2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün akşam blue ile face de karşılaştık.. Işyerinden giremiyormuş siteaçılmıyormuş aklım hep sizde akşam eve gelince bi kaç bişey yazıyorum ama sizlerle konuşamıyrum dedi. Hepinize çok selam söyledi ve özlediğini bildirdi. Oğluşu iyiymiş. Kocaman olmuş 700 küsür gr olmuş. Bebek arabasını almış.
Aklımda kalanlar bunlar..

günaydın kızlar biz geldik :)
hemen ekliyorum fotoları.
yüzlerinizi kapatmıyorum sakıncası var mı?

kızlarrrr tekrarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn
egeeeeee eylus cok tatlıydı yaaa esıme anlatıyorum da ne kadar uslu oturdu dedımmm yaptınmı eylul hanımınnnn gonlunuuuu :):):):)

Günaydın Kızlarrrrrr,

Buluşmadan pek memnun kalmıssınız ne kadar güzel :)))))))

egeeeeee eylus cok tatlıydı yaaa esıme anlatıyorum da ne kadar uslu oturdu dedımmm yaptınmı eylul hanımınnnn gonlunuuuu :):):):)

Günaydın kızlarr....
Yaaaa, fotoları ekleyim görelim...Sabırsızlıktan doğuracam şimdi...

Ohhhhh buluşma iyi geçmiş desenize.. akılm sizde kaldı kızlar güzel haberler aldık ama.. Bir daha buluşun ama bizde gelebilelim biraz orta bir yerde olsun ya, Anadolu yakasındakilre de yakın olsun ya..
Kıskandım ben şimdi.... Bu arada ben son ana kadar direndim ama eşim fena grip olmuş, cuma akşamı eve fena geldi.. Yiğenimin d.gününe bile gitmedik.. Onun için gelemedim.. Havalar düzelsin yine yapın buluşma da bizde gelelim..

Bu arada Zinkerbel maşallah oğluşuna... Çilek sanada çok geçmiş olsun umarım 100 likte bişi çıkmaz...

Bende merak etmişstim bayadır girmiyo iyi olmasına sevindim

evet bende şaşırdım rahatsız etmedi babasıda sordu ama hiç rahatsız etmedi deidm:)))

kuzuuuuuuuuuuuuu varyaa bu egeeeeeeeeeee anlatıyoya soleyım boleyım dıyeeee cok tatlı ve guzelll hatunnnnnn

ammaannnnnn tıknaz kıska desene kızmıycam. Valla kızmıycam
asıl sizler maşallah süpersin boy pos endam herşey var.

oykummm gunaydınn cnmmm ya varya okadar rahat gıttımkı ıdoylaaa anlatamammm. ck gecmıs olsun cnm esıne aman sen dıkkat et sanada gecmesınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…