2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah başlasın canım.. tabi kesin değil ama enteresan bir sekilde tutuyor. doğru yaptın dimi? karnına tuttun.

yenı hamılesın sanırım bak bızde bekledık bekle bence kafayı yeme derecesıne geldık hele ben bana bır oglan bır kız bır oglan bır kız artık aglıcak duruma gelmıstım sonucta bır sekılde ogrenıyosun allaha bırak onların hepsi hurafe bence ama yınede neye ınanmak ıstıyosan ınan derım evet karnıma bılegıme bır kafamda cevırmedıgım kaldı onda bıle hep erkek cıkyodu

cicileri babası gördümü poyraz,
akşama gösterirsin artık,
aşşşkımmm bak neler aldımm diye
gidip kardeşinin gırtlağına sarılıyomuş

ooooooo kadar kızgınsınız canım yav.. tabiki önce tıp. ama söyle bir saptama yaptım yüzük manyetik alanda haraket eder. bebeğin kalp çarpıntısı hareket ettiriyor. yüzük boşlukta bu hareketleri yapmıyor. kendi kalbimin, kızımın kalbinin üzerinde daire çiziyor, eşimin kalbinin üzerinde ileri geri..
çok denedim .sonuç aynı..ritmle ilgili eşim dr önce kızdı böyle seylere sonra olabilir dedi. hep aynı sonuç..benimde bir kız bir oğlan deniyor..

nerde açtın cnm konuyu linkinide koysaydın..
her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boyle
senin kız kaç yaşında büyüğü

cicileri babası gördümü poyraz,
akşama gösterirsin artık,
aşşşkımmm bak neler aldımm diye
gidip kardeşinin gırtlağına sarılıyomuş

bugun dogum gunu askımn :)))) patasını da yaptım kızımızın cıcılerınıde gorecek kardesıne gelınce oda bılıo cnm huylarını ya herkesı allaha bıraktım cnm ben ya ama zoruma gıden ben arayınca en buyugunden tut en kucugunun hatrını sayıyorum ben bunu hak etmıyorum dıe cnm sıkıldı amaaaaaannn esim kıymetımı bılyo ya gerısı bos tırı vırı :))

ay kurban olurum yaaaaaa az kcının ustunde durmuyo yanı allah nazarlardan saklasın

oo bilimsel yönüde war yani
bn yapmıştım tuttu canım..

ay kurban olurum yaaaaaa az kcının ustunde durmuyo yanı allah nazarlardan saklasın
yok anacım yokkkkkk nasılız akşama kadar biliyomusun...
yatak odasından kowalıyorum salona döktüklerini topluyorum çekmecelere dolaplara yerleştryorum salona geliorum salonda koltuk örtüleri yerde, masanın üstünde yetişebildikerli olduysa yerde... orayı toplamaya başlıyorum mutfakta dolaplar boşalıyo tencere tawa, kawanozlar.. oraya geçiorum sonra diğer taraflar işte böyle bir an durmuyor sadece uyurken dötü yer görüyor..
allahtan buzdolabını kilitledim onu bitek açamıyor önceden sütler, meywe suları, yemekler onlarda yerlerdeydi((
taşınınca tüm çekmeceleri dolapları kilitlicem artık yapacak bişey yok

yok yaw ne kızgın olcaz
dedim ya dr bile yanılıyo diye,
ammaaaaaaan nedir bu cinsiyet takıntısı yahu,
rabbim acılarını göstermesin, hayırlı evlat olsunlar demiyoruzda...

ahhhhhhhh ahhhhhh bilirimmm
10 yaşında ve halaa akıllanmadı,
tabiii çekmece dolap karıştırmıyo da...artık,
başka çeşit yaramazlıkları var

ayy ne güzel hiç kilo almamışsındır sen bu hızla

hasret kızma bana ama cok hosuma gıtyo bole kıpır kıpır ay yerım elını ayagını ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…