya ne kadar da büyümüş kac haftalıksın şu an ve kac kilo olmuş bebişin
yok dr a sinirlendi, yüzünü açtırmak için baya uğraşınca cihaza vuruyodu alttan, 15 dk ellerini yüzüden çektirmeye çaıştık, nasıl inat anlatamam, babası kılıklı :)):) maşallah...ağlıyo mu seninki napıyo yaaa:)
aminnnnn, aşık oldum kızıma bu defa... :)))ay masallah yaaaaaa yenı gordum allah esırgesın kız bebeısını kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?