Günaydın hatunlar...
günaydınnn kızlarrr
kuzucuukkk gunaydınnnn
gunaydınnnn
ohhh ne guzel yaa cok az kaldıııı gunaydın bu aradaaa...
egeee c.tesı boyacıyı sormussun ben cıkmısıtm cnmmm bız 1e boyattıtrcazz ben buna pahalı dıodumm c.tesı bırını daha cağırdık 1,5 ıstedı yuh dedımmm kapadım cenemı oturdummmm:Ç:))::))
günaydın bayanlarrrrrrr.
kuzu nasılsın amcan gittimi
evet maşallahhh bitiriyoruz hayırlısıyla....Herkes kutlama yapıyor, bende son 61 günümü kutluyorum...
Büyük buluşmaya az kaldı...
kuzucuukkk gunaydınnnn
gunaydınnnn
ohhh ne guzel yaa cok az kaldıııı gunaydın bu aradaaa...
egeee c.tesı boyacıyı sormussun ben cıkmısıtm cnmmm bız 1e boyattıtrcazz ben buna pahalı dıodumm c.tesı bırını daha cağırdık 1,5 ıstedı yuh dedımmm kapadım cenemı oturdummmm:Ç:))::))
Gitti ama istediği sonucu alamadı..Tüp bebek için gelmişti, olmaz demiş doktor, çok üzgün geri döndü...
Fiyatlara bak yahuuu....Benim 2 aylık maaşımı adam 1 günde kazanıyor..
evet maşallahhh bitiriyoruz hayırlısıyla....
hadi beeeeeee.. bende adam getirdim arkadş tanıdık işte 22 nsan başlıycak inş. bakalım ne fiyat çıkacak hesaplıycakmış. keseler boşalıyor yavaş yavaş..
amcan mı gerçekten:)
kız kaç yaşında..
üzüldümm yaa allah herkese nasip etsin
günaydın anneler nasılsınız
gunaydınnnn kızlarrrr.....
Günaydın hatunlar...
günaydın kızlar.
yelkovan bende saçma bi rüya gördüm oülum olmuş eşşek kadar belki 6-7 yaşında park yatak arıyorum:))))))))))
birde bugun öğleden sonra iznim açılacak ve tahlillerimi göstericem o yüzden dr gidicem 1-2 gibi sabah hazırlamamgereken işler var.fazla takılamayabilirim merak etmeyin..
günaydınnn kızlarrr
valla canım olee
ayy kuzu cocuklarımı olmuyodu yazık yaa off offf...
Amcam...
Tüp bebek denediler 3 kez tutmadı..Babamların en küçüğü, 45 yaşında...
Eşi de aynı yaşta...Tutmuyrsa boşuna uğraşmyın demiş doktor..İstiyorsanız yaparız ama bu işin de garantisi yo demiş....Ya ben hamile iken gelmişlerdi bayramda, çok üzgündü yengem...Hamile haberi duyunca sevinemiyorlar bile..Senelerdir de uğraşıyorlar..
Herkese günaydın kızlaaar ..
Şeker sonuçlarımı yazdım, anlayan yok di mi?
Bu arada gidemedim eminönüne şeker yüklemesi geç başladı öğleden sonra bitti, ölüyorum sandım açlıktann
cok uzuluyorum ya bole cocuk ısteyenlereee artık yasta bayagı ılerlemıss ınsallahhh allah kısmet ederrrrr.......
naptınız yelkovan sız seker bakıcaktınız dımı bulabıldınızmı
günaydın kızlar.
yelkovan bende saçma bi rüya gördüm oülum olmuş eşşek kadar belki 6-7 yaşında park yatak arıyorum:))))))))))
birde bugun öğleden sonra iznim açılacak ve tahlillerimi göstericem o yüzden dr gidicem 1-2 gibi sabah hazırlamamgereken işler var.fazla takılamayabilirim merak etmeyin..
Günaydın hatunlar...
günaydınnn kızlarrr
Gençken de çok uğraştılar, 3 kez tüp bebek yaptırdı..Tabi maliyeti çok yüksek..Anca birinin borcunu bitirip diğerine kredi falan çektiler..Gitmedikleri doktorda kalmadı...Yengemin rahimi tutmuyormuş, tüp bebek falan da tutunamadı...Kısmet iştee...
canım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyidir umarımm
ay channel bir oda için mi 1 milyar fiyat verdiler cok değil mi ya
aaaaa sasırdım kaldım duvar kagidi yapınca bayaa bir ucuza geliyor o zaman :)
bende bir ağlaklık sormayın devamlı ağlıyorum
dün eşim sabah yatakta keyif yapıyoruz yakında ortamızda birisi daha mı olacak dedi eee bende aksama kadar ağladım allahım bu derece ağlak birisi değildim ben
babamın karacigeri yağlanmıs doktora gittiler benden gerceği gizliyorlar diye 3 gündür ağlıyorum zaten
kardeşim bize uğramıyor diye her konusmamızda ağlıyorum :)
acıların kadını ben :)
çok şükür tabi bunlar hep hormonlardan
allahım cok az kaldı nasil doğurucam cok merak ediyorıum normal mi sezeryan mı, sütüm olacak mı
zihnim o kadar bunlaarla dolu ki bebek için yaptığım kanaviçeyi bile yapamıyorum ne zamandır
herkesi çok opuyorum gününüz güzel geçsin
Günaydın ikizimmmm
Herkese günaydın kızlaaar ..
Şeker sonuçlarımı yazdım, anlayan yok di mi?
Bu arada gidemedim eminönüne şeker yüklemesi geç başladı öğleden sonra bitti, ölüyorum sandım açlıktann
Günaydın canım..Hormonlar yapıyor hormonlar..Az Kaldı geçecek...
ben de bu ara erken doğuracam diye korkuyorum, başka bi sıkıntım yok da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?