2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bol su iç cnmmmm vücut susuz kalmıştır sinyal verio..
olabilir ipek cim yaa . cumartesi günü dr a gittim,kontrolümüz yapıldı, bebişim iyi çok şükür, haftasıyla uyumlu,1300 gr olmuş. ama bende 15 gün önce idrarda bakteri çıkmıştı, enfeksiyon durumları vardı, ilaç kullanmıştım. bu hafta tekrarlandı tahlilim, düzelmiş ama dr suyu çoğaltmamı söyledi. sanırım az tüketiyorum, kum dökme tarzında, onun daha hafifi bi durum geçirmişim, ondan dolayı tahlilim de enfeksiyon çıkmış. suyu artırıp bunu vücudumun temizlemesini sağlamam gerekiyomuş

::)))) sağlık versin Rabbim ezgine:))
amin canım cümlemizinnnn

aboooooooo 2 tane çocuk verdim öküze ala ala çiçek aldı .
Benim diyorum milletinki pırlantadan benimki teneekeden.

kıslar selamlar
herkes iyidir umarım
bizde idare ediyoruz işte ege geldi mi sabahtan o nasılmış başka dr a giden varmıydı
geldim bacım geldim
duru'ya bakmadılar.. Ama bende enfeksiyon hala aynı. Antibiyotik verdiler... Sabahtan beri sinirliyim bu konuda 3 kutu antibiyotik içtim yaa. Korkuyorum kuzuma zararı olmasından..

belekteymiş otel bide ege bizimkiler tın tın diye sesde çıkartıyordur tenekeden yaaa

hmmm senin için zor olur inş daha iyi biyere gidersiniz tayininiz çıkarda

geçmişş olsun canım.. bak eğer su içmeyi sevmiosan , su içme esnasnda başını hafif arkaya doğru ey su akımı daha hızlı olucaktır ve farketmeden daha çok içiceksin.. düşünsene ne kadar önemli bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı her 3 saatte bir kendini yenilio ama biz su içmezsek neyle doldurcak ..

ağzına tükürüyüm ben böyle şansın
bidaha çocuk yapmıycam. Bu son olsun

bna otel almazsan daha çocuk mocuk yok sana de avcunu yala de

hangi otel miş o

haberin tamamını kopyaladım

Azeri işadamı, hamile olan Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor.

UNUTULMAZ ARMAĞAN
Saklambaç'ın haberine göre, sevilen sanatçı Ebru Gündeş'in başını birbiri ardına yaptığı jestlerle döndüren Reza Zarrab, güzel eşi için yine kesenin ağzını açtı. 2 aylık hamile olan ünlü sanatçıya, unutamayacağı bir doğum hediyesi vermek isteyen Azeri işadamı, geçtiğimiz günlerde Antalya'nın yolunu tuttu.

ANLAŞMA TAMAM GİBİ
Eşinin çok sevdiği Belek'te satılık bir otel bulan Reza Zarrab, Ebru Gündeş'e burayı armağan etmek için yetkililerle görüştü. Zarrab'ın eşine doğum hediyesi olarak seçtiği otel, 60 bin metrekarelik bir alanda bulunuyor. 360 odalı ve denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı otelin fiyatı ise tam 48 milyon euro!

DEĞERİ YAKLAŞIK 100 MİLYON TL
Ünlü sanatçı, eşinin kendisine armağan edeceği otelin her şeyiyle yakından ilgilenmeyi planlıyor. Bu sayede iş hayatına adım atacak olan Ebru Gündeş, oldukça heyecanlı.

ağzına tükürüyüm ben böyle şansın
bidaha çocuk yapmıycam. Bu son olsun
haketmiyo bu herifcanlar dimiiii. ege benim kociş ne diyo biliyomusun geçen gün::::: bu bebek en çok kimin tartışması yapıyoruz kocişle( espirili tarzda). o diyo ki- ya bunun aslı bana ait, ben göndermeden bunu sana olmaz, o yüzden en çok benim. ben de dedim ki- sende milyonlarca var, hiç bi halta yaramıyo, elimi bi değdim, sihirli gibi, o da yetti, benim bünyem onun bi insan olarak dünyaya gelmesini sağlıyo, o yüzden daha çok benim hakkım veeee bana şu cümleleri kurdu. --- hani şu bozu para atılınca kutu kola veren makinalar var ya, ben şimdi sana parayı attım, kolamın düşmesini bekliyorum, şimdi ben o parayı attıktan sonra o kola benim mi, makinanın mı sence dedi kalakaldım öyleceeeeeeee, sinirlendimmmmm cvp veremedimmmmm, kudurdummmmmm

egecim neden geçmiyormuş enfeksiyon, bir şey demiyor mu doktorun. antibiyotiğin etkili olması gerekir artık. haklısın valla sinir olmakta.

hmmm senin için zor olur inş daha iyi biyere gidersiniz tayininiz çıkarda
inşallah canım yaa

evet su içmeyi bek sevmiyorum, sürekli zorluyorum kendimi, 1,5 litreyi ancak buluyo günlük

sende deseydin o elindeki parayı atacak yer olmasa ne işe yarar ki deseydin ölece ortalarda dolaşırdın diyeydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…