KIZLAR YA ŞU SÜPERMENLİ TULUMLAR VAR YA ERKEK BEBEKLER İÇİN GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR KESİN)))NERDEN BULABİLİRİM BEN ONU YA )BAYILIYORUM AMA NETTE FALAN DA GÖREMEDİM:-(((
hiç alan bilen gören var mı????
KIZLAR YA ŞU SÜPERMENLİ TULUMLAR VAR YA ERKEK BEBEKLER İÇİN GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR KESİN)))NERDEN BULABİLİRİM BEN ONU YA )BAYILIYORUM AMA NETTE FALAN DA GÖREMEDİM:-(((
ben geldiiimmmmm
deli kocam aradı odayı bosalt dıo yarın almaya gıdıoz odayı fazla bıse yok odada kucuk seyler ama bıt enıgını kaybeder bezler posetler camasır askısı pofffffffffff ben su odayı bosaltıpta gelem canlar ok.. burdayım ama cıkmıyorum :)))))
boşalt sende kız ne oflayıp pofluyosun ne güzel bebişe oda alıcaksnız
çok güzeller canım maşallah becekriklisin heehoşbulduk bu arada :))
hoşbuldum canımm
çok tatlıııııııııııııııııııııııı
ay bayıldım cnmmm yaptıklarına allah hayırlı dogumlar nasıp etsın
teşekkürler kızlarrrrrrrrrrr, Allah hepimize hayırlı doumlar nasip etsinnnnnnnnnBayıldımmmm bayıldımmm ellerine sağlıkkkk :) ne kadar zevklisinnn.
hoşgeldinnnnnben geldiiimmmmm
kız bacım arka tarafıma baskı yapyo merve cok rahatsız etyo agzımdan pörtleyecek dıe korkuom neyse ben halledemde gelem
hoşgeldinnnnn
hoşgeldin canımm
bana bi ateşbasıyo terliyorum, bi üşüyorum anlamadım neyim var:26:hoşbulduukk nasılsınız kızlar
bana bi ateşbasıyo terliyorum, bi üşüyorum anlamadım neyim var:26:
bugün burda da hava berbat kapalıvalla sabah bende de olur gibi oldu ama azaldı bugün hava çok güzel dışarı güneşe çıktım iyiyim şimdi biraz
evet sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmm, içimde bi Ezgi varrrrrrrrrrrrrhamilesin canımm :)
valla ii ki yaza denk gelmemiş diyorum arada hararet yapıyor bende de
bugün burda da hava berbat kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?