2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım aradım şimdi, verdiğim gebelik raporunda riskli vs yazmadığı için uzatmamışlarmış. valla ben de riskli gebelik yazdırmak istemem öyle bişey yokken Allah korusun korkarım öyle şeylerden.. sadece 2 ay uzatacaklarmış doğum sonrasında, aynı memuriyetteki gibi. 2 ay önce 2 ay sonra doğum hakkın oluyormuş. 32.hafta başında alacağım raporu gönderecekmişim. amaan çok karışık.. oof yaa
ben bi bankaya inip geliyorum kızlar..

Burak bey baya aşağılarda herhalde kız, seni çok zorluyo....
Benim kızım top gibi göbişimde kıvrıldığından gece bile tuvalete uyanmıyorum daha...

kız dün bi bastırdı sidik torbama yemin ediyorum ayaktaydım yere çömeldim işemiyim diye aşağıda yaa sorma bi de dönüp duruyor dün midem bulandı çok dönmesinden bugun iyi sakin...

neee wc ye bile kalkmıyor musunnn

ben 4 kere kalkıyorum her gece düzenli... saatleri bile belli kızz

ay alemsin merve yaa kızım sen de sık sık git wcye :)) ne bekletiyon

Fırlama olucak senin oğlan, yerinde duramıyo şimdiden sıpa...Maşallah yaa..
Gerçekten kalkmıyorum yaa, göbeği göre doğum yakın herhalde Allah kurtarsın falan diyor, acıyarak bakıyor da, daha acınacak zamanlara gelmedim..Sanırım bu ay ve öbür ay zorlayacak..Üzmüyor beni kızım şimdilik...

Her gece 4 kere mi...Çokmuş ya senin, nasıl uyuyorsun uyandıktan sonra, ben uyuyamam da...

cıleekkkk sen c.teso paladyuma ugradını hıcc ebebegee

Yok bitanem o ben değilim :)

Ya boşver maşallah kocaman olmuş kuzu,
o da ne biçim doktormuş, gebenin karnına şaşırılır mı, vücut tipine göre büyük de olur küçük de ..

canını sıkma önemli olan sen ve bebeğin en başta....

bende en az 2 kere çıkıyorum fazlasıda oluyo 4:30 da kesin kalkıyorum bi

kız amma kafamı karıştırdın bee. Bende bilfdiğimi unuttum. Sen 37. Haftada izine çıkıcan 40.haftada doğurursan 3 hafta izinli olucam doğumdan sonrada 13 haftan başlıycak.

hatta wc kalktıgımda gözlrim kapalı oluyo açamıyorum sonra düşünüyorum anam bebek oldugunda nasıl açacam bu gözlerimi diyorum.. korkuyorum

aa estağfurullah canım. şebek değil şekersizniz şeker :))

kız amma kafamı karıştırdın bee. Bende bilfdiğimi unuttum. Sen 37. Haftada izine çıkıcan 40.haftada doğurursan 3 hafta izinli olucam doğumdan sonrada 13 haftan başlıycak.

benim her halukarda 13 haftalık iznim 40. haftadan sonra başlıcak demi.atıyoru 19 haziranda dogum tarihi görünüyo benim sıpa 15 haziranda dogsa izin 19 hazirandan sonra başlıcak dimi

ay alemsin merve yaa kızım sen de sık sık git wcye :)) ne bekletiyon
kız gidiyorum vallahi gidiyorum ama çok su içiyorum ondan sanırım günde abartmıyorum 2,5 - 3 sürahiyi deviriyorum... sabah kahvaltıdan önce garabti 5-6 bardak içiyorum gece hariç

valla yaramaz bişi olucak... kız ne acıncak haldesin saçmalama zorlucak tabii hepimiz zorlanıyoruz... bişi olmaz

valla 4-5 kalkıyorum uyuyorum kız napıyım alıştım artık... bazen üşeniyorum kalkmak istemyorum ama tepiniyo oğlum vuruyo da vuruyo dayanamıyorum kalkıyorum bende yoksa yatak batıcak bi o olmadı zaten ama yakındır o da

bende gecede ancak 1 kere kalkıyorum tuvalete ama hamilelikten öncede öyleydi benim. ekstra birşey yok yani. belki ileride olacaktır.

Yok bitanem o ben değilim :)

Ya boşver maşallah kocaman olmuş kuzu,
o da ne biçim doktormuş, gebenin karnına şaşırılır mı, vücut tipine göre büyük de olur küçük de ..

evet yaaa. bi ultrasonda bakta ondan sonra konuş böyle demi. gerçi ultrasondan sonra herşey normal çok iyi falan dedi .

benim her halukarda 13 haftalık iznim 40. Haftadan sonra başlıcak demi.atıyoru 19 haziranda dogum tarihi görünüyo benim sıpa 15 haziranda dogsa izin 19 hazirandan sonra başlıcak dimi

hayırrrr doğum ne zaman olursa
yani 40. Haftada olmadı ozman izinlerinden düşüyor:)
diyelim ki 15 inde oldu o tarihten sonra başlıyor. Onlar seni izine ayırınca şu tarihte işbaşı yapacaksın diye yazı veriyoralr..

offfffffffffff bosalttım odayı bır suru karton cıktı etıket cıktı bır poset bebegın camasırlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…