- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kayıt dondurma için enstitü yönetim kurulları yüksek lisans ve doktora programlarında hastalık, doğum, doğal afet, askerlik hizmeti, yurt dışı görevlendirme ve bunun gibi eğitim ve öğretime devamı engelleyen nedenlerden ötürü devam edemeyen öğrencilerin öğrenim süresini dondurmasına izin verir.Yani mutlaka geçerli bir sebebinizin olması şarttır. Yukarıdaki özürlerden, hastalık ve doğum için herhangi bir resmi yataklı tedavi kurumlarından alınacak bir rapor ile doğal afetler ve benzeri durumlar da ise yöre mülki idari amirinin gerekçeli resmi yazısı ile belgelendirilmesini ve bunların ilgili enstitü yönetim kurulunca kabul edilmesini ister. Kayıt dondurma süresi öğrenim süresine dahil edilmez ve kayıt dondurma süresi bağlı bulunduğun enstitüye bağlı olarak(2 yarı dönem vs.)değişir.
böyle bir yazı buldum ne gerekçeyse reddedildiğini dilekçe ile öğrenebilirsin.master için uzatma süreni doldurmuşsun anladığım kadarıyla. enstitü yönetmeliğini okumak lazım. usulsüz bir uygulama varsa hakkını ara derim...
Burak bey baya aşağılarda herhalde kız, seni çok zorluyo....
Benim kızım top gibi göbişimde kıvrıldığından gece bile tuvalete uyanmıyorum daha...
primanın battal boyunu al kendine. Sidikli zarife
kız dün bi bastırdı sidik torbama yemin ediyorum ayaktaydım yere çömeldim işemiyim diyeaşağıda yaa sorma bi de dönüp duruyor dün midem bulandı çok dönmesinden bugun iyi sakin...
neee wc ye bile kalkmıyor musunnn
ben 4 kere kalkıyorum her gece düzenli... saatleri bile belli kızz
kız dün bi bastırdı sidik torbama yemin ediyorum ayaktaydım yere çömeldim işemiyim diyeaşağıda yaa sorma bi de dönüp duruyor dün midem bulandı çok dönmesinden bugun iyi sakin...
neee wc ye bile kalkmıyor musunnn
ben 4 kere kalkıyorum her gece düzenli... saatleri bile belli kızz
cıleekkkk sen c.teso paladyuma ugradını hıcc ebebegee
selam kızlar. dün doktora gittim.başka bir doktora. 1680 gr olmuş oğluşum hemde dönmüş. ama bu doktora ilk defa gittiğimden sat tarihini sordu. 31 ağustos diye söyledim. karnıma baktı kadının inanası gelmedi heralde ağustos mu diye sordu? bende benim karnıma bakmayın pek çıkmıyor, ilk oğlumdada çıkmamıştı dedim. oğlunu kaç kilo doğurdun diye sordu. 3100 dedim .tamam o zaman iyiymiş dedi. içime bi korku düştü.öbür doktor hiç böyle birşey dememişti. tamam karnım biraz küçük ama doktor öyle söyleyince insan takmaya başlıyor.
canım aradım şimdi, verdiğim gebelik raporunda riskli vs yazmadığı için uzatmamışlarmış. valla ben de riskli gebelik yazdırmak istemem öyle bişey yokken Allah korusun korkarım öyle şeylerden.. sadece 2 ay uzatacaklarmış doğum sonrasında, aynı memuriyetteki gibi. 2 ay önce 2 ay sonra doğum hakkın oluyormuş. 32.hafta başında alacağım raporu gönderecekmişim. amaan çok karışık.. oof yaa
ben bi bankaya inip geliyorum kızlar..
Fırlama olucak senin oğlan, yerinde duramıyo şimdiden sıpa...Maşallah yaa..
Gerçekten kalkmıyorum yaa, göbeği göre doğum yakın herhalde Allah kurtarsın falan diyor, acıyarak bakıyor da, daha acınacak zamanlara gelmedim..Sanırım bu ay ve öbür ay zorlayacak..Üzmüyor beni kızım şimdilik...
Her gece 4 kere mi...Çokmuş ya senin, nasıl uyuyorsun uyandıktan sonra, ben uyuyamam da...
tamam canım orasını anladım da atıyorum benim 37. Haftam 30 mayısda başlıy ben 30 mayısda izne ayrıldım benim 13 haftalık doğum iznim 30 mayısda başlamış mı oluyo yoksa çocugun dogdugu tarihden itibaren mi başlıyo 13 haftalık iznim yada 40. Haftayı doldurdugum haftadan sonra mı 13 haftalık iznim başlıyo...uff anlatabildimmi
seni sezeryan mı yapcak ki.
Sen dr gittiğinde sor bakalım ne zaman gidip rapor açtırcaksın
32+0 da gidersen olur herhalde.. Bilmem yinede
şebeğiz biz.. şebekkkkkkk:))))))))))))
sidikli mikroplu her bi bok var bizde:)))))))
şimdi sen 37 de çıkarsan 32 de raporu açtırcan 37 ya kadar iş görebilir rapıru alcan kurumunda insan kaynaklarına vercen. Sonra 37. Haftanda dr gidicen izine ayrılıyorum diycen kalan 5 haftan eklenecek yani 8+5=13 hafta olcekk
çıkıyorum, arada kaynadı tekrar yazıyorum yarın sabah yokum..merak etmeyin...
öpüyorum herkesii....
kız amma kafamı karıştırdın bee. Bende bilfdiğimi unuttum. Sen 37. Haftada izine çıkıcan 40.haftada doğurursan 3 hafta izinli olucam doğumdan sonrada 13 haftan başlıycak.
kız gidiyorum vallahi gidiyorum ama çok su içiyorum ondan sanırım günde abartmıyorum 2,5 - 3 sürahiyi deviriyorum... sabah kahvaltıdan önce garabti 5-6 bardak içiyorum gece hariçay alemsin merve yaakızım sen de sık sık git wcye :)) ne bekletiyon
Fırlama olucak senin oğlan, yerinde duramıyo şimdiden sıpa...Maşallah yaa..
Gerçekten kalkmıyorum yaa, göbeği göre doğum yakın herhalde Allah kurtarsın falan diyor, acıyarak bakıyor da, daha acınacak zamanlara gelmedim..Sanırım bu ay ve öbür ay zorlayacak..Üzmüyor beni kızım şimdilik...
Her gece 4 kere mi...Çokmuş ya senin, nasıl uyuyorsun uyandıktan sonra, ben uyuyamam da...
Çıkıyorum, arada kaynadı tekrar yazıyorum yarın sabah yokum..Merak etmeyin...
Öpüyorum herkesii....
bende gecede ancak 1 kere kalkıyorum tuvalete ama hamilelikten öncede öyleydi benim. ekstra birşey yok yani. belki ileride olacaktır.Fırlama olucak senin oğlan, yerinde duramıyo şimdiden sıpa...Maşallah yaa..
Yok bitanem o ben değilim :)
Ya boşver maşallah kocaman olmuş kuzu,
o da ne biçim doktormuş, gebenin karnına şaşırılır mı, vücut tipine göre büyük de olur küçük de ..
benim her halukarda 13 haftalık iznim 40. Haftadan sonra başlıcak demi.atıyoru 19 haziranda dogum tarihi görünüyo benim sıpa 15 haziranda dogsa izin 19 hazirandan sonra başlıcak dimi
hatta wc kalktıgımda gözlrim kapalı oluyo açamıyorum sonra düşünüyorum anam bebek oldugunda nasıl açacam bu gözlerimi diyorum.. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?