Allah başlasın canım.. tabi kesin değil ama enteresan bir sekilde tutuyor. doğru yaptın dimi? karnına tuttun.
nerene tutarsan tut :)))) öyle şeylerde cinsiyet bilmek imkansız, ultrasonda dr lar bile yanılıyorken...
yenı hamılesın sanırım bak bızde bekledık bekle bence kafayı yeme derecesıne geldık hele ben bana bır oglan bır kız bır oglan bır kız artık aglıcak duruma gelmıstım sonucta bır sekılde ogrenıyosun allaha bırak onların hepsi hurafe bence ama yınede neye ınanmak ıstıyosan ınan derım evet karnıma bılegıme bır kafamda cevırmedıgım kaldı onda bıle hep erkek cıkyodu
haklısın dr lar bile yanılıyo, ki yüzük çok saçma geldi bana
nerde açtın cnm konuyu linkinide koysaydın..MERHABA BAYANLAR.. ÖNCELİKLE ALLAH BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..BEB BİR KONU AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİcinsiyet tahmin yöntemleri falan..cinsiyetini artık öğrenmişsinizdir.
yüzük testi yaptınız mı?
öyle el bileğine falan değil. hamileler ipe geçirilmiş alyanslarını karılarının üzerinde tutuyorlar. ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız.
kime yaptıysam tututu.
lüften deneyin sonucu yazın. çoook merak ediyorum.
her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boylecerenler niye böle azgın oluyo anlamadım gitti,
benim kızda öyle halaa yaşıtları genç kız gibi benimki sanki oğlan,
duvarlara tırmanıyo nerdeyse,
yandı ulaşşş off offf oda az büyüsün bak nası tırmalıyo onu
cicileri babası gördümü poyraz,
akşama gösterirsin artık,
aşşşkımmm bak neler aldımm diye
gidip kardeşinin gırtlağına sarılıyomuş
nerde açtın cnm konuyu linkinide koysaydın..
her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boyle
senin kız kaç yaşında büyüğü
amannnnnn çin takvimiiii japonn takvimiii,
yok amerikan takvimi
nedir bunlar yaa hepsi fasa fisoo
oo bilimsel yönüde war yaniooooooo kadar kızgınsınız canım yav.. tabiki önce tıp. ama söyle bir saptama yaptım yüzük manyetik alanda haraket eder. bebeğin kalp çarpıntısı hareket ettiriyor. yüzük boşlukta bu hareketleri yapmıyor. kendi kalbimin, kızımın kalbinin üzerinde daire çiziyor, eşimin kalbinin üzerinde ileri geri..
çok denedim .sonuç aynı..ritmle ilgili eşim dr önce kızdı böyle seylere sonra olabilir dedi. hep aynı sonuç..benimde bir kız bir oğlan deniyor..
amannnnnn çin takvimiiii japonn takvimiii,
yok amerikan takvimi
nedir bunlar yaa hepsi fasa fisoo
yok anacım yokkkkkk nasılız akşama kadar biliyomusun...ay kurban olurum yaaaaaa az kcının ustunde durmuyo yanı allah nazarlardan saklasın
oo bilimsel yönüde war yani
bn yapmıştım tuttu canım..
ooooooo kadar kızgınsınız canım yav.. tabiki önce tıp. ama söyle bir saptama yaptım yüzük manyetik alanda haraket eder. bebeğin kalp çarpıntısı hareket ettiriyor. yüzük boşlukta bu hareketleri yapmıyor. kendi kalbimin, kızımın kalbinin üzerinde daire çiziyor, eşimin kalbinin üzerinde ileri geri..
çok denedim .sonuç aynı..ritmle ilgili eşim dr önce kızdı böyle seylere sonra olabilir dedi. hep aynı sonuç..benimde bir kız bir oğlan deniyor..
nerde açtın cnm konuyu linkinide koysaydın..
her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boyle
senin kız kaç yaşında büyüğü
bugun dogum gunu askımn :)))) patasını da yaptım kızımızın cıcılerınıde gorecek kardesıne gelınce oda bılıo cnm huylarını ya herkesı allaha bıraktım cnm ben ya ama zoruma gıden ben arayınca en buyugunden tut en kucugunun hatrını sayıyorum ben bunu hak etmıyorum dıe cnm sıkıldı amaaaaaannn esim kıymetımı bılyo ya gerısı bos tırı vırı :))[/QUO
önemli olan eşin gerisini salla gitsin zaten
herkes kendisi bilir
yok anacım yokkkkkk nasılız akşama kadar biliyomusun...
yatak odasından kowalıyorum salona döktüklerini topluyorum çekmecelere dolaplara yerleştryorum salona geliorum salonda koltuk örtüleri yerde, masanın üstünde yetişebildikerli olduysa yerde... orayı toplamaya başlıyorum mutfakta dolaplar boşalıyo tencere tawa, kawanozlar.. oraya geçiorum sonra diğer taraflar işte böyle bir an durmuyor sadece uyurken dötü yer görüyor..
allahtan buzdolabını kilitledim onu bitek açamıyorönceden sütler, meywe suları, yemekler onlarda yerlerdeydi ((
taşınınca tüm çekmeceleri dolapları kilitlicem artık yapacak bişey yok
yok anacım yokkkkkk nasılız akşama kadar biliyomusun...
yatak odasından kowalıyorum salona döktüklerini topluyorum çekmecelere dolaplara yerleştryorum salona geliorum salonda koltuk örtüleri yerde, masanın üstünde yetişebildikerli olduysa yerde... orayı toplamaya başlıyorum mutfakta dolaplar boşalıyo tencere tawa, kawanozlar.. oraya geçiorum sonra diğer taraflar işte böyle bir an durmuyor sadece uyurken dötü yer görüyor..
allahtan buzdolabını kilitledim onu bitek açamıyorönceden sütler, meywe suları, yemekler onlarda yerlerdeydi ((
taşınınca tüm çekmeceleri dolapları kilitlicem artık yapacak bişey yok
yok yaw ne kızgın olcaz
dedim ya dr bile yanılıyo diye,
ammaaaaaaan nedir bu cinsiyet takıntısı yahu,
rabbim acılarını göstermesin, hayırlı evlat olsunlar demiyoruzda...
sekerim kim diyor önce cinsiyet?? tabiki önce sağlık. hayatım merak varya herkeste var. ondan bu kurcalama.. allahın dediği olur..
yavrularıma canım kurban..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?