2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bu bırden fazla eklentıyı nasıl alıp cvp veryosunuz bır ogrenemedıgım o kaldıda
normalde alıntoı yapmak ,için alıntıyla cewapla yazıyoya onun yanında küçük bi çentik war onu tıklıyosun sonra diğer alacağın mesajların altındaki çentikleri tıklıyosun en son cewap yazacağın zamn.. konuya cewap weri yada alıntı ile cewaplayı tıklayıp her mesajın altına tek tek cewap yazıyosun...:89:

hasret kızma bana ama cok hosuma gıtyo bole kıpır kıpır ay yerım elını ayagını ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yaaa sonra sorarım sana,
şimdi hoş gelir ama aynı şeyi 7-24 yaşayınca pekde hoş gelmiyo

bn kaçıyorum kızlar.. benim buıcırın uyku saati geçti.. doyurup uyutayım..
uğrarım yine öptüm

ben ılk defa parmagını emerken gordum hep eli yuzundeydı koydugum resmıde cercevelettırecem resmen yanı bır ılk resmen bızım ıcın

bu benım yasdıgımmmm

bu sefer oldu sanırım ses kontrolll kusura bakmayın denemem lazımdı

İyi akşamlar kızlar,
Park yatak kullanacak olan var mı? varsa, nasıl beşik haline getiriliyor diye soracaktım

burda hemen hemen herkes park yatak kullanacak,
beşik derken sallamaktan mı söz ediyorsun canım??
ayak kısmına takılacak bi aparatı var, onu monteleyince al sana beşik....

birceeee bakıp durma yazsana cık cık cık

sabah saatin altısı ve ayaktayım.. feciiiii bi mide yanması uyutmadı.. tost yiyip yatmıştım ondan oldu heralde
gaviscon surup bile fayda etmedii leblebi yiyorum midenin suyunu alsın diie uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Son düzenleme:
sabah saatin altısı demiişim düşünün o kadar uykusuzum saçmalamışım :) saat sabahın altısı dicektim :)

merhaba kızlar dün doktora gitim ,benim bebekler 900 er gr olmuşlar ....

ve ben çok kilo almışım doktor öyle dedi...

merak edenlere söylüyorum tam 15 kilo

10 gün sonra test yapılacak.şeker çıkarsa doğru diyetisyene dedi doktor....bakalım artık beklicez

maşallah canım sevindim... kilo alman normal biz bile tek doğurcağımız halde aldık başımızı gidiyoruz

bu arada merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum... nasılsnız? varmı değişik bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…