- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.061
ben doktorumun tüm ısrarına rağmen normal doğum yapmak istiyorum
artık oda pes etti zaten sana şu gün gel desem de gelmiyceksin nasılsa diyo
ben biraz takığım heralde geleceği zamana kendi karar versin istiyorum
bide o heyecanı yaşamak istiyorum piskopat mıyım sizce ?
yahu o kadar cok normal diye baslayıp sezaryene donen dogum biliyroum ki yapın direkt epiduralli sezaryen gitsin di mi..
ondan sonra da diyor ki hmm ama o ara ligler baslamıs olacak mac olursa bilemem :)) enteresan ve cılgın doktorum!
yahu o kadar cok normal diye baslayıp sezaryene donen dogum biliyroum ki yapın direkt epiduralli sezaryen gitsin di mi..
ondan sonra da diyor ki hmm ama o ara ligler baslamıs olacak mac olursa bilemem :)) enteresan ve cılgın doktorum!
neden psikopat olasın bende tam senin gibi düşünüyorum inşallah bir terslik olmazsa bende normal taraftarıyım o anı görmek istiyorum ne kadar acı versede ki acıda biraz böyle birilerinin bizi korkutmalarıyla oluyor ablam 20 sene önce yarım saat içinde doğum yaptı ve hiç zorlanmadığını söylüyor
canım biliyorsun belki hatırlarsın benim eşim de çerkez ve ailesinde ablasıyla ve abisiyle konusulmus kucukken, onlar anlıyor ama benim kocişte konusmamıslar hicbir sey bilmiyor.. bence konusun yani
doktorum bana seninki sezeryan olucak dedi iğne kullandığım için bende spinal istiyorum genel anestezi istemiorum uygunsa onu yaptırıcam cuma sorucam kendisine bakalım ay birde öle bayılamam ben çocuğum karışır değişirler falan die zaten öle bi paronoya sardı beni şimdiden herkesi tembihliyorum walla ii bakın bebeğime genel anestezi olursam die
brüt 1800 ün işverene masrafı 387 civarı, Net 1800 ün ise 540.
izinliyken hiç masrafın olmaz, raporda SSK vs ödenmez çünkü
alacağın para ise BRUT ücretin 2/3 ü
o korku bendede var sanki kaybedicekler çocuğu eşime sıkı sıkı tembihliyorum doğumhanenin kapısından ayrılmak yok diye
oda koskoca hastane bi senin çocuğun mu var diyo bende kardeşimide yedeğe aldım o durmazsa her ihtimale karşı
doktorum bana seninki sezeryan olucak dedi iğne kullandığım için bende spinal istiyorum genel anestezi istemiorum uygunsa onu yaptırıcam cuma sorucam kendisine bakalım ay birde öle bayılamam ben çocuğum karışır değişirler falan die zaten öle bi paronoya sardı beni şimdiden herkesi tembihliyorum walla ii bakın bebeğime genel anestezi olursam die
ay öle walla ama napım neler okuyoruz bizimde böle endişelenmemiz normal heraldewalla ben yedek medek dinlemiorum herkesi tembihliyorum
benim de 10 yaşında bi kardeşim var annem hastaneye gidip 1 saat içinde doğurdu
kesinlikle normal doğur diyo vucut kendini daha çabuk toparlıyo yenileniyo gibi geliyo bana
ya benimde böyle bir korkum var normal doğum istiyorum ama ya karışırsa diyorum hemen verseler kucağıma
evt ya benim annemde,eşimde kesinlikle normal olsun istiyorlar ama bakalım kısmetimize ne çıkacak:)bende korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorm ama çok merak ediyorum nasıl olacağını doğrusu
o korku bendede var sanki kaybedicekler çocuğu eşime sıkı sıkı tembihliyorum doğumhanenin kapısından ayrılmak yok diye
oda koskoca hastane bi senin çocuğun mu var diyo bende kardeşimide yedeğe aldım o durmazsa her ihtimale karşı
ay canım normalde nie karışsın ayık olucan zaten direk kucağına veriolar ben genel anestezili sezeryanda karışır die korkuorum olmazda işte bizimki kuruntu ondan spinal istiyorum ayık olimki direk görim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?