2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa iyi olmuş bence
netteki listeler çok abartılı
burda gerçekte neler alınıyor herkes eklerse görerek alırız

MERABA)))BEN KENDİ ÇANTAMI YAZAYIM SANA BENCE GEREKLİ OLANLAR TABİ.BELKİ YARDIMCI OLUR:

1-1 TANE SABAHLIKLI ÖNÜ EMZİRMEYE UYGUN GECELİK
2-1 tane pijama takımı(insanlar ikide bir de dikişe gelir pijama olmaz diyolar sezeryan olursanız dikiş çok altta kalıyo zaten lohusa pijamalarının beli ta midesinde insanın)
3-EMZİRME ATLETİ YADA SÜTYENİ YADA ÖNCEN AÇILAN SÜTYENLER VAR MEMİŞLERİ KÜÇÜK OLAN BAYANLAR HASTANEDE DE DOLGUN VE OLGUN OLAYIM İSTİYOSANIZ BU ÖNDEN AÇILAN EMZİRMEDE KOLAYLIK SAĞLAYAN PUSH UP LARDAN ALABİLİRSİNİZ)
4-TERLİK-HAVLU
5-ÇORAP-DON(LOHUSA KÜLOTLARI VAR BİZZAT KULLANANI GÖRDÜM PEK Bİ RAHAT TAVSİYE EDERİM)
6-GöĞÜS PEDİ -KREMİ(LANSİOOH VAR ONU TAVSİYE EDİYOLAR)
7-KİŞİSEL MALZEMELERİNİZ(MAKYAJ,DİŞ FIRÇASI,TARAK PARFÜM TAÇ,TOKA FOTOĞRAF MAK.VİDEO DOĞUM ŞEKERİ SÜSÜ BALONU VS.VS.)
8-ORKİD(KALIN UZUN OLANINDAN HASTA BEZİNE GEREK YOK TÜM ÖZEL HASTANELERDE ZATEN GEREKLİ OLURSA KENDİLERİ VERİYO)
9-KOLONYA
BU KADAR YETERLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KALACAĞIMIZ 2 GECE ZATEN.ZATEN TEK KİŞİLK ODA DA SON DERECE RAHAT GEÇİYO O 2 GÜN KAFAYA DA ÇOK TAKMAYA GEREK YOK BENCE.

kızlar bende çıkıyorum azcık hareket yapiyim kız durmuyo bahçeye çıkıyim azcık öptüm hepinizi görüşürüz

ben geldim ayy burda size daldımö toplantı varmış unutmuşum apar topar gittim

canım actıgım konuya yaz ıstersen

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte bebek şekerimmmmmmmmmmm, ben yaptımmmmmmm nasıl olmuşşşşşşşşşşşşş?????????
mervecim hoşgeldinnnn

Eklentiler

• $04042011062.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $04042011060.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $04042011063.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

hamile tişörtü almak istiyenler gitti gidiyorda 20 milyona ve 40 milyona çok tatlı modelelr var)))üstelik 10-12 istediğiniz kadar taksit de var))ilgilenenlere...

ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…