2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende anlamıyom valla bacımm 27+2 yim ya mesala 28 sayılıyom aynı yaş gibi..

KIZ İLACI BOL BULUNCA KIÇINA SÜRENLERDENMİSİN:))))))))))))))))))

32.HAFTADA AYIRCAKLAR SENİ. BENİM MÜKERRER GEBELİK YAZIYOR. O YÜZDEN BENDE 36. HAFTAYA KADAR NORMALDE 37. HAFTAYA KADAR AMA SEN SEZERYANSAN BİLMEM SOR DR A

BAKTERİ AMPİSİNA VERDİ YİNE. 3. KUTUM..

Napam ege adam almış sizde dediniz yeni moda eski köye yeni adet buluruz sürece biyerler :)))))))))))

EVET MAALESEF 3. KUTUM AMA HALA AYNI GEÇMİYOR..[/QUOTE]

ayyyy merveeeeeeeeee gecen senı okadar andım kııııı
h.sonu cok hapsurdum her hapsurmamdada asagıdan tutamamdımmm:):)):)

canım benimm yaaa nasılmışşş tutamamak ben aştım kendimi ya artık hapşurduğumda elimi dayıyorum direkt bacaklarımı sıkıp ama yok ı ıhhh bana mısın demiyo

selam kızlar. dün doktora gittim.başka bir doktora. 1680 gr olmuş oğluşum hemde dönmüş. ama bu doktora ilk defa gittiğimden sat tarihini sordu. 31 ağustos diye söyledim. karnıma baktı kadının inanası gelmedi heralde ağustos mu diye sordu? bende benim karnıma bakmayın pek çıkmıyor, ilk oğlumdada çıkmamıştı dedim. oğlunu kaç kilo doğurdun diye sordu. 3100 dedim .tamam o zaman iyiymiş dedi. içime bi korku düştü.öbür doktor hiç böyle birşey dememişti. tamam karnım biraz küçük ama doktor öyle söyleyince insan takmaya başlıyor.

Kızlar, yoğunum çıkıcam birazdan...
Yarın sabah vergi dairesine gidicem, perşembe de doktor randevum var sabahtan...Merak etmeyin olur mu...Daha doğurmaya falan niyetim yok...Vergi dairesinde işim erken biterse gelirim işe...O zaman yazarım..

bende mikrop olduğum içindir kesin çekiyoruz birbirimzi..
Allah allah enteresan bu ülke yaa. Hakkaten o halde nasıl tez vereceksin. Inanmıyorlar galiba:))))))

est canım ne mikrobu :) yirim ben seni hemşom benim :))
Yaaa canım biraz can sıkıcı olmuş ama önceden hazırlıcan ve teslim edecen herhalde bu durumda tez işlerinden pek anlamıyorum ama haziran ortası falan vermen gerekecek bu durumda Allah kolaylık versin
arayıp onu sorcam ben tezi versem bile nasıl geleyim sizin kurulunuza dicem.. lüzumsuz vicdansızlar..

belki rapor falan alsan...

bilmiyorum hiç canım arayıp sorcam tekrar bişey yapılabilir mi diye..

bende anlamıyom valla bacımm 27+2 yim ya mesala 28 sayılıyom aynı yaş gibi..

offf yaaa karısık ne karısıkkk yaa temmuz da dogurmak ıstemıom benn kendımı hazırana hazırladımmm gecmezz zamannnn

canım benimm yaaa nasılmışşş tutamamak ben aştım kendimi ya artık hapşurduğumda elimi dayıyorum direkt bacaklarımı sıkıp ama yok ı ıhhh bana mısın demiyo

ayyy anlamıyorum kı bırden hapsuruk gelıyooo dedım kactıı bıde gulme krızınee gırdım esım dıokı noluyo ne kactı:)

kayıt dondurma için enstitü yönetim kurulları yüksek lisans ve doktora programlarında hastalık, doğum, doğal afet, askerlik hizmeti, yurt dışı görevlendirme ve bunun gibi eğitim ve öğretime devamı engelleyen nedenlerden ötürü devam edemeyen öğrencilerin öğrenim süresini dondurmasına izin verir.Yani mutlaka geçerli bir sebebinizin olması şarttır. Yukarıdaki özürlerden, hastalık ve doğum için herhangi bir resmi yataklı tedavi kurumlarından alınacak bir rapor ile doğal afetler ve benzeri durumlar da ise yöre mülki idari amirinin gerekçeli resmi yazısı ile belgelendirilmesini ve bunların ilgili enstitü yönetim kurulunca kabul edilmesini ister. Kayıt dondurma süresi öğrenim süresine dahil edilmez ve kayıt dondurma süresi bağlı bulunduğun enstitüye bağlı olarak(2 yarı dönem vs.)değişir.

böyle bir yazı buldum ne gerekçeyse reddedildiğini dilekçe ile öğrenebilirsin.master için uzatma süreni doldurmuşsun anladığım kadarıyla. enstitü yönetmeliğini okumak lazım. usulsüz bir uygulama varsa hakkını ara derim...

Merve kız Allah iyiliğini versin emi....
versin şekerimmm versinnnn

tren kaçtı deseydin yaaa gülmeyin gebedaşınıza gelir başınıza şekerimmm bişi olmaz alışırsın ben günde 50 tane don değiştirmeye alıştım artık

seni sezeryan mı yapcak ki.
Sen dr gittiğinde sor bakalım ne zaman gidip rapor açtırcaksın
32+0 da gidersen olur herhalde.. Bilmem yinede

ayy kızlar hepini harikasınız. çok eğleniyorum sizi okurken. Iyiki varsınız valla yoksa evde zaman geçmiyo:)
allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah.
şebeğiz biz.. şebekkkkkkk:))))))))))))

anaaaammm ege ne bakteri karıymşsın gıı Geçmiş olsun yaa dikatt ett kızz
sidikli mikroplu her bi bok var bizde:)))))))

yaa şimdi düşündüm de anlaymadımmı ne 37. Haftada izne çıkıcam ya ben benim dogum iznim 37. Haftamda mı başlıcak yoksa bebek doguncamı 13 haftalık iznim başlıcak
şimdi sen 37 de çıkarsan 32 de raporu açtırcan 37 ya kadar iş görebilir rapıru alcan kurumunda insan kaynaklarına vercen. Sonra 37. Haftanda dr gidicen izine ayrılıyorum diycen kalan 5 haftan eklenecek yani 8+5=13 hafta olcekk

versin şekerimmm versinnnn

tren kaçtı deseydin yaaa gülmeyin gebedaşınıza gelir başınıza şekerimmm bişi olmaz alışırsın ben günde 50 tane don değiştirmeye alıştım artık

Burak bey baya aşağılarda herhalde kız, seni çok zorluyo....
Benim kızım top gibi göbişimde kıvrıldığından gece bile tuvalete uyanmıyorum daha...

Son düzenleme:
tamam canım orasını anladım da atıyorum benim 37. haftam 30 mayısda başlıy ben 30 mayısda izne ayrıldım benim 13 haftalık doğum iznim 30 mayısda başlamış mı oluyo yoksa çocugun dogdugu tarihden itibaren mi başlıyo 13 haftalık iznim yada 40. haftayı doldurdugum haftadan sonra mı 13 haftalık iznim başlıyo...uff anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…