2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben de ole yapıcam napim,
2 hırka alsam 1-2 ay ıdare eder benı,
sonra ecük zayıflarım herhal:26::26:

Birde iş yerimde benimle dalga geçiyorlar "artık giydiklerin dar geliyorr, pantolonun tayt gibi olmuş, gömleğini giyme artık vb" falan diye :44: eeee ne giycem sizin için gidip bi dahamı kıyafet alıyım demi. Bu insanlar bi alem

aminnde zıçtın aha ben sana diyemgeçen hafta ev taşımış biri olarak moraaaaalini bozmak istemezdim

anacımmm cok kolay gelsinnn gercekten de işin zor.. ama kendini yorma bel agrıların olur sonra Allah korusun.. cagırsaydın sizin meshur kaynanayı!

yettim balluşka telaş etme:)

kızım ne konuşmuyonuz gebe kadınla
gel kardiş gel çene potansiyelim kuvvetli.. masamdaki 5 dosyayı bıraktım konusasım var kimse beni sallamıyor..
insan gebe ve de yüklü (!) kadını bırakır mı hic sessiz..
Allah'ım şu yüklü lafını türk lugatına katan sahsiyete akıl fikir verseydin keske!

salon kadını cızgınden cıkıp bırkac laf edebılırsın

aminnde zıçtın aha ben sana diyemgeçen hafta ev taşımış biri olarak moraaaaalini bozmak istemezdim

hangı acıdan sıctım yorgunluk mu yoksa maddıyat mı
maddı olarak sıctıgımız kesın de yorgunlugu dusunmek bıle ıstemıyom,
benım herıf tek basına donunu bıle gıyemıyor
o ustalarla lamınantcı lavabocu hepsıne beraber gıdecez,
bızımkınde o kıbarlık varken 5 lıralık seyı ona 50ye kakarlar
evın çingenesi benım

yüklem yapan saolsun kızıııııııııım:)download etti herfiler bizi

haha bizde de ben,benimkide ne derseler o pazarlık etmez ben edincede bozulur deli manyak,eşşek maymunu

senin koca su pırtlanmadan hoslanmayan irish asilzade olandı di mi ibo bi ara gecmiste okumustum:))

yüklem yapan saolsun kızıııııııııım:)download etti herfiler bizi
herkesi ıslak halatla dövesim var nedense !

geldıgı gun sınırımden dogururum,
o yuzden dogum sonrası gelecek o
bi arkadasım yeni dogurdu doktoruna zorla herkesin icinde sunu dedirtmis " lutfen anne baba dısında kimse cocugu zırt pırt kucagına almasın! hem kokulara alısmasın hem de aklı karısmasın " muhahaha cok super taktik.. soyle bi anlatayım da size bir fikir vereyim dedim belki yapmak isteyen olurr

haha bizde de ben,benimkide ne derseler o pazarlık etmez ben edincede bozulur deli manyak,eşşek maymunu

aradım zaten tasınacaz deıdm,
uyy ne geregı vardı dogumdan sonraya kalsın sıkıyorum dıyo
ben tasınmaya bayılıyorum dedım,
ıkı ayrı yere kıra verecez her ay fazladan bın lıra faturalarla:82:
tamam tasınalım dedı,
acıklamasam ıdrak edemıyor bazı seylerı,
bazen sasıp kalıyorum durumuna

evet canım ıngılız asılzadesı kendısı,
ataları ırlanda şatolarından göç etmiş

bende dişi recep ıvedık
bı araya gelmemız gercekten kaderın bır cılvesı

bu arada doktoru tek gorsem soyletırım ama tek nerde yakalatcam

Son düzenleme:

cok guldum yani kırma asilzade :))))

sekerim sıkıstırıver cebine bir seyler doktorun soylesin
o anki yüz ifadelerini cekersin iste odadakilerin moral olur sütün artar!

gecen bi arkadasımın kayınvalidesi bebege bakmaya gelmis ama arkadasım da resmen domuzluk seviyesinde elletmiyor bebegi agladıgında hemen kucaga almayın falan diyor..
tuvalete girdim makyaj yapıyorum diyor kadın telasla iceri gelmis: "kızım simdi bu cocuk ana kucagında aglıyor ay napiim alabilir miyim kucagaa " ama boyle eli ayagı titriyormus kadının
o denli egitmis mum gibi kaynanasını kız!

tebrık ederım arkadasını,
bızımkısı ne egıtılebılır ne ogretılebılır
ıkı sınıfa da gırmıyor,
zıra 3 sene hıc basa cıkamadım

onlar geldıgınde doktor vs ıslerımız tamamen bıtmıs olacak zatı,
sezeryan tarıhımız 3-4 kasım gıbı,
onlar 20 kasımda gelıp 23unde roket

of ne heyecansız kasım analarıyız bir sürpriz bebek çıkmadı gitti:)))) kafama yediğim domatesleri görebiliyorum muhaaa

kızlarr doktordan geldik oğluşum 2675 gram olmuş. az gibi geldi ya. 18 ekimde de kısmetse doğum olacak. 3 kiloyu bulur mu acaba? yaa sağlıklı olsun da önemli olan o da. ne bileyim 3 kilo falan olursa sanki daha büyük gibi geliyor.
craftyy sende gidecektin doktora bugünn gittin mii?

ya bebeğim çikolata yediğimde oynayan bir bebek olsa keşke benimki bildiğiniz hanzo,şalgam içince,lahmacun yiyince deliriyor ee anacım hergünde onları bulamıyoruz,keyfini bekliyoruz maymunun

valla arkadaşını çok takdir ettim. kızlar bana deli demeyin ama ben oğlumu şimdiden çok kıskanıyorum. onun benden, babasından ve benim ailemden başka kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum. zaten benim bazı temizlik takıntılarım var, düşünmek bile istemiyorum. kucaklarına almalarını nasıl engellerim hep bunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…