bidahakini hava güzel olursa karşıda yaparız. Ozaman gelrisiniz. Bende seni bekledim ama gelmedinohhhhh buluşma iyi geçmiş desenize.. Akılm sizde kaldı kızlar güzel haberler aldık ama.. Bir daha buluşun ama bizde gelebilelim biraz orta bir yerde olsun ya, anadolu yakasındakilre de yakın olsun ya..
Kıskandım ben şimdi.... Bu arada ben son ana kadar direndim ama eşim fena grip olmuş, cuma akşamı eve fena geldi.. Yiğenimin d.gününe bile gitmedik.. Onun için gelemedim.. Havalar düzelsin yine yapın buluşma da bizde gelelim..
Bu arada zinkerbel maşallah oğluşuna... çilek sanada çok geçmiş olsun umarım 100 likte bişi çıkmaz...
bende merak etmişstim bayadır girmiyo iyi olmasına sevindim
kızlar hepiniz maaşallah çok güzel çıkmıssınız hamilelik hepinize yaramış
ege birdaha şiskoyum demeeeeeeeeeee
hahahaha yok kız orda zayıf çıkmışım. Hatunlara baksana kaldırmış hepsi ben penguen
hahahaha yok kız orda zayıf çıkmışım. Hatunlara baksana kaldırmış hepsi ben penguen
Ohhhhh buluşma iyi geçmiş desenize.. akılm sizde kaldı kızlar güzel haberler aldık ama.. Bir daha buluşun ama bizde gelebilelim biraz orta bir yerde olsun ya, Anadolu yakasındakilre de yakın olsun ya..
Kıskandım ben şimdi.... Bu arada ben son ana kadar direndim ama eşim fena grip olmuş, cuma akşamı eve fena geldi.. Yiğenimin d.gününe bile gitmedik.. Onun için gelemedim.. Havalar düzelsin yine yapın buluşma da bizde gelelim..
Bu arada Zinkerbel maşallah oğluşuna... Çilek sanada çok geçmiş olsun umarım 100 likte bişi çıkmaz...
hadi beeeeeekız delu fıstık gıbı hatunsun benı gormuyonmu kıloları gobegıme deıl gıdımaaa alıyorummmmm:))ç)ç)ç)çç)
ay omazmı benimki tekmelemiyor artık 3 gündür az hissediyorum genelde aşşalarda bişeyler arıyor herhalde. Koca yer var karnımda ama altta geziyr.hadi yeme beniiiiiiiii
ege bişey dicem sana sende29.haftaya girdinya değişiklik varmı benimkisi kazı çalışmakları yapıyor ve tüm gün durmuyor içerde bu haftada çok hissediliyor herhal sende nasıl
wlyma hamile miymişşşş, sordunuz mu.....
yelkovannn çok tatlısın, çok güzel çıkmışsın...
Ege cadısııı, neren kilo almış kız senin...fıstık gibi hatunsun....
chanel ve fmg, sizde kendimi gördüm bacılarrr.....Ama herkes ne kadar neşeli, ne kadar pozitiffffff...
Bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Ben de orda olmak isterdim...
Amaa çatlayın hepinizde...En güzeliniz Eylül hanım...
wlyma hamile miymişşşş, sordunuz mu.....
yelkovannn çok tatlısın, çok güzel çıkmışsın...
Ege cadısııı, neren kilo almış kız senin...fıstık gibi hatunsun....
chanel ve fmg, sizde kendimi gördüm bacılarrr.....Ama herkes ne kadar neşeli, ne kadar pozitiffffff...
Bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Ben de orda olmak isterdim...
Amaa çatlayın hepinizde...En güzeliniz Eylül hanım...
aşkım yaa beyenmezmiyim harikaydınız hepinizde..
Gezdinizmi sonra.
Fmg sebamed setimi aldım
vücut losyonu
şampuan
sabun
pişik kremi
68 tuttu 60 aldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?