2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hoşgeldin canım ben 1 aydan fazladır kullanıyorum göğüs ucu kremi çünkü bayağı ucu kabuklanmıştı korktum sordum druma lansinoh die bir losyon verdi hem çocuk emmeden önce silmeyede gerek olmuyormuş birde saf zeytinyağ ii gelio die duydum

ben hep normal doğurmak istiyodum ama kısmet değilmiş napalım çok istertim bebeğimi sancısıyla her yönüyle hissedim ama olmadı walla doğurabiliosanız normal doğurun

1 ay kala baslamak lazım dıye bılıyorum gogus ucu kremıne,
ben lansinoh marka aldım,
10 gramı 20 lıra
bamya kadar kremın boyutu ole tarıf edeyım
en ıyısı buymus guya

evt ya benim annemde,eşimde kesinlikle normal olsun istiyorlar ama bakalım kısmetimize ne çıkacak:)bende korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorm ama çok merak ediyorum nasıl olacağını doğrusu

çok ta korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum
adı üstünde normal
o gün gelsin artık bakalım biz ne desek boş aslında
ama en azından sezeryan bile olsa önce normal doğurmayı deniycem

anam ben epiduralin normal dogumda bir sure sonra gec kalındıktan sonra hicbir ise yaramadıgını da biliyorum ıkınma hissi gidiyormus bilmem ne.. yani bi yandan yaparım diye dusunuyorum sonrası daha rahat olur diye ama dogum fotolarında milletin normal dogum resimlerini gorunce stres oluyorum yuzundeki acı ifadesi cok korkunc geliyo kadınların.. gerci kucagına aldıgı anda bebekleri yuzlerinde guller acıyo o ayrıı

benim tek korkum akşam trafiğinde sancılanmak istanbul da iş çıkışı saati bazen 1 saati geçiyo evden hastane arası
sezeryan olucaksada tamamen bayıltsınlar daha iyi zaten
canım hastaneye uzak mı oturuyorsn?

heheh evet ben gelininizim:)))
bence ogretin tatlım yoksa basaka turlu ogrenemeyecekler sibla!

selam kızçeler 6 gündür giremiyordum misfirim vardı geçmişi okuyamadım yine doldurmuşsunuz :)
geçen gece kasık ağrım oldu hastaneye gittim bugün 28-1 iz nst ye girdim çok şükür doğum falan değilmiş
bebeğimin gelişimi 31 haftalık görünüyormuş 15 gün sonra nstye çağırdı 1350 gr olmuş kuzum dobler ultrason giricem yarın bakalım naıl geçicek yazarım sonucu...

canımsın siblağ

Hmm benim öyle bir sorunum yok ama doğumdan sonra yara olacak diye çok korkuyorum. Bir yakınımın göğüs uçları o kadar yara olmuştu ki sütle birlikte kan akıyordu. Öyle olmasından çok korkuyorum. Ben de doktoruma sorup kullanmaya başlayayım o zaman.

1 ay kala baslamak lazım dıye bılıyorum gogus ucu kremıne,
ben lansinoh marka aldım,
10 gramı 20 lıra
bamya kadar kremın boyutu ole tarıf edeyım
en ıyısı buymus guya

Ay zaten battık batacağımız kadar. Kendime aldığım kıyafetle kızıma aldığım kıyafeti yan yana koyuyorum. Avuç içi kadar donlara daha çok para veriyoruz. Artık 3ü 5i kalmadı, ne yapalım?

epıdural normal dogum demıyorum ben epıdural sezeryanı dıyom
epıdural normalde ıkınmayı hıssedemedıgını bılıyorum evet
pozitif dogum hıkayeleri diye bı yer var ara ara acıp okuyup rahatlıyorum gercı
pozıtıf dusunelım

Canım
doktorun işbaşı raporu verirse başlayabilirmişsin
doktorunla konuşman gerekiyormuş
şimdi başka bir mali müşavir ile görüştüm. O daha bilgili bu konuda

aa bu daha güzel haber.. çok sağol canımm.. o zaman 37 ile 40 arasında izinli görünürüm sadece.. doktorumla görüşeyim bide, böyle bi rapor verirse süper olur benim için.. çok sağol zahmet verdim

oh oh maaşallah canım bebişine kocaman olmuş benimki en 800 grmdı kiloya geçmişizdir heralde artık cuma öğrenicem bende

bende duydum onu bir aylık bebeğin midesini yıkamışlardı annesinin meme ucundan kan emdiği için çok üzülmüştüm yavrucağa

aynenn benim eşimde sezeryan olsun ama yinede sen bilirsin diyyor. Ablamın doğumunda hastanedeydik ablam sezeryan olmuştu. hemen ayağa falan kalktı tabii bunları da gördü. hemde koridordayken bir kadının çığlıklarını duymuşş eli ayağına dolanmış suratı bembeyzdı kadın ölüyordu sanki diyor. ben dayanmama birde duyarım sesini falan diyor. Korkuyormuş. Doğumdan sonra ben bakarım sana yeter ki bağırdığını acı çektiğini görmeyeyim diyor. Sanki sezeryanda hiç acı duymayacağım ama öyle istiyor.. Bakalım kısmett...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…