2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

spinalde ya da epıduralde sakınlestırıcı yapıyolar once
ben de dusunuyorum hangısını olsam dıye ama bayılıp bı daha uyanamamaktan cok korkuyom,
bı de ayılırken kesın esımın aılesıne kufur falan ederım ben emınım,
o mutlu gunun ıcıne etmeyeyım
hem salon kadını cızgımden de cıkmamıs olurum

ben çatır çatır normal dogum yaparım dıyen kadınların cesaretıne de hayranım walla,
ben cok pısırığım,
üstelim şişkoyum da,
bu psıkolojıyle hayatta doguramam normal yolla.
eşim de doguramayacagım konusunda hemfıkır

ben doktorumun tüm ısrarına rağmen normal doğum yapmak istiyorum
artık oda pes etti zaten sana şu gün gel desem de gelmiyceksin nasılsa diyo
ben biraz takığım heralde geleceği zamana kendi karar versin istiyorum
bide o heyecanı yaşamak istiyorum piskopat mıyım sizce ?

Bende normal doğumu isteyen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.. ve ben almayayım diyorum... ben kesin masada kalırım o korkuyla.. kalpten giderim yani.. şimdiden titriyorum konusunca bu konuyu ve daha 3 ay var..

hacı
senin iş yaş
devlet veriyo bu analığı
mali müşavir kullanmazsa şirkete dert olabilir der

o zaman sana son bi soru canım.. 1800 tl den ödenen bir sigortanın iş verene masrafı nedir, istirahaatte yani izinde gösterdiğinde de aynı parayı mı öder devlete, doğum izninde devletten alacağım para 1800 2/3 ü mü?
tabii biliyorsan, bilmiyorsan seni zora sokmayalım

benim doktora eşim caktırmadan sordu.. tabiiki epiduralli normal oglum dedi boyle kanka havalarında..
bana danısan yok!

Son düzenleme:

ulan o da var dimi:)
ben çatır çatır sınıfındayım şu an
tek korkum epidural
acır gibime gelio yaptıranlar acımaz dio
bakalım an ne gösterecek

bana sorarsan kiracıysan park yataktan şaşma derim bende kiracıyım ve park yatak alıcam hem abimde hem görümcen büyüyen beşiklerden aldılar yiğenler yatakta kendilerini sallıya sallıya korkuluk bölümünü kırdılar ikiside ev değiştirdi ve haşatı çıktı mobilyaların daha iki sene olmadan ben kendi iki sene park yatakla idare edip kendi evime cıkarsam güzelbi genç odası almayı düşünüyorum genç odasında yatağın yan kısmına e bebekte satılan yatak korumalıkları var onlardan almayı düşünüyorum daha kullanışlı ve ömürlü olur diye düşünüyorum

ben dokuz aylık olaydımda şu yaz günlerinde doğuraydım diye kendimi düşünmekten alamıyorum :)

beyhan senle aynı kaderi paylaşıyorum sanırım 37 hafta çalışıcam bebekle daha fazla zaman geçireyim diye ama 40dan sonra haftada iki üç gün gelicem sanırım (

made simiramisde birim doğumdaş gibi sanki :)

benim eşimde türkçe yanında cerkesce öğreticem diyo anadilimiz olduğu için bende cerkesce öğrenmesini çok istiyorum ama kafası karışıcak diyede çok korkuyorum

benim eşimde türkçe yanında cerkesce öğreticem diyo anadilimiz olduğu için bende cerkesce öğrenmesini çok istiyorum ama kafası karışıcak diyede çok korkuyorum

canım biliyorsun belki hatırlarsın benim eşim de çerkez ve ailesinde ablasıyla ve abisiyle konusulmus kucukken, onlar anlıyor ama benim kocişte konusmamıslar hicbir sey bilmiyor.. bence konusun yani

eveet kasım anneleri manyaklıkta son noktada tebriklerrrrrrr:)demek herkes erken doğum telaşına düştü valla bravo nasıl başarıyoruz bilmiyorum aynı anda aynı korkuları yaşamayı

yaw nasıl oluyor anlamıyorum, dün akşam eşim işten geldi nasılsın diye bir soru sormak gafletinde bulundu adamcağız, hiçbişeyi yetiştiremeyeceğim, odası daha eksik, çantamı yapmadım zaten hissediyorum erken gelebilir filan diye başladım ağlamaya. Canım kocam da bi yandan çaktırmadan gülmeye çalışıyor bir yandan da destek oluyor. Bu korkuları tek başıma yaşamadığıma sevinsem mi yoksa hepimiz için üzülsem mi bilemedim

merhaba arkadaslar bebegim için babysling almayı düşünüyorum.dışarı çıkarken çok büyük kolaylık olur gibi gelio.siz ne dersiniz acaba.fikirlerinizi alabilir miyim...

ben chicco dan kanguru alacağım, daha kullanışlı buluyorum, sanki slinglerde çok sıkışıyor bebek, rahatça kangurudan etrafı izlesin istiyorum :)

Ben de normal doğumdan çok tırsıyorum ama eşim sezeryana çok karşı internetten yazılar bulup gösteriyo bana sürekli bu da beni strese sokuyo tabi ki, ben nasıl olacağını doktora bırakacağım açılmam olursa çatım müsaitse normali denicem ama değilse de sezeryan olur napalım di mi ama,kolaysa onlar doğursunlar

Sen istirahatteyken işveren sigortaya pirim ödemezz..istirahatli göseterdiği için...Senin maaşını sigorta ödeyecek o da daha önce adına yatırlan primlerinden dolayı..Ama devletten alacağın parayı bilmiyorum...

brüt 1800 ün işverene masrafı 387 civarı, Net 1800 ün ise 540.
izinliyken hiç masrafın olmaz, raporda SSK vs ödenmez çünkü
alacağın para ise BRUT ücretin 2/3 ü

kızlar ortalarda kimse yok gibi :) bugünlerde okuduğum bir kitap var ve sizlere de tavsiye etmek istiyorum... DAHİ ÇOCUK YETİŞTİRMEK yazarı ERDİNÇ GÜLLÜ. ucuz da bişy , 10 tl , ben çok zevkle okudum, bir göz atın isterseniz, öptüm hepiniziiii :90:

bızımkı bısey demıyo daha,
bebegın kılosuna durusuna vs baglı deyıp gecıstırıyo
pisluk yüreğime indirecek benim
yahu o kadar cok normal diye baslayıp sezaryene donen dogum biliyroum ki yapın direkt epiduralli sezaryen gitsin di mi..
ondan sonra da diyor ki hmm ama o ara ligler baslamıs olacak mac olursa bilemem :)) enteresan ve cılgın doktorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…