canımm lc wakiki de çok güzel modeller var 15 den başlıyor 25 e kadar... ben ordan aldım bi tanesni... hatta onunla resim çektirdim göbişler kısmında görürsünüz... 19 milyondu o tişört bilginiz olsun...hamile tişörtü almak istiyenler gitti gidiyorda 20 milyona ve 40 milyona çok tatlı modelelr var)))üstelik 10-12 istediğiniz kadar taksit de var ))ilgilenenlere...
ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor
canımm lc wakiki de çok güzel modeller var 15 den başlıyor 25 e kadar... ben ordan aldım bi tanesni... hatta onunla resim çektirdim göbişler kısmında görürsünüz... 19 milyondu o tişört bilginiz olsun...
fatma dediğim gibi anladın sen onu
ebrunun kutusu altın yada pırlantadan herhalde, bizimki beş para etmiyo galiba otel almasına gerek yok canım hilminin
kardeşim geçenlerde dolaşırken rastladın ok anladım da bu ne kadar reklam yaa, sabahtan beri aynı mesajı kaçıncı yazışın topiğe...:26:Geçenlerde dolasirken bir yarismaya rastladim. Bebek videosunu ekliyorsunuz, ay sonunda da oylama
sonuçlarina göre güzel bir hediye veriyorlar.
Ilgilenen var ise Bir Yıldız Doğuyor | Facebook adresten bakabilir.
sağolun kızlarrrrrrr beğendiğinize sevindik biz kızımlaaa
kardeşim geçenlerde dolaşırken rastladın ok anladım da bu ne kadar reklam yaa, sabahtan beri aynı mesajı kaçıncı yazışın topiğe...:26:
Geçenlerde dolasirken bir yarismaya rastladim. Bebek videosunu ekliyorsunuz, ay sonunda da oylama
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte bebek şekerimmmmmmmmmmm, ben yaptımmmmmmmnasıl olmuşşşşşşşşşşşşş?????????
mervecim hoşgeldinnnn
ebrunun kutusu altın yada pırlantadan herhalde, bizimki beş para etmiyo galiba otel almasına gerek yok canım hilminin
Geçenlerde dolasirken bir yarismaya rastladim. Bebek videosunu ekliyorsunuz, ay sonunda da oylama
Bayıldımmmm bayıldımmm ellerine sağlıkkkk :) ne kadar zevklisinnnn
Benim kutu tenekeden :) ben de istiyorum doğum hediyesi
kız dünür biz birbirimize mi hediye alsak ne yapsak
Anladık biz bacım, yazmıştın daha önce..
Kızlaaaaaar bu da benim çanta listemmmm :)
Çorap
Gecelik
Sabahlık
Emzirme Sütyeni
İç çamaşırı
Fotoğraf makinası
Şarjı
Cep telefonları
Şarjları
Pijama
Bebek bezi
Islak mendil
Terlik
Göğüs pedi
Diş macunu& Diş fırçası
Saç fırçası
Makyaj malzemeleri
Bebeğin hastane çıkışı
Battaniye
Oto koltuğu
Parfüm
Roll-on
Toka
Taç
Kağıt&Kalem
Hastane çıkışında giymek için anneye kıyafet& ayakkabı
Sigorta kartı
Orkid
Baba için kıyafet
Baba için diş macunu& fırçası
Baba için iç çamaşırı
Baba parfüm-deodorant
Baba çorap
kız allah ıyılıgını vermesın konuya yazsana bosunamı actık hazıran annelerının hastane cantaları buarada baba ıcın olanları anlayamadım benım annem kalcak yanımda esımın bana ne faydası olcakkı
ay ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar çıkmışsın canım ya, senin de avukatlar günün kutlu olsun:):):)Hoşbulduk canım iyi tansiyon dikkat ediyom canım az kaldı valla diyomki 6 mayıs evlilik yıl dönümüz 5 .yılımız bebek gelsemi artık :))))))))))) 36 yetermiki haftası öykücüm :)))))))))))))
Sende dinlen canım hep soluma yatmaya çalışıyorum zaten yata yata kalmayı ,yürümeyi unuttum doğurunca köyden indim şehire gibi olacağım :)))))))))
Bu arada meslekdaşlarımızn günü de kutlu olsun
hoşgeldinnn...selam kızlar bende haziran annesi olucam allah izin verirse.....
ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor
kız allah ıyılıgını vermesın konuya yazsana bosunamı actık hazıran annelerının hastane cantaları buarada baba ıcın olanları anlayamadım benım annem kalcak yanımda esımın bana ne faydası olcakkı
ya bişi soracam konulara nerden gidiyoruz, ben bizim topiği bulabilmek için her defasında google'dana aratıyorum, daha siteyi kullanmayı bilmiyorum
ya bişi soracam konulara nerden gidiyoruz, ben bizim topiği bulabilmek için her defasında google'dana aratıyorum, daha siteyi kullanmayı bilmiyorum
siteye girince "forum takip"de yazdığım mesajlardan da bulabilirsin. ben öyle buluyorum, belki daha pratik yolu vardır ama ben bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?