bana bi ateşbasıyo terliyorum, bi üşüyorum anlamadım neyim var:26:
ağzına tükürüyüm ben böyle şansın
bidaha çocuk yapmıycam. Bu son olsun
ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne
Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor
haketmiyo bu herifcanlar dimiiii. ege benim kociş ne diyo biliyomusun geçen gün::::: bu bebek en çok kimin tartışması yapıyoruz kocişle( espirili tarzda). o diyo ki- ya bunun aslı bana ait, ben göndermeden bunu sana olmaz, o yüzden en çok benim. ben de dedim ki- sende milyonlarca var, hiç bi halta yaramıyo, elimi bi değdim, sihirli gibi, o da yetti, benim bünyem onun bi insan olarak dünyaya gelmesini sağlıyo, o yüzden daha çok benim hakkım veeee bana şu cümleleri kurdu. --- hani şu bozu para atılınca kutu kola veren makinalar var ya, ben şimdi sana parayı attım, kolamın düşmesini bekliyorum, şimdi ben o parayı attıktan sonra o kola benim mi, makinanın mı sence dedi kalakaldım öyleceeeeeeee, sinirlendimmmmm cvp veremedimmmmm, kudurdummmmmm
konuşuyo işte artisssss nolcekkksende deseydin o elindeki parayı atacak yer olmasa ne işe yarar ki deseydin ölece ortalarda dolaşırdın diyeydin..
evet sanırımmmmmAaa hamile misin acep :)):))
Ohaaaaaa.... Anacım siz acemisiniz gözünüzü açın doğum hediyenizi aldırın kocalarınıza... Beninki beni cuma götürdü bir kuyumcuya istediğini al dedi.. Ben tabi çok pahalı bişey beğenince yıkıldı.. Biraz daha bakalım dedi..
konuşuyo işte artisssss nolcekksende deseydin o elindeki parayı atacak yer olmasa ne işe yarar ki deseydin ölece ortalarda dolaşırdın diyeydin..
evet sanırımmmAaa hamile misin acep :)))
aboooooooo 2 tane çocuk verdim öküze ala ala çiçek aldı .
Benim diyorum milletinki pırlantadan benimki teneekeden.
Kızım aldırmasını bilcen... Deli gibi beynini yiycen..
geldim bacım geldim
duru'ya bakmadılar.. Ama bende enfeksiyon hala aynı. Antibiyotik verdiler... Sabahtan beri sinirliyim bu konuda 3 kutu antibiyotik içtim yaa. Korkuyorum kuzuma zararı olmasından..
adam götürmüyorsa ne yapalım kızzzz
çocukları oluyo diye nasıl şımarıyo koskoca adamlar yaaay alemsiniz yaaa. bende herife diyorumki eğer kızımızı bi şımart hele bi benim sözümü dinlemesin seni varya oyarım diyorum herif beni şakaya alıyo ne dese beğenirsin kabak oyacağıylamı oycaksın beni diyo sinir yaaa
Aaa hamile misin acep :))
Bana oteli geçtim , evi geçtim araba alsın ben ona istediği kadar çocuk yaparım :))
haketmiyo bu herifcanlar dimiiii. ege benim kociş ne diyo biliyomusun geçen gün::::: bu bebek en çok kimin tartışması yapıyoruz kocişle( espirili tarzda). o diyo ki- ya bunun aslı bana ait, ben göndermeden bunu sana olmaz, o yüzden en çok benim. ben de dedim ki- sende milyonlarca var, hiç bi halta yaramıyo, elimi bi değdim, sihirli gibi, o da yetti, benim bünyem onun bi insan olarak dünyaya gelmesini sağlıyo, o yüzden daha çok benim hakkım veeee bana şu cümleleri kurdu. --- hani şu bozu para atılınca kutu kola veren makinalar var ya, ben şimdi sana parayı attım, kolamın düşmesini bekliyorum, şimdi ben o parayı attıktan sonra o kola benim mi, makinanın mı sence dedi kalakaldım öyleceeeeeeee, sinirlendimmmmm cvp veremedimmmmm, kudurdummmmmm
konuşuyo işte artisssss nolcekk
evet sanırımmm
neyse kızlar ben kaçar, evi biraz toparlayım, sonra da bebek şekerlerimi yapmaya devam edeyim
Kızım beynini yiyceksin... Ben dedim ki doğurmam bak..
Kolaları makinaya başkası koyuyor ama deseydin
çocukları oluyo diye nasıl şımarıyo koskoca adamlar yaa
aman istersen dogurma der sen istesende istemesende o çıkıcak diyo hahahahahahaaa
kız benım adam arabamı satıyoo alamk ne kelımeee:)
Ay karakan koyum karnıma sancılar girdi... Ay alemsin arkadaşım
Biz de evi alırken benim arabamı sattık, şimdi olsaydı bebekle ne işime yarardı doğum iznimdeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?