- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.081
Kızlar günaydın/tünaydın.
Nasılsınız? Biz dün hem kızıma hem bana güzel ciciler aldık.Ayaklarıma kara sular indi ama neyse ki değdi buna.
Başka bir topikte gördüm de aklıma geldi, göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı? Şimdiden kullanmak gerekir mi? Hangi marka kremi aldınız/alacaksınız? Benim göğüslerimde kaşıntı var ama göğüs ucumda yok. Yine de kullanmam gerekir mi? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
ben hep normal doğurmak istiyodum ama kısmet değilmiş napalım çok istertim bebeğimi sancısıyla her yönüyle hissedim ama olmadı walla doğurabiliosanız normal doğurun
evt ya benim annemde,eşimde kesinlikle normal olsun istiyorlar ama bakalım kısmetimize ne çıkacak:)bende korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorm ama çok merak ediyorum nasıl olacağını doğrusu
anam ben epiduralin normal dogumda bir sure sonra gec kalındıktan sonra hicbir ise yaramadıgını da biliyorum ıkınma hissi gidiyormus bilmem ne.. yani bi yandan yaparım diye dusunuyorum sonrası daha rahat olur diye ama dogum fotolarında milletin normal dogum resimlerini gorunce stres oluyorum yuzundeki acı ifadesi cok korkunc geliyo kadınların.. gerci kucagına aldıgı anda bebekleri yuzlerinde guller acıyo o ayrııben bızımkıyle konusurken, kaşlarım düşük küçük emrah modeli ağlamaklıyım her daim
huylu olduğumu da biliyor ultrasonla bakarken göbek deliğime dokunduğunda kaç kere sıçrayıp eline vurdum
daha göbek deliğine huylananın pıtısını yoklarsan alnının çatısına yersin tekmeyi,
ben olsam hiç uğraşmam valla bayılt kes at kenara
cok ruhsuz gordum kendımı
canım hastaneye uzak mı oturuyorsn?benim tek korkum akşam trafiğinde sancılanmak istanbul da iş çıkışı saati bazen 1 saati geçiyo evden hastane arası
sezeryan olucaksada tamamen bayıltsınlar daha iyi zaten
heheh evet ben gelininizim:)))ewt biliyorum canım gelinimsin sen benim :)))
işin kötü tarafı ben bilmiyorumben bilsem problem değil anlıyorum ama cevnı cerkesce veremiyorum buda kötü işte çocuk bakıcak baba ayrı telden çalıyor anne ayrı olmadı bende oğlumla birlikte öğrenirim artık :)
anam ben epiduralin normal dogumda bir sure sonra gec kalındıktan sonra hicbir ise yaramadıgını da biliyorum ıkınma hissi gidiyormus bilmem ne.. yani bi yandan yaparım diye dusunuyorum sonrası daha rahat olur diye ama dogum fotolarında milletin normal dogum resimlerini gorunce stres oluyorum yuzundeki acı ifadesi cok korkunc geliyo kadınların.. gerci kucagına aldıgı anda bebekleri yuzlerinde guller acıyo o ayrıı
canım hastaneye uzak mı oturuyorsn?
heheh evet ben gelininizim:)))
bence ogretin tatlım yoksa basaka turlu ogrenemeyecekler sibla!
