Biz de evi alırken benim arabamı sattık, şimdi olsaydı bebekle ne işime yarardı doğum iznimdeee..
yani cevap çokkkkkk
bosvre cnm ya yenısını alırsınız ev almıssınız ne guzell..bızımkıde seneye alcakmıs sımdı nasılsa bınemezmısım kızıda kucuk arabaya bındırmezmıss benı dusunmuyo kızını dusunuyooo adam yaa[/QUOTE
Canım aslında en çok doğumdan sonra lazım oludu ama tebi siz bilirsiniz..
valla birce dr da şaşırdı yanlış temizlik yapıyorsun dedi . Ama çalışıyorum işteyken jellerle yıkayamam ki oturmadan yap diyor oda zor. Bu ayda içiymde aysonu ayrılıyorum zatenegecim neden geçmiyormuş enfeksiyon, bir şey demiyor mu doktorun. Antibiyotiğin etkili olması gerekir artık. Haklısın valla sinir olmakta.
aman aldı aldı sonrada sattıkohaaaaaa.... Anacım siz acemisiniz gözünüzü açın doğum hediyenizi aldırın kocalarınıza... Beninki beni cuma götürdü bir kuyumcuya istediğini al dedi.. Ben tabi çok pahalı bişey beğenince yıkıldı.. Biraz daha bakalım dedi..
aaaaa ben ne anlatmayı unuttum size yaaaa
geçen akşam benim adam sofra örtüsünü silkelemeye çıktı balkona, kaygan örtü, dertsiz dedikleri var ya ondan.. Dönüşte silkeledi , içeri giriyor, iyi toplayamamış örtüyü, altına bastı bi uçtuu önündeki kanapeye boylu boyunca , ben son anda kaçtımm kootpum ama ölüyordum gülmekten
Tam uçan odun oldu bu adam :)
görüşürük canımmmm
Aaaaa ben ne anlatmayı unuttum size yaaaa
Geçen akşam benim adam sofra örtüsünü silkelemeye çıktı balkona, kaygan örtü, dertsiz dedikleri var ya ondan.. dönüşte silkeledi , içeri giriyor, iyi toplayamamış örtüyü, altına bastı bi uçtuu önündeki kanapeye boylu boyunca , ben son anda kaçtımm kootpum ama ölüyordum gülmekten
tam uçan odun oldu bu adam :)
Görüşürük canımmmm
bosvre cnm ya yenısını alırsınız ev almıssınız ne guzell..bızımkıde seneye alcakmıs sımdı nasılsa bınemezmısım kızıda kucuk arabaya bındırmezmıss benı dusunmuyo kızını dusunuyooo adam yaa[/QUOTE
Canım aslında en çok doğumdan sonra lazım oludu ama tebi siz bilirsiniz..
yok cnaım haklısın da benım arabayla pek alakam da yok aslında yazın hemen ben kullanamam eee haftasonu zaten hep beraberız onunkıyle gezıyoruzz bnmkı yatıyoo eylul gıbı yıne alırız heralde
valla birce dr da şaşırdı yanlış temizlik yapıyorsun dedi . Ama çalışıyorum işteyken jellerle yıkayamam ki oturmadan yap diyor oda zor. Bu ayda içiymde aysonu ayrılıyorum zaten
aman aldı aldı sonrada sattık
borç var eşşek yüküyle
Kız allah seni ne yapsın yaa resmen bağırdım gülerken.
Bayılıyorum düşenlere:))))))))))))))
Kız seninkinde de dil pabuç kadar anacım.. Senin durumunda yapçak bişey yok sanırım..
