- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.981
lojmana tasınacaktık ya hanı dogumdan sonraya kalmıstı,
ayy tadılatı yapmıcaklarmıs yaza kalmıs o iş,
sanırım 15-20 gune tasınacaz
tam karnım burnumdayken,
kıcımı cekemıyom daha degıl ev tasımak,
annem felan yardım gelecek zatı,
bı de kadın falan tutacaz mecburen:26:
lojmanlara lamınant parke yaptıracaz boyatacaz,
lavabo, tuvalet degısecek,
dunya masraf
Allah yardım etsın amın
kızlarr doktordan geldik oğluşum 2675 gram olmuş. az gibi geldi ya. 18 ekimde de kısmetse doğum olacak. 3 kiloyu bulur mu acaba? yaa sağlıklı olsun da önemli olan o da. ne bileyim 3 kilo falan olursa sanki daha büyük gibi geliyor.
craftyy sende gidecektin doktora bugünn gittin mii?
anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa
kızlarr doktordan geldik oğluşum 2675 gram olmuş. az gibi geldi ya. 18 ekimde de kısmetse doğum olacak. 3 kiloyu bulur mu acaba? yaa sağlıklı olsun da önemli olan o da. ne bileyim 3 kilo falan olursa sanki daha büyük gibi geliyor.
craftyy sende gidecektin doktora bugünn gittin mii?
benimde yarın sabah 9.20 de minik kızımla olan randevum..
eşim bu kız 2 kilonun altında olursa cekeceğin var dedi dün bana...tırstım..
aksamları ben yemek yiyemiyorum...midem yanıyor yiyince.. gece uyuyamıyorum.. sadece şeftali ve muz tüketiyorum..
32+6 olcaz 3 hafta önce 1473 tü.. 2 kilo olmamıstır bence.. napcam benn...
oyyy
Allah yardımcın olsun..
bizde anca dualarla desteğiz...
utanin la bacilar bulan var bulamayan var nasil canim cekti simdi o simidi gevregi...anlatamam zaten kuzey guneyde gordukce dibim dusuyor...nereden bulacagim ben simdi sabah,sabah simidi karnimda cok ac valla...
anacımmm cok kolay gelsinnn gercekten de işