Evet, çok denediler ama olmadı...Bu doktoru çok methetmişler, amcam konuşmaya gelmişti, eğer olur derse yengemle gelecekti..Olmaz deyince üzgün geri döndü dün..
Günaydın çilek..
Ben anlamıyorum canım sonuçlardan..İnşallah iyidir...
Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...
benim kuzeniminde olmuyor
bebek tedavisi için belçikaya bile gittiler orası bu konuda çok ileriymiş fakat olmadı
(
Allah herkese hayırlısını nasip etsin
ama her kadın bunu yaşamayı hakediyor çok üzücü bir durum
canım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyidir umarımm
ay channel bir oda için mi 1 milyar fiyat verdiler cok değil mi ya
aaaaa sasırdım kaldım duvar kagidi yapınca bayaa bir ucuza geliyor o zaman :)
bende bir ağlaklık sormayın devamlı ağlıyorum
dün eşim sabah yatakta keyif yapıyoruz yakında ortamızda birisi daha mı olacak dedi eee bende aksama kadar ağladım allahım bu derece ağlak birisi değildim ben
babamın karacigeri yağlanmıs doktora gittiler benden gerceği gizliyorlar diye 3 gündür ağlıyorum zaten
kardeşim bize uğramıyor diye her konusmamızda ağlıyorum :)
acıların kadını ben :)
çok şükür tabi bunlar hep hormonlardan
allahım cok az kaldı nasil doğurucam cok merak ediyorıum normal mi sezeryan mı, sütüm olacak mı
zihnim o kadar bunlaarla dolu ki bebek için yaptığım kanaviçeyi bile yapamıyorum ne zamandır
herkesi çok opuyorum gününüz güzel geçsin
bende de bı telas hep erken dogum endısesıyle su eksık bu daha yok camasırlarını yıkasaydım falan fılan kendı kendıme bı panık halı :))
ay bak çok üzüldüm hayırlısı değilmiş desinler artık .. allah herkese isteyen herkese nasip etsin.Amcam...
Tüp bebek denediler 3 kez tutmadı..Babamların en küçüğü, 45 yaşında...
Eşi de aynı yaşta...Tutmuyrsa boşuna uğraşmyın demiş doktor..İstiyorsanız yaparız ama bu işin de garantisi yo demiş....Ya ben hamile iken gelmişlerdi bayramda, çok üzgündü yengem...Hamile haberi duyunca sevinemiyorlar bile..Senelerdir de uğraşıyorlar..
cnm günaydın valla anlamadım ama öyküm olsa bilirdi onda şeker çıktı ya..Günaydın ikizimmmm
Herkese günaydın kızlaaar ..
Şeker sonuçlarımı yazdım, anlayan yok di mi?
Bu arada gidemedim eminönüne şeker yüklemesi geç başladı öğleden sonra bitti, ölüyorum sandım açlıktann
yaaaaaaaa nasıl güldüm anlatamamcanım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyidir umarımm
dün eşim sabah yatakta keyif yapıyoruz yakında ortamızda birisi daha mı olacak dedi eee bende aksama kadar ağladım allahım bu derece ağlak birisi değildim ben
babamın karacigeri yağlanmıs doktora gittiler benden gerceği gizliyorlar diye 3 gündür ağlıyorum zaten
allahım cok az kaldı nasil doğurucam cok merak ediyorıum normal mi sezeryan mı, sütüm olacak mı
zihnim o kadar bunlaarla dolu ki bebek için yaptığım kanaviçeyi bile yapamıyorum ne zamandır
Hepinize gunaydın sekerlerr:))
emınonune gıdemedım hava yagmurlu oldugu ıcın artık bakalım haftaya kaldı ya da ızınde gıderım
gece parca parca uyudum basladı huzursuzluklar:)
ruyalar gercekle ıcıce anlamıyorum kramp gırıyor bacagıma gercek mı ruya mı anlayamıyorum salak gıbı oldum valla...
bırde artık pazar gunlerı evde oturmayacagım evde olunca daha cok yoruluyorumm sacma sacma ıslerle ugras dur en ıyısı cek kapıyı cık dısarıı
ayyy kuzuuuuu benden ondan korkuyorum zatennnnnn
gecen gün rüyamda da öle gördüm
birde karnıma ağrılar giriyor korkuyorum
minicik birşeyi 1000 katı fazla yaşıyorum sanırım
bende de bı telas hep erken dogum endısesıyle su eksık bu daha yok camasırlarını yıkasaydım falan fılan kendı kendıme bı panık halı :))
gunaydınnnn fıstıkkkkk...
yok cnm butun ev ıcın fıyat buu:))
merak etme canm bende senın gıbıyımmm emınmkı bı cok ınsanda bızım gıbıdır bı bakıyosun kahkha atıom 2 sn sonra ağlamaya başlıyorummmm adam da sasırdı artık hiçççç bişi demiyoooo:):):)
bende taktım süt gelmiycek dıyee cunku hala bende tık yokkkk:)
canım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyidir umarımm
Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...
sonuclarımı sayısal deger olarak almadım sadece doktor aradı sonuclar ıyı cıktı dedı 11 nısanda gıdecegım o zaman sonuc raporunu alırım karsılastırırz:))
günaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh
hoşgeldin canım nası gidiyorgünaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh
günaydın kızlar
yine pazartesi ayy şaka gibi.
günler nasıl geçiyor anlamıyorum
Amcam...
Tüp bebek denediler 3 kez tutmadı..Babamların en küçüğü, 45 yaşında...
Eşi de aynı yaşta...Tutmuyrsa boşuna uğraşmyın demiş doktor..İstiyorsanız yaparız ama bu işin de garantisi yo demiş....Ya ben hamile iken gelmişlerdi bayramda, çok üzgündü yengem...Hamile haberi duyunca sevinemiyorlar bile..Senelerdir de uğraşıyorlar..
Bende de aynı durumlar var.. Mahvetti bu bebişler ve hormonlar bizi :)
Babana da geçmiş olsun canım bu arada..
Bende de aynı korku var.. Korktukça başıma gelir diye daha çok korkuyorum bu seferAma Allah korusun doğsalar bile yaşarlar di mi bu saatten sonra?
Canım benim de yarın kongreden dönüyormuş doktor, 11ine kadar çatlarım beeenn :)
süper cnm çok sevindim inşallah güzel haberler alırsıngünaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh
günaydın kızlar
yine pazartesi ayy şaka gibi.
günler nasıl geçiyor anlamıyorum
Günaydın canım...
Nasılsın, gerçekten günler çok çabuk geçiyor yaaa.
Bende de aynı korku var.. Korktukça başıma gelir diye daha çok korkuyorum bu seferAma Allah korusun doğsalar bile yaşarlar di mi bu saatten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?