günaydı canım. geçmi olsun niye kırıldı ki?
günaydın kuzum bi dr gitsen..
ben yiyemiyorum ya öle aşırı yoksa duramıyorum çok geriliyorum.. eşim benden daha çok yiyo
günaydın kız seninle herşeyimiz aynı yaa.
bende ishalim fmg.. wc ye gitmeye korkuyorum..
dişlerimde kırıldı .doğumdan sonra damak yaptırıcaz herhalde. gecede suya felan koyarız..
aksine benim iştah iyice gitti. zorla yemek yiyorum.
eh işte sengünaydın kızlar nasılsınız
aaaa ne oldu ki . bende işteh hat safhada anam..aksine benim iştah iyice gitti. zorla yemek yiyorum.
ayyyyyyyyyyyyy ne güzelayy ben tatlılar harıc bısey yemıyorum ıcmıyorum galıbaaaa
nescafe agzıma koymadım kolayı bıraktım ılk aylardan 2 aydır tuzu azalttım.cips hazır meyve suları,gazlı icecekler hıcbırını yıyp ıcmıyorum sadece gun ıcınde sabh ıctıgım 1 bardak cay var okadar
gördük zaten gazlı karılar gibi minnak göbüş. allahtan oğluş kilo alıyor döverdim seni yoksagünaydın kuzum bi dr gitsen..
ben yiyemiyorum ya öle aşırı yoksa duramıyorum çok geriliyorum.. eşim benden daha çok yiyo
ohhhhhhhhhh sende bunlarla gel.. afiyet olsun bende senin gibiyim kızkızlar dün cips kola yedm dedim köpürdünüz. üstüne de tatlı yedim desemkovarsınız heralde
Ah kızlar ah yiyebildiğiniz kadar yiyin ya boşverin.. hamur işi de yiyin.. cipste... anacım ben hiçbişey yiyemiyorum herşey yasak.. kahve bile şekersiz... Anacım sağlıklıysanız dilediğinizi yiyin, en fazla birkaç kilo fazla alırsınız o kadar..
evet canım hem ayakta çok durdum üstüne de dün yaramazlık yaptım:44: cips ile kola içtimşimdi çekiyorum cezamı
sidikli cırcırlı valla bu ne yaa
çilek yaa sen anlat ben burda bayılıyorum gülmekten. sen bi kitapta toplasan sitcom yaparsın kız.
ay bi sus zaten karnım ağrıyor..
evet allahtan havalar serin yoksa bunun iki katı ödemle gezerdik ortada..
,
ben antibiyotik içiyorum ya kızlar ishali tetikler mi....
OFF AKSAm bende uyuyamadım dısım agrıdıı artık dayanamıcam mecbur gıdıcemmmmmm. emzırırsekk sut gelırse zaten ozmanda yaptıramammmmm
ıstahımız acılıyo bu son 3 ayda galıba herkes bıseyler yemek ıstıyo anlasılan benımde bu hafta gozum doymuyo yedıkce yıyesım gelıyo normal galıba.
Günaydın kızlar napıyosunuz?
dün bir dişim daha kırıldı. dilimin kenarını hep kesiyo. yara oldu çok fena. yemek yiyemiyorum resmen.
sizde nevar ne yok?
herkez de aynı dertler var canım dediğim gibi bebek büyüdü heryerden baskı yapıyor yaramazlariyi demeyi çok isterdim ama akşamdan beri kasıklarım ağrıyo ayakta duramıyorum çok kötü bişey bu kasık ağrısı yaaa
arkanda destek varmı bende sırt koruyucu taktık ama fayda etmiyor.bi nebze daha iyi geliyor yaslanıncaya bu bel ağrısı gene başladı yaa oturdugum koltuktan mı ne yaa
bızım cocuk ısımsız olcak heralde begenemıyoruz ya bır turlu ısım daha dogrusu babamıza begendıremıyoruz napcaz bılmıyorum artık sıkıldım ısım bulmaktan.
eh işte sen
Ya benimde canım abuk subuk şeyler yemek istiyor ama yemek yiyemiyorum ya... Yemek yemeye iştahla başlıyorum... Ortasında yemeğin masayı terk etmek zorunda kalıyorum midem bulanıyor.. Bıktım ya.. Zaten yemek seçeneği de az ne yiyceğimi şaşırıyorum.. Yemeyince de şeker düzene girmiyor..
aaaa ne oldu ki . bende işteh hat safhada anam..
ama ege az bişey fazla kaçırdımmı anam deli danalar gibi dolaşıyom nefes alamıyom.. belki inanmazsınız ama benim kusmalar hiç durmadı sadece azaldı afta 3-4 defa çıkartıyorum. bazende öğle yemeklerinde.. napiyim ama
herkez de aynı dertler var canım dediğim gibi bebek büyüdü heryerden baskı yapıyor yaramazlar
ya bu bel ağrısı gene başladı yaa oturdugum koltuktan mı ne yaa
günaydın kız seninle herşeyimiz aynı yaa.
bende ishalim fmg.. wc ye gitmeye korkuyorum..
dişlerimde kırıldı .doğumdan sonra damak yaptırıcaz herhalde. gecede suya felan koyarız..
bir kaç kilo mu
eh işte sen
aaaa ne oldu ki . bende işteh hat safhada anam..
ayyyyyyyyyyyyy ne güzel
ben herşeyi yiyorum annem diyorki taştan yumuşağını löppürtediyorsun:)))))))) dana gibiyim
gördük zaten gazlı karılar gibi minnak göbüş. allahtan oğluş kilo alıyor döverdim seni yoksa
ohhhhhhhhhh sende bunlarla gel.. afiyet olsun bende senin gibiyim kız
helal sana öyküm. ben herşeyi yiyorum içiyorum ne yapayım zaararlı şeyleri zaten yemiyorum ama arada yapıyorum kendimi mutlu hissediyrum
arkanda destek varmı bende sırt koruyucu taktık ama fayda etmiyor.bi nebze daha iyi geliyor yaslanınca
mesela????????????
Ayyyy ne oluyor bu dişleredoktora git kuzum yaaaaa çok geçmiş olsunnn
aynı ya öyküm. zaten iştah yok yemek istesem de 2 lokma alıp çekiliyorum sofradan.
neden oluyor acaba?
valla sezin için yemeğe çalışıyorum desem yalan olmaz.
Ya en fazla 10 kilo
QUOTE]
10 kilo mu
Aman ya o kadar da kasmayın mutlu hamile olmak lazım boşverin.. Bıktım valla ben onu ye bunu yeme sağlıklıysanız yiyin ya bebeği de Allah korur merak etmeyin.. Valla artık sıkıldım ben bu işten... Cuma günü bebeğe eko çektirmeye gitçem.. pzt...salı gibi doktoruma gitçem.. Bıktım artık, doktor her hafta çağırıyor.. Acaba niye eko istedi anlamadım acaba bana bişey söylemek istemedi mi şüphe etmeye başladım artık. Şekerden dedi ama daha önce hiç duymamıştım.. of kızlar... Bunlar yetmezmiş gibi birde hastalandım.. burnum akıyor, bademciklerim şişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?