2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyatlara bak yahuuu....Benim 2 aylık maaşımı adam 1 günde kazanıyor..

Herkes kutlama yapıyor, bende son 61 günümü kutluyorum...
Büyük buluşmaya az kaldı...
evet maşallahhh bitiriyoruz hayırlısıyla....

hadi beeeeeee.. bende adam getirdim arkadş tanıdık işte 22 nsan başlıycak inş. bakalım ne fiyat çıkacak hesaplıycakmış. keseler boşalıyor yavaş yavaş..

Fiyatlara bak yahuuu....Benim 2 aylık maaşımı adam 1 günde kazanıyor..

valla canım olee
ayy kuzu cocuklarımı olmuyodu yazık yaa off offf...

egecım senınkı tanıdıksa okadar tutmazzz.. yaa bızımkı bu hafta baslıcakkk havalarda kotu ama ınsallahh cok koku olmazzz

amcan mı gerçekten:)
kız kaç yaşında..
üzüldümm yaa allah herkese nasip etsin

Amcam...
Tüp bebek denediler 3 kez tutmadı..Babamların en küçüğü, 45 yaşında...
Eşi de aynı yaşta...Tutmuyrsa boşuna uğraşmyın demiş doktor..İstiyorsanız yaparız ama bu işin de garantisi yo demiş....Ya ben hamile iken gelmişlerdi bayramda, çok üzgündü yengem...Hamile haberi duyunca sevinemiyorlar bile..Senelerdir de uğraşıyorlar..

gunaydınnnn kızlarrrr.....

Günaydın ikizimmmm

Günaydın hatunlar...

günaydınnn kızlarrr

günaydın anneler nasılsınız

Herkese günaydın kızlaaar ..
Şeker sonuçlarımı yazdım, anlayan yok di mi?
Bu arada gidemedim eminönüne şeker yüklemesi geç başladı öğleden sonra bitti, ölüyorum sandım açlıktann

cok uzuluyorum ya bole cocuk ısteyenlereee artık yasta bayagı ılerlemıss ınsallahhh allah kısmet ederrrrr.......

cok uzuluyorum ya bole cocuk ısteyenlereee artık yasta bayagı ılerlemıss ınsallahhh allah kısmet ederrrrr.......

Gençken de çok uğraştılar, 3 kez tüp bebek yaptırdı..Tabi maliyeti çok yüksek..Anca birinin borcunu bitirip diğerine kredi falan çektiler..Gitmedikleri doktorda kalmadı...Yengemin rahimi tutmuyormuş, tüp bebek falan da tutunamadı...Kısmet iştee...

canım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkes iyidir umarımm
ay channel bir oda için mi 1 milyar fiyat verdiler cok değil mi ya
aaaaa sasırdım kaldım duvar kagidi yapınca bayaa bir ucuza geliyor o zaman :)

bende bir ağlaklık sormayın devamlı ağlıyorum
dün eşim sabah yatakta keyif yapıyoruz yakında ortamızda birisi daha mı olacak dedi eee bende aksama kadar ağladım allahım bu derece ağlak birisi değildim ben
babamın karacigeri yağlanmıs doktora gittiler benden gerceği gizliyorlar diye 3 gündür ağlıyorum zaten

kardeşim bize uğramıyor diye her konusmamızda ağlıyorum :)
acıların kadını ben :)

çok şükür tabi bunlar hep hormonlardan
allahım cok az kaldı nasil doğurucam cok merak ediyorıum normal mi sezeryan mı, sütüm olacak mı
zihnim o kadar bunlaarla dolu ki bebek için yaptığım kanaviçeyi bile yapamıyorum ne zamandır
herkesi çok opuyorum gününüz güzel geçsin

naptınız yelkovan sız seker bakıcaktınız dımı bulabıldınızmı

Günaydın hatunlar...

günaydınnn kızlarrr

günaydın anneler nasılsınız

Hepinize gunaydın sekerlerr:))
emınonune gıdemedım hava yagmurlu oldugu ıcın artık bakalım haftaya kaldı ya da ızınde gıderım
gece parca parca uyudum basladı huzursuzluklar:)
ruyalar gercekle ıcıce anlamıyorum kramp gırıyor bacagıma gercek mı ruya mı anlayamıyorum salak gıbı oldum valla...
bırde artık pazar gunlerı evde oturmayacagım evde olunca daha cok yoruluyorumm sacma sacma ıslerle ugras dur en ıyısı cek kapıyı cık dısarıı

benim kuzeniminde olmuyor
bebek tedavisi için belçikaya bile gittiler orası bu konuda çok ileriymiş fakat olmadı
(
Allah herkese hayırlısını nasip etsin
ama her kadın bunu yaşamayı hakediyor çok üzücü bir durum

Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...

sonuclarımı sayısal deger olarak almadım sadece doktor aradı sonuclar ıyı cıktı dedı 11 nısanda gıdecegım o zaman sonuc raporunu alırım karsılastırırz:))

Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...

ayyy kuzuuuuu benden ondan korkuyorum zatennnnnn
gecen gün rüyamda da öle gördüm
birde karnıma ağrılar giriyor korkuyorum
minicik birşeyi 1000 katı fazla yaşıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…