bugün burda da hava berbat kapalı
evet sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmm, içimde bi Ezgi varrrrrrrrrrrrr
kociş iyi bi yere tayin aldırsa da gitsem şu gıcık yerdennnnbugün hava süper antalyada inş hep böyle gider
kociş iyi bi yere tayin aldırsa da gitsem şu gıcık yerdennnn
olabilir ipek cim yaabol su iç cnmmmm vücut susuz kalmıştır sinyal verio..
amin canım cümlemizinnnn::)))) sağlık versin Rabbim ezgine:))
aboooooooo 2 tane çocuk verdim öküze ala ala çiçek aldı .ohaa şuna bakın hele.benim odun koca bi ççek bile almadı len biz beleşe mi doguruyoruz ne
azeri işadamı, hamile olan ebru gündeş için kesenin ağzını açtı. Zarrab, eşine 48 milyon euroya otel alıyor
geldim bacım geldimkıslar selamlar
herkes iyidir umarım
bizde idare ediyoruz işte ege geldi mi sabahtan o nasılmış başka dr a giden varmıydı
canım sen nerdeydin
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk
aboooooooo 2 tane çocuk verdim öküze ala ala çiçek aldı .
Benim diyorum milletinki pırlantadan benimki teneekeden.
geldim bacım geldim
duru'ya bakmadılar.. Ama bende enfeksiyon hala aynı. Antibiyotik verdiler... Sabahtan beri sinirliyim bu konuda 3 kutu antibiyotik içtim yaa. Korkuyorum kuzuma zararı olmasından..
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnbiz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk
belekteymiş otel bide egeBizimkiler tın tın diye sesde çıkartıyordur tenekeden yaaa
yozgatın ilçesindeyim canım, çok küçük bi yer. aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum, alışkın olmadığım bi yer. küçük yerde hiç yaşamadım, çok zor geliyo alışamadım 1 sene oldumersin den gelin geldim buraya ((
belekteymiş otel bide egebizimkiler tın tın diye sesde çıkartıyordur tenekeden yaaa
olabilir ipek cim yaa. cumartesi günü dr a gittim,kontrolümüz yapıldı, bebişim iyi çok şükür, haftasıyla uyumlu,1300 gr olmuş. ama bende 15 gün önce idrarda bakteri çıkmıştı, enfeksiyon durumları vardı, ilaç kullanmıştım. bu hafta tekrarlandı tahlilim, düzelmiş ama dr suyu çoğaltmamı söyledi. sanırım az tüketiyorum, kum dökme tarzında, onun daha hafifi bi durum geçirmişim, ondan dolayı tahlilim de enfeksiyon çıkmış. suyu artırıp bunu vücudumun temizlemesini sağlamam gerekiyomuş
amin canım cümlemizinnnn
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
ağzına tükürüyüm ben böyle şansın
bidaha çocuk yapmıycam. Bu son olsun
hangi otel miş o
ağzına tükürüyüm ben böyle şansın
bidaha çocuk yapmıycam. Bu son olsun
inşallah canım yaahmmm senin için zor olur inş daha iyi biyere gidersiniz tayininiz çıkarda
evet su içmeyi bek sevmiyorum, sürekli zorluyorum kendimi, 1,5 litreyi ancak buluyo günlükgeçmişş olsun canım.. bak eğer su içmeyi sevmiosan , su içme esnasnda başını hafif arkaya doğru ey su akımı daha hızlı olucaktır ve farketmeden daha çok içiceksin.. düşünsene ne kadar önemli bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı her 3 saatte bir kendini yenilio ama biz su içmezsek neyle doldurcak ..
haketmiyo bu herifcanlar dimiiii. ege benim kociş ne diyo biliyomusun geçen gün::::: bu bebek en çok kimin tartışması yapıyoruz kocişle( espirili tarzda). o diyo ki- ya bunun aslı bana ait, ben göndermeden bunu sana olmaz, o yüzden en çok benim. ben de dedim ki- sende milyonlarca var, hiç bi halta yaramıyo, elimi bi değdim, sihirli gibi, o da yetti, benim bünyem onun bi insan olarak dünyaya gelmesini sağlıyo, o yüzden daha çok benim hakkım veeee bana şu cümleleri kurdu. --- hani şu bozu para atılınca kutu kola veren makinalar var ya, ben şimdi sana parayı attım, kolamın düşmesini bekliyorum, şimdi ben o parayı attıktan sonra o kola benim mi, makinanın mı sence dedi kalakaldım öyleceeeeeeee, sinirlendimmmmm cvp veremedimmmmm, kudurdummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?