Güzelim sende de cevap maşallah... mesleki yatkınlık herhalde... 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
Aaaaa ben ne anlatmayı unuttum size yaaaa
Geçen akşam benim adam sofra örtüsünü silkelemeye çıktı balkona, kaygan örtü, dertsiz dedikleri var ya ondan.. dönüşte silkeledi , içeri giriyor, iyi toplayamamış örtüyü, altına bastı bi uçtuu önündeki kanapeye boylu boyunca , ben son anda kaçtımm kootpum ama ölüyordum gülmekten
tam uçan odun oldu bu adam :)
Görüşürük canımmmm
istersen hemen çık istersen bir ay çalış sonra kullan. çıkabilirsin benim başladı:)) ama ben 35. Haftada çıkıcam benim 36 ya kadar raporumege 31. Haftamız bıtınce ızne cıkabılıyoruz dımıı???????
belkide canım ya insan savunma yapa yapa strateji geliştiriyor :)))))))
öyküm eşimde hafta sonu joker bebeden lansolin krem almış bebek emerkenmi kullanacaz daha öncemi birde göğüs temizleme mataryeli alacazmıki kremin üstünde temizlemeden emzirilir yazıyor varmıdır bir fikrin bu konuda
istersen hemen çık istersen bir ay çalış sonra kullan. çıkabilirsin benim başladı:)) ama ben 35. Haftada çıkıcam benim 36 ya kadar raporum
ben söyliyim miii
mustela vermişti bana hastane doğumda emziriyordum hemen sürüyordum silmeye gerek yokktu. Kremlide emzirebilirsin
haketmiyo bu herifcanlar dimiiii. ege benim kociş ne diyo biliyomusun geçen gün::::: bu bebek en çok kimin tartışması yapıyoruz kocişle( espirili tarzda). o diyo ki- ya bunun aslı bana ait, ben göndermeden bunu sana olmaz, o yüzden en çok benim. ben de dedim ki- sende milyonlarca var, hiç bi halta yaramıyo, elimi bi değdim, sihirli gibi, o da yetti, benim bünyem onun bi insan olarak dünyaya gelmesini sağlıyo, o yüzden daha çok benim hakkım veeee bana şu cümleleri kurdu. --- hani şu bozu para atılınca kutu kola veren makinalar var ya, ben şimdi sana parayı attım, kolamın düşmesini bekliyorum, şimdi ben o parayı attıktan sonra o kola benim mi, makinanın mı sence dedi kalakaldım öyleceeeeeeee, sinirlendimmmmm cvp veremedimmmmm, kudurdummmmmm
istersen hemen çık istersen bir ay çalış sonra kullan. çıkabilirsin benim başladı:)) ama ben 35. Haftada çıkıcam benim 36 ya kadar raporum
ben söyliyim miii
mustela vermişti bana hastane doğumda emziriyordum hemen sürüyordum silmeye gerek yokktu. Kremlide emzirebilirsin BEN BU DOĞUM İÇİN BİRDE CHİCCONUN GÖĞÜS TEMİZLEME MENDİLİ ALDIM SİLMEK İÇİN. KREM ALMADIM DAAHA HASTANE VERİİR.
Bana vermemişlerdi neden ki... Kesinlikle önermemişti doktor..
[Öyküm eşimde hafta sonu joker bebeden lansolin krem almış bebek emerkenmi kullanacaz daha öncemi birde göğüs temizleme mataryeli alacazmıki kremin üstünde temizlemeden emzirilir yazıyor varmıdır bir fikrin bu konuda
ben söyliyim miii
mustela vermişti bana hastane doğumda emziriyordum hemen sürüyordum silmeye gerek yokktu. Kremlide emzirebilirsin BEN BU DOĞUM İÇİN BİRDE CHİCCONUN GÖĞÜS TEMİZLEME MENDİLİ ALDIM SİLMEK İÇİN. KREM ALMADIM DAAHA HASTANE VERİİR.
merhaba kızlar nasılsınız?
egecim geçmiş olsun canım, şu bakteriler bi bırakmadı yakanı hee..
kocana söyle filmlerden dizilerden alıntı yapmasın şekerim :))) daha geçenlerde aynısını duydum tvde
benim de master tezimi 30 haziran 2011 e kadar teslim etmem gerekiyordu. okula kayıt dondurmak için başvurmuştum, hamileyim haziranda doğum yapcam diye dilekçe vermiştim. başvurum reddedilmiş yaa, milletin üfürükten teyyare bahanelerini bile kabul ediyorlar benimkini etmemişler. tam 30 haziran, muhtemel doğum tarihim bee, insaf.. rapor aldım götürdüm ama yine de kabul etmemiş kurul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?