yaa egeeeee ben bu hesabı anlamadım hıccc bnm tahmını dogum tarıhım 20 hazıran gozukuyoo ee buna gore ben o tarıhte dahaa 38. haftamda oluyommm yanı ben 40ı beklersemm temmuzdamı dogurcammmmmmm offfffffffff ne karısıkkkkkkk
KIZ İLACI BOL BULUNCA KIÇINA SÜRENLERDENMİSİN:))))))))))))))))))hafta sonu hürriyet ekte jokerin dergisini verdi eşim orda görmüş %50indirim değince kesin isteyecek bizimki ben şimdiden alayım demiş lazım olur diye .....gögsüme sürmezsem başka çatlayan yerlerime sürerim bende :)))
ayyyy merveeeeeeeeee gecen senı okadar andım kııııı
h.sonu cok hapsurdum her hapsurmamdada asagıdan tutamamdımmm:):)):)
25x2 =50 kişi
bende mikrop olduğum içindir kesin çekiyoruz birbirimzi..
Allah allah enteresan bu ülke yaa. Hakkaten o halde nasıl tez vereceksin. Inanmıyorlar galiba:))))))
arayıp onu sorcam ben tezi versem bile nasıl geleyim sizin kurulunuza dicem.. lüzumsuz vicdansızlar..Yaaa canım biraz can sıkıcı olmuş ama önceden hazırlıcan ve teslim edecen herhalde bu durumda tez işlerinden pek anlamıyorum ama haziran ortası falan vermen gerekecek bu durumda Allah kolaylık versin
belki rapor falan alsan...
canım benimm yaaa nasılmışşş tutamamak ben aştım kendimi ya artık hapşurduğumda elimi dayıyorum direkt bacaklarımı sıkıp ama yok ı ıhhh bana mısın demiyo
bende anlamıyom valla bacımm 27+2 yim ya mesala 28 sayılıyom aynı yaş gibi..
canım benimm yaaa nasılmışşş tutamamak ben aştım kendimi ya artık hapşurduğumda elimi dayıyorum direkt bacaklarımı sıkıp ama yok ı ıhhh bana mısın demiyo
anaaam esprilere bak havada uçuşuyor. Kız iyi geliyosunuz siz bana yaa. Sabah kötüydüm bak şimdi nasıl iyi oldum.Kuckssss canlarım benim
iyilik canım çokşükür bebişim de ben de iyiyiz de bu sabah moralim bozuldu işte malesef..
kpds başvurusu için okuluma gitmiştim, kayıt dondurma sonucunu da öğreneyim dedim. ama işte malesef başvurum reddedildi. tezimi hazirana kadar yazmazsam master ım yanacak. ben o dersleri ne zorluklarla verdim işle beraber master yaptımmoralim bozuluyo düşündükçe ya.. hayır yani tam haziranda doğumum var ben tezi yazsam bile nasıl tez savunmasına gideyim 30 haziranda..
versin şekerimmm versinnnnMerve kız Allah iyiliğini versin emi....
offf yaaa karısık ne karısıkkk yaa temmuz da dogurmak ıstemıom benn kendımı hazırana hazırladımmm gecmezz zamannnn
ayyy anlamıyorum kı bırden hapsuruk gelıyooo dedım kactıı bıde gulme krızınee gırdım esım dıokı noluyo ne kactı:)
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz
seni sezeryan mı yapcak ki.yaa egeeeee ben bu hesabı anlamadım hıccc bnm tahmını dogum tarıhım 20 hazıran gozukuyoo ee buna gore ben o tarıhte dahaa 38. Haftamda oluyommm yanı ben 40ı beklersemm temmuzdamı dogurcammmmmmm offfffffffff ne karısıkkkkkkk
şebeğiz biz.. şebekkkkkkk:))))))))))))ayy kızlar hepini harikasınız. çok eğleniyorum sizi okurken. Iyiki varsınız valla yoksa evde zaman geçmiyo:)
allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah.
sidikli mikroplu her bi bok var bizde:)))))))anaaaammm ege ne bakteri karıymşsın gııGeçmiş olsun yaa dikatt ett kızz
şimdi sen 37 de çıkarsan 32 de raporu açtırcan 37 ya kadar iş görebilir rapıru alcan kurumunda insan kaynaklarına vercen. Sonra 37. Haftanda dr gidicen izine ayrılıyorum diycen kalan 5 haftan eklenecek yani 8+5=13 hafta olcekkyaa şimdi düşündüm de anlaymadımmı ne 37. Haftada izne çıkıcam ya ben benim dogum iznim 37. Haftamda mı başlıcak yoksa bebek doguncamı 13 haftalık iznim başlıcak
versin şekerimmm versinnnn
tren kaçtı deseydinyaaa gülmeyin gebedaşınıza gelir başınıza şekerimmm bişi olmaz alışırsın ben günde 50 tane don değiştirmeye alıştım artık
sidikli mikroplu her bi bok var bizde:)))))))
versin şekerimmm versinnnn
Tren kaçtı deseydinYaaa gülmeyin gebedaşınıza gelir başınıza şekerimmm Bişi olmaz alışırsın ben günde 50 tane don değiştirmeye alıştım artık
şebeğiz biz.. şebekkkkkkk:))))))))))))
tamam canım orasını anladım da atıyorum benim 37. haftam 30 mayısda başlıy ben 30 mayısda izne ayrıldım benim 13 haftalık doğum iznim 30 mayısda başlamış mı oluyo yoksa çocugun dogdugu tarihden itibaren mi başlıyo 13 haftalık iznim yada 40. haftayı doldurdugum haftadan sonra mı 13 haftalık iznim başlıyo...uff anlatabildimmiseni sezeryan mı yapcak ki.
Sen dr gittiğinde sor bakalım ne zaman gidip rapor açtırcaksın
32+0 da gidersen olur herhalde.. Bilmem yinede
şebeğiz biz.. şebekkkkkkk:))))))))))))
şimdi sen 37 de çıkarsan 32 de raporu açtırcan 37 ya kadar iş görebilir rapıru alcan kurumunda insan kaynaklarına vercen. Sonra 37. Haftanda dr gidicen izine ayrılıyorum diycen kalan 5 haftan eklenecek yani 8+5=13 hafta olcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?