ben çıkıyorum, fmg yi bekliyemiycem...patron burda..resimleri hangi sayfaya eklediğinizi unutmayın....
kahvaltıdayım sonrada ısler var bugun oglen anca gırerım optmm
günaydın kızlar biz geldik :)
hemen ekliyorum fotoları.
Yüzlerinizi kapatmıyorum sakıncası var mı?
günaydın kızlar biz geldik :)
hemen ekliyorum fotoları.
yüzlerinizi kapatmıyorum sakıncası var mı?
ekle fmg ekleee...
çıkıcam seni bekliyorum.....
günaydın kızlarrrrrr,
buluşmadan pek memnun kalmıssınız ne kadar güzel :)))))))
benim için sakınca yok .
Diğer kızları bilmem ama bekleyenler sabırsızar:))))))
Günaydın Kızlarrrrrr,
Buluşmadan pek memnun kalmıssınız ne kadar güzel :)))))))
kızlarrrr tekrarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn
egeeeeee eylus cok tatlıydı yaaa esıme anlatıyorum da ne kadar uslu oturdu dedımmm yaptınmı eylul hanımınnnn gonlunuuuu :):):):)
Kızlar dün akşam blue ile face de karşılaştık.. Işyerinden giremiyormuş siteaçılmıyormuş aklım hep sizde akşam eve gelince bi kaç bişey yazıyorum ama sizlerle konuşamıyrum dedi. Hepinize çok selam söyledi ve özlediğini bildirdi. Oğluşu iyiymiş. Kocaman olmuş 700 küsür gr olmuş. Bebek arabasını almış.
Aklımda kalanlar bunlar..
kuzuuuuuuuuuuuuu varyaa bu egeeeeeeeeeee anlatıyoya soleyım boleyım dıyeeee cok tatlı ve guzelll hatunnnnnn
evet bende şaşırdım rahatsız etmedi babasıda sordu ama hiç rahatsız etmedi deidm:)))kızlarrrr tekrarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn
egeeeeee eylus cok tatlıydı yaaa esıme anlatıyorum da ne kadar uslu oturdu dedımmm yaptınmı eylul hanımınnnn gonlunuuuu :):):):)
kuzuuuuuuuuuuuuu varyaa bu egeeeeeeeeeee anlatıyoya soleyım boleyım dıyeeee cok tatlı ve guzelll hatunnnnnn
günaydın fıstıkım nasılsınnn.
Evet memnıun kaldık valla
Keşke fırsat olsada hepimiz görüşebllsek
Ohhhhh buluşma iyi geçmiş desenize.. akılm sizde kaldı kızlar güzel haberler aldık ama.. Bir daha buluşun ama bizde gelebilelim biraz orta bir yerde olsun ya, Anadolu yakasındakilre de yakın olsun ya..
Kıskandım ben şimdi.... Bu arada ben son ana kadar direndim ama eşim fena grip olmuş, cuma akşamı eve fena geldi.. Yiğenimin d.gününe bile gitmedik.. Onun için gelemedim.. Havalar düzelsin yine yapın buluşma da bizde gelelim..
Bu arada Zinkerbel maşallah oğluşuna... Çilek sanada çok geçmiş olsun umarım 100 likte bişi çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?