2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr nasılsınız geçmişe bi göz attım herkesler iyi çok şükür, bizde iyiyiz kızımla tepinip duruyo içerde artık tekmeleri hareketleri daha sert, uykumdan uyandurdıgı oluyo sıpa 2 hafta sonra doktor randevumuz var, şimdilerde normal doğum olacagı için ya hastaneye yetişemezsem iki ayağımız bi pabuça girerse vaktinden erken gelir hazırlıksız yakalanırsak telaşı sardı tecrübesizlikten olsa gerek hastaneyle aramız 2 saat o kadar kısa sürede doğum olmaz diye düşünüyodum ama okuldaki arkadaşlardan biri benim sancım başladıktan bir buçuk saat sonra doğum yapmıştım dedi ve onunda ilk bebeği korkuyorum o yüzden ya yolda doğmasın çocuk :26: rezil olmayı bırak kanamadan ölürüm valla , ben değilde bebeğe bişy olmasa bari :18: Allahım neler geliyo aklıma :44:

benimde doktorla aramda 2 buçuk saat var doktorla konuştm problem olmaz diyor ama işte insan panik olur napcaz bilmiyom daha normal doğum olacağı belli miki 37 de belli olcak dedi benim doktor ama sanırım en iyisiepidural normal doğum

sen sola yat ilk etapta sonra uyku halinde dönersen yapacak bişi yok :) ya zararı olmazmış bebeğe ama kan akışı açısından sol taraf diyor doktorlar...
ben hiç bi yöne uzun süre yatamıyorum kilo aldığım için midir nedir tutuluveriyo hemen

canım aklına olumsuz şeyler getirme, hayırlıca sağlıkla doğar inşallah bebeğin sen de sağlıkla alırsın kucağına inşallah. arkadaşınınki ekstrem bir olay olmuş herhalde, bildiğim kadarıyla ilk doğum uzun sürermiş. bana sanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor. çook uzaklarda bir yerlerde doğum düşüncesi, korkuyorum galiba ben de

yok canım çatı muayenesinden sonra belli oluyo ama ben normal düşündüğüm için normal doğuma hazırlıyorum kendimi inş. sezeryen olmak zounda kalmam hayırlısı tabi, bende epidural normal düşünüyorum durumumuz aynıymış sende hastaneye uzaksın benim gibi bide bizim arabamız filanda yok gece yarısı sancı tutsa kimsen istiycez bilmiyorum zamanında doğsun hastaneye yetişelim de başka bişy istemiyorum ister istemez aklına geliyor insanın böyle şeyler :26:

inşallah canım, ama aksilikler olurda herşey yolunda gitmezse diye düşünüyor insan işte bende 20 saate kadar sancı çekeni biliyorum ilk doğumda genelde uzun sürüyormuş ama demek kısa sürdüğüde oluyomuş , bende doğum konusunu çok fazla düşünmek istemiyorum düşündükçe büyüyor insanın gözünde

gunaydın kızlarr..
inş. bu haftada hayırlısıyla cabucak bıter gıderr..
tıpık bır pazartesı yagmurlu kasvetlı bır ıstanbul sabahı..
dun gece ruyamda bırceyle yazısıyorduk:))yuzunu gormedım ama ıstanbula gelıyormus dogum ıcın:))sancıları baslamıs, yazıp haber verıyordu

Günaydın canım, vay be artık rüyalarımıza bile girmeye başladı KK... Bende dün gece 4 gibi uyandım deprem oluyor zannettim çok korktum ama sonradan anladım ki kızım tekmeliyormuş beni..Nasıl korktum anlatamam.. Nasıl sağlam vurduysa artık yatağı salladı velet.. Bu arada ben yine doktora gitçem bugün... Offff valla ben çok sıkılıyorum doktora gidince, burdaherkes ayda bir falan gidiyor, gün sayıyor ama ben o kadar sık gidiyorum ki sıkıldım valla... Gelince haberler getiririm size kızımdan.. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar...

Günaydın canımm.. Hayır olsun rüyan..
Gerçekten çok kasvetli bi gün, Londra gibi oldu burası :)

Öyküm günaydınnn , güzel haberlerle gel inşallah..
Bu arada ben c.tesi şeker yüklemesi yaptırdım ama değerleri dr.la konuşamadım (100lük) yazsam anlar mısınızzz?

0 Dakika 78
60 dk. 139
120 dk. 143
180 dk. 126

gunaydın sızlerede valla ruya gercek ıcıce artık:))

günaydın kızlar.
yelkovan bende saçma bi rüya gördüm oülum olmuş eşşek kadar belki 6-7 yaşında park yatak arıyorum:))))))))))
birde bugun öğleden sonra iznim açılacak ve tahlillerimi göstericem o yüzden dr gidicem 1-2 gibi sabah hazırlamamgereken işler var.fazla takılamayabilirim merak etmeyin..

Günaydın hatunlar...

kuzucuukkk gunaydınnnn

günaydınnn kızlarrr

gunaydınnnn

bu arada 31. haftammmmm bi kutluyum bari

son 7 hafta

ohhh ne guzel yaa cok az kaldıııı gunaydın bu aradaaa...
egeee c.tesı boyacıyı sormussun ben cıkmısıtm cnmmm bız 1e boyattıtrcazz ben buna pahalı dıodumm c.tesı bırını daha cağırdık 1,5 ıstedı yuh dedımmm kapadım cenemı oturdummmm:Ç:))::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…