2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

oyyy

Allah yardımcın olsun..

bizde anca dualarla desteğiz...

maşallahhhhh ay ne güzel ya az kaldı kızlar

herkes aynı fikirde ama bende yazayım dedim. ne kadar güzel bi gün yaaa
yağmuru sevmem ama serinliği terlemeden oturmayı çok özlemişim
çok mutluyum bugünn

anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa

benimde yarın sabah 9.20 de minik kızımla olan randevum..

eşim bu kız 2 kilonun altında olursa cekeceğin var dedi dün bana...tırstım..

aksamları ben yemek yiyemiyorum...midem yanıyor yiyince.. gece uyuyamıyorum.. sadece şeftali ve muz tüketiyorum..

32+6 olcaz 3 hafta önce 1473 tü.. 2 kilo olmamıstır bence.. napcam benn...

normalde gelişimi nasıl ordan cıkarabilirsin..

bi önceki kilosuna göre günlük ne kadar almıssa 18* günlük kilo artısı o kadar koy tatlım üstüne.. minimum 20 gr alıyorlarmıs mesela..

bence olmuştur benim efespor bile 2100 olmuş.

ya cok özeniyorum size yaa! ne kadar güzel ne zaman girsem belli basli ve artik gözüme tanidik gelen hep ayni 10-15 kisi sürekli yazisiyorsunuz.. istikrariniza hayran kaldim dogrusu

ben oturarak yazamiyorum. oturdugum zaman kaburgalarima baski yapiyor benim zilli.. ve nedense oturunca hemen bel agrim basliyor.. internetim wireless oldugundan kelli pc yi yatarak kucagimada almak istemiyorum. bazi uzmanlar kablosuz baglantilar sakincali diyo özellikle cocuklar icin, bazi uzmanlarda bisey olmaz diyo.. biliyorum, zararliligi hala tam olarak onaylanmasada ben kendimi psikolojik olarak böyle daha rahat hissediyorum iste. cep telefonlarinida gece yattigimizda odamiza almiyoruz. zaten bütün gün yanibasimizda bari geceleri kar edelim diye düsünüyorum kendimce iste..

tek yaptigim sola yatarak sürekli kitap okumak ama yinede sizi sik sik takip etmeye ve arada bisiler yazmaya calisiyorum

utanin la bacilar bulan var bulamayan var nasil canim cekti simdi o simidi gevregi...anlatamam zaten kuzey guneyde gordukce dibim dusuyor...nereden bulacagim ben simdi sabah,sabah simidi karnimda cok ac valla...

canım.. hakkını helal et vallahı dusunemedık bosbulunduk,ama hemen yollayabılırmm gercekten cok samımı soyluyorum...

bnm koca anasına bnm hamıle oldgm haberını verırken anne ısıl yuklu dedi,var sen hesap et gerısınıı o gun bugundur yukleyelım,sunu yukluge koy vs.. laflarını hıc kullanmamm..,

anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa

bacımm bnmde 4.30 da bgnn oyy oyy kızcelerle buluscaz yemek yıyıp gtcem bu kez daha yuzunun 1 taneden baska fotosu yok ...

gecen gun bndeydı kaynanam komsunun cocugunu opuyodu 5 aylık oglan.. opme cocugu sıgara ıcıyonuz dedım bnmkını haytta opturmem ılk 6 ay dedım babama da soyle darılmaca gucenme yok dedım onun cıgerlerı herseyden hassas dedımmm opmeyız canım koklarızdedı ustunuzu degıstırmedende kucaga almak yok gunah sıgara yemek kokusu sıner kızımın ustune dedım sasırıp kaldı ama dıyemedı bısey

oh yırttın sen o zaman.
benimki sigara da içmez
hamileyken üzerimde sıfır emeği olan insanların bebeğimi sevmelerini istemiyorum

off yaa canım sıkılıyo benim çok sinir ötesi bi insan oldum evde sıkılıyom kociş gel çıkalım dedi çıkmta istemedim hava soğuk kıçıma giycek bişeyim yok hem yürüyemiyom yoruluyom diye tantana yaptım. burasıda küçük yer çıksan yapcak bişi yok balık alıp döncez etkinlik bu yani. onu yolladım oturdum yine dejavu gibi laa hergün aynı şeyler püffff

benimki olmamıstı gibi sanki..

kilo artısımda olmadıki öyle 600 gr..

bide bizimki minik 5 gün geriden geliyor.. milletin önden gider bizimki geriden..

geç döllemişindir:) sen artmamışsındır o artmıştır olamaz mı? hem artmasa ne olur ki kilo iyi bişey olsaydı hepimiz depresyonda olmazdık:) efe 350 gr almış, ben 3 kilo. yuh bana yaaaa

oh yırttın sen o zaman.
benimki sigara da içmez
hamileyken üzerimde sıfır emeği olan insanların bebeğimi sevmelerini istemiyorum

ayy hiç deme kızz bi kere bile aramadı karı şimdi gelir kasıla kasıla doğuma uyuz oluyom düşündükçe.hepsinin köküne kibrit suyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…