2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende sinir oldum prenses yapacak bişey bulamadım inanır mısın :) şimdide 2 günlük geçmişi okuyamıyorum, yemiyor :)

Son düzenleme:

günaydın topik
benım de tahlıl sonuclarım ıyı cıktı,
no problem

aa bılmıyordun bacının kayserıde oldugunu ve gebe oldugunu, hayırlı olsun.

benım doktorum acıbadem hastanesi- mesut kayman
2 doktor daha tavsıye edeyım
ercıyes hastanesı-zekı yılmaz
huma hastanesı-cahıt gozuakca

zekı yılmaz hem cerrah hem jınekolog cok ıyı bı dr ama asırı yogun ve dogumdan sonra yanına ugramıyormus hıc hastanın.
cahıt de cok basarılı ama onun da hastanesını pek tutmadıgımdan gıtmedım.
acıbadem ıyıdır :82:
mesutcugum da oyle

Günaydın annecikler....Benimde dün topic açılmayınca canım sıkıldı nette. bakacakbişey bulamadım...ama neyseki düzeldi....izmirden sevgiler....

Günaydın herkese...
Biz de dün kızımızı gördük. 26 hafta 6 günlük olmuş meleğim.Kilosu da 1 kg.Hanım efendiyi abisine benzettim bakalım nasıl bişey çıkacak. Bir de kızlar benim kızın saçlarını gördüm gibi siz de görüyor musunuz saçlarını yoksa ben saça mı benzettim ki? Bu arada şeker yüklememiz 110 çıktı gayet iyi yani.Ama iltihap varmış fitil verdi doktorumuz bol su iç dedi.Daha ne kadar içebilirim bilimyorum..........

Günaydınlar...

Herkese neşeli bir gün dileriz...Valla bu cinsiyet değiştirme olayından bende hep tedirgindim...İlk baştan beri erkek hissediyordum dr kız dediğinde bile inanmam aylar aldı...Enson geçen ay sonu kontrolümde dr isim buldunuzmu dedi bende hala kızsa bulduk dedim:) değişme ihtimali trilyonda 1 artık dedi hatta kuşumuzun resmini gösterdi tabi o ana kadar sanki hep erkek diyecek diye bekledim....Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için kız erkek sağlıklı hayırlı olsunlarda başka ne istiyoruz dimi ama ....

Dün netten sebamed ürünlerinden sipariş verdim..Birkaç siteye baktım en uygun bu aldığım yer geldi...Şampuan-pişik kremi-sabun ve losyon 46 tl tutuyor..Normalde bunlar paket olarak heryerde var ve 70 küsürlere...Dün sipariş verdim kargoya teslim etmişler yarın öbür gün elimde olur heralde...İsteyen olursa adresi özelden mesaj atarım şimdi yazarsam bi problem falan olur neme lazım....:)) Bu arada kargo ücreti bana ait ama olsun netten alışveriş daha kolay gezmektense...

Herkese günaydın kızlar :)))
dün gece ellerimin uyuşmasından hiç uyuyamadım

Aynenn.. Ellerde uyuşma bende de var, geceleri had safhada. Parmaklarım da şiş oluyo ve uyandığımda bükerken zorlanıyorum parmaklarımı, kaskatılar. Sonra açılıyo burda klavyede İlginç ya ben bu aya kadar hamilelikle ilgili pek belirti hissetmedim vücudumda, sanki aynıyım diyordum ama 6.ayla birlikte başladı el ayak şişmeleri vs. Bir de arkadaşlar, sizlerde de oluyor mu, diz kapaklarım eğilirken falan, mesela çamaşır makinesine bişeyler atıcam ve çömeldim, kalkarken resmen ağrıyo ve kitleniyo. Eşim ödem vardır orda da dedi ama dr.a da hiç sormadım açıkçası. Sanki yaşlı kadın gibi oyy dizlerim demek garip geldi açıkçası :) Şimdi benim fahri doktor olarak yorumum şu oldu ; biz Clexane kullanıyoruz ya, kan sulandırıcının uzun süre kullanımında annede kemikler falan zarar görüyormuş, acaba diyorum birbiriyle bağlantılı bişey mi ? Tabi bunu benim doktora sorsam, adam diplomayı çıkarıp bana verecek bizim bilmediklerimizi biliyosun diye :))) Ya niye, olamaz mı ? Ekstra kalsiyum falan mı almak lazım ki diye düşünüyorum. Haa bi de coraspin kullanan hamişler, 34.haftadan sonra aspirin kullanımı bebeğin kalp sağlığında olumsuz etkisi olabiliyormuş diye okudum, aklınızda olsun, doktorlara soralım bi bence..
Bu kadar çene yaptım, daha günaydım demedim :) Günaydınnn herkeseee....

ellerde uyusma ben de 2 aydır var ve dızlerdekı kıtlenme sorunu da:86:
dedıgın gıbı çömelince kalkana kadar ay ay ay demekten bı hal oluyorum
ben clexane kullanmıyorum ama kendı sahsı yorumum cok kg aldıgım ıcın oldugu yonunde

günaydın çıtırlar (neremiz çıtırsa artık :76: )

ayy k.ksız hayat ne kadar sıkıcıymış dün kitap oku msne gir sohbet et kesmedi yinede aradım buraları :))

bayrama n giyiyoruk?

ya bana hiç bişey yakışmıyor hamile kıyafetleri çok geniş oluyor normal kıyafetlerde büyük beden bakıyorum onlardada göbeğim garip duruyor ne giycem ben

Herkese günaydın, 26+3 günlük hamileyim, forumu okuyorum her gün hemen hemen ama yazacak vakit bulamıyorum genelde, bugün işler daha bi sakin gibi.
Bi sorum olacaktı, geceleri nasıl uyuyorsunuz, sol tarafa yatın diyorlar ama sanki soluma yatınca da bebek oraya kayıyor, eziyorum birazını gibime geliyor.
Her sabah uynadığımda da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum en rahat öyle ediyorum ama o zaman da kan ve oksijen akışı yavaşlıyormuş bebeğe giden.
sizde durumlar nası?

bende sola yatıyorum ama sabah uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi senin gibi sola yattığımda hemen tepikler atılmaya başlıyor ve sıkıştığı mesajını veriyomuş gibi geliyor bana bu yüzden silikon ufak bir kırlentim var sola yatacağım zaman onu sol tarafıma koyuyorum ve ozaman bebişten hiç tepki gelmiyor ewt sola yatmak ii ama vücudumuz buna izin vermiyor ve rahat pozisyonu alıyor galiba :) bebeğin rahatsız olduğunu düşünüyorsan kırlent ve ya yağtık tavsiye ederim

bende sola yatmaya çalışıyorum ama sabah uyandığımda nedense kendimi sağda buluyorum:26:

günaydın güzel anneler.. bizde haberler kötü.. üşün dişim kırıldı demiştim ya, bugün doktor randevum vadıki, bu gece yanındaki dişimde kırıldı.ç.. doktora gittik, ikisinide çkti doktor, baya gitmişler dedi... şimdi yerine diş yapılacak 1 ay sonra.. hamileliğin başından beri 3 diş çektirmiş oldum yani.. bu oğlan benim dişleri yiyo galiba:)

ben de sola yatmaya calısıyorum ama made'ın dedıgı gıbı uyandıgımda hep saga kıvrılmıs oluyorum:26:
zeka gelısımı ıcın de sola yatın yazısını okudum bı yerde,
ondan berı daha da zorluyorum kendımı ama nafıle

Ben de uyurken zorlanıyorum, devamlı sola yatmaya çalışmaktan sırtım ağrıyor. Normalde hep yüz üstü yatardım ah ahhBu yüzden kendime yöntemler geliştirdim 4 yastıkla yatıyorumEşim sana hamilelere özel yastıklardan alalım dedi ama ben de artık az kaldığı için gerek görmedim

cok gecmıs olsun:26:
kalsıyum destegı falan alıyormuydun??
3 diş birden gıtmesı cok fena olmus, senın oğluş çok yaramaz olacak galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…