2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet, çok denediler ama olmadı...Bu doktoru çok methetmişler, amcam konuşmaya gelmişti, eğer olur derse yengemle gelecekti..Olmaz deyince üzgün geri döndü dün..

Çok üzüldüm canım... Senin için de üzücü olmuştur..
Benim bir arkadaşımın arkadaşının da tutmuyormuş kız kardeşinden yumurta alıp onunla yapmışlar tutmuş ama tr'de yapmıyorlar bunu galiba..

Günaydın çilek..
Ben anlamıyorum canım sonuçlardan..İnşallah iyidir...

İnaşallah canımm

Evet, gerçekten de her kadın ve erkek hakediyor bu duyguyu yaşamayı...
Dün elini karnıma koydu amcam, gözleri doldu, çok şanslısınız falan dedi..Eşim bile çok kötü oldu, neredeyse ağlayacaktı...Allah herkese nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle...

Ama kimisi vr ki, haketmiyor yaa, tvalette doğuruyor, boğuyor falan...İnsan müsvettesi yaratıklar..

günaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh

gunaydınnnn fıstıkkkkk...
yok cnm butun ev ıcın fıyat buu:))

merak etme canm bende senın gıbıyımmm emınmkı bı cok ınsanda bızım gıbıdır bı bakıyosun kahkha atıom 2 sn sonra ağlamaya başlıyorummmm adam da sasırdı artık hiçççç bişi demiyoooo:):):)

bende taktım süt gelmiycek dıyee cunku hala bende tık yokkkk:)

bende de bı telas hep erken dogum endısesıyle su eksık bu daha yok camasırlarını yıkasaydım falan fılan kendı kendıme bı panık halı :))

bende bazıları diyor ya hastane cantasını hazırladınız mı diye
ben özellikle hazırlamıyorum ve mayısa kadar hazırlamıcam sanki bebeğimi çağırırmışım gibi geliyor :)
iyice ruh hastası oldum )

ay bak çok üzüldüm hayırlısı değilmiş desinler artık .. allah herkese isteyen herkese nasip etsin.
(((((( maddi olarak ta kötü .

cnm günaydın valla anlamadım ama öyküm olsa bilirdi onda şeker çıktı ya..
inşallah önemli değildir.

yaaaaaaaa nasıl güldüm anlatamam
kızım bergen olmuşsun sen ya. annaaaaaaaaaaaa.az kaldı ağlama artık

ay canım ben boya yapıcam ya sadece bi süpürüp siliyrum oda vileda ile. yoksa temizlikle alakam kalmadı..

ayyy kuzuuuuu benden ondan korkuyorum zatennnnnn
gecen gün rüyamda da öle gördüm
birde karnıma ağrılar giriyor korkuyorum
minicik birşeyi 1000 katı fazla yaşıyorum sanırım

Ya ağrım sızım falan da yok ama, iş falan yapınca kendi kendime kızıyorum, sen yap yap erken doğur aklın başına gelsin diye..İş yapmadan olmuyor, gelen giden oluyor..Hafta sonları falan dışarı çıkıyoruz, Allaha emanetiz artık, yapacak bişey yok..

bende de bı telas hep erken dogum endısesıyle su eksık bu daha yok camasırlarını yıkasaydım falan fılan kendı kendıme bı panık halı :))

Hatırlatma yaa, daha ben de yıkamadım bebişimin eşyalarını...Neyi bekliyorsam onu da bilmiyorum...Yıkasam ütülesem olacak da, o zaman da herşey hazır diye bebiş erken gelecek gibi geliyor..

ay bende ne oluyoruz dedim ya :)
1 milyar bir ev için yine iyi o zaman bak boyası içinde biz sanki ilk eve tasınırken o fiyata yaptırmıştık diye hatırlıyorum :)
ne zaman baslayacaklar boyaya kolay gelsin canım ya işin kolaycacık halolur inşallah
bizim boyamızı hiç güzel yapmamıştı zaman inşallah sizinkisi güzel olur

Bende de aynı durumlar var.. Mahvetti bu bebişler ve hormonlar bizi :)
Babana da geçmiş olsun canım bu arada..

Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...

Bende de aynı korku var.. Korktukça başıma gelir diye daha çok korkuyorum bu sefer Ama Allah korusun doğsalar bile yaşarlar di mi bu saatten sonra?

sonuclarımı sayısal deger olarak almadım sadece doktor aradı sonuclar ıyı cıktı dedı 11 nısanda gıdecegım o zaman sonuc raporunu alırım karsılastırırz:))

Canım benim de yarın kongreden dönüyormuş doktor, 11ine kadar çatlarım beeenn :)

ayyy kıyamam çok zor.
allah en kısa sürede nasip etsin, hayırlısıyla inşallah.

sağol çilekçikkk
çilek hadi çilek mevsimi geldi :))) gecen gün pazarda aklıma geldin yine :)

channel benim göğüslerde de hiç tık yok arada sıkıyorum bir damla bişi gelsin bir daha uğrasmıcam diye yok tık yok
ay o silikona uyuz oluyorum taktırmasaydım içim daha bir rahat ederdi

Bende de aynı korku var.. Korktukça başıma gelir diye daha çok korkuyorum bu sefer Ama Allah korusun doğsalar bile yaşarlar di mi bu saatten sonra?

İnşallah hepsi de normal zamanında doğar...Yaşar tabi de, nasip kısmet...
Doğumda bile sorun çıkabiliyormuş...İnşallah hepsi de sağlıklı sıhhatli gelecekler..Kalbimizi ferah tutalım biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…