hoşgeldin canım ben 1 aydan fazladır kullanıyorum göğüs ucu kremi çünkü bayağı ucu kabuklanmıştı korktum sordum druma lansinoh die bir losyon verdi hem çocuk emmeden önce silmeyede gerek olmuyormuş birde saf zeytinyağ ii gelio die duydum
1 ay kala baslamak lazım dıye bılıyorum gogus ucu kremıne,
ben lansinoh marka aldım,
10 gramı 20 lıra
bamya kadar kremın boyutu ole tarıf edeyım
en ıyısı buymus guya
anam ben epiduralin normal dogumda bir sure sonra gec kalındıktan sonra hicbir ise yaramadıgını da biliyorum ıkınma hissi gidiyormus bilmem ne.. yani bi yandan yaparım diye dusunuyorum sonrası daha rahat olur diye ama dogum fotolarında milletin normal dogum resimlerini gorunce stres oluyorum yuzundeki acı ifadesi cok korkunc geliyo kadınların.. gerci kucagına aldıgı anda bebekleri yuzlerinde guller acıyo o ayrıı
Canım
doktorun işbaşı raporu verirse başlayabilirmişsin
doktorunla konuşman gerekiyormuş
şimdi başka bir mali müşavir ile görüştüm. O daha bilgili bu konuda
selam kızçeler 6 gündür giremiyordum misfirim vardı geçmişi okuyamadım yine doldurmuşsunuz :)
geçen gece kasık ağrım oldu hastaneye gittim bugün 28-1 iz nst ye girdim çok şükür doğum falan değilmiş
bebeğimin gelişimi 31 haftalık görünüyormuş 15 gün sonra nstye çağırdı 1350 gr olmuş kuzum dobler ultrason giricem yarın bakalım naıl geçicek yazarım sonucu...
Hmm benim öyle bir sorunum yok ama doğumdan sonra yara olacak diye çok korkuyorum. Bir yakınımın göğüs uçları o kadar yara olmuştu ki sütle birlikte kan akıyordu.Öyle olmasından çok korkuyorum. Ben de doktoruma sorup kullanmaya başlayayım o zaman.
Ay zaten battık batacağımız kadar.Kendime aldığım kıyafetle kızıma aldığım kıyafeti yan yana koyuyorum. Avuç içi kadar donlara daha çok para veriyoruz. Artık 3ü 5i kalmadı, ne yapalım?
canım hastaneye uzak mı oturuyorsn
kadıköy şifa da doktorum normalde evle arası 20 dakika ama akşam e 5 trafiğini tahmin edersiniz
bostancı köprüsü felç oluyo kışın
minibüs yolu zaten allaha emanet
cadde ye girmek imkansız
tüm kalelerim kuşatılmış durumda anlayacağınız
bende duydum onu bir aylık bebeğin midesini yıkamışlardı annesinin meme ucundan kan emdiği için çok üzülmüştüm yavrucağa
epıdural normal dogum demıyorum ben epıdural sezeryanı dıyom
epıdural normalde ıkınmayı hıssedemedıgını bılıyorum evet
pozitif dogum hıkayeleri diye bı yer var ara ara acıp okuyup rahatlıyorum gercı
pozıtıf dusunelım
bende duydum onu bir aylık bebeğin midesini yıkamışlardı annesinin meme ucundan kan emdiği için çok üzülmüştüm yavrucağa
normal isteyenleri tebik ediyum:) büyük cesaret.. benim eşim sezeryan istiyo zaten ( programsız işlere tahammülü olmayan, dakik bir adamdır kendileride ) günü saati belli olsun, süprizlerle karşılaşmayalım diyo.. bide benim o kadar sancı çekmemi istemiyormuş... benimde gönlüm sezeryandan yana.. epidural normalden de korkuyorum ben, ağrı olmayınca, ıkınma hissi yeterli olmuyomuş, ıkınamam çocuğu zor durumda bırakırım die korkuyorum....
bebekler karışır siye ayrıca korkuyorum.. eşimi tembihliyorum sürekli, doğuma girmezsen kapıdan ayrılma sakın bebekler karışmasın diye.. adam yüzüme uzaylıymışım gibi bakıyo:)
bide eşimin yengesi, 2. çocuğunu hastanenin koridorunda doğurmuş, doğumhaneye kadar gidememiş, eşimde yanındaymış.. öyle bişi yaşamaktan korkuyo:) geçirdiği travmalar var garibimin:)
Oyyy kıyamammm. Allah muhafaza ya dikkat etmemiz gereken ne çok şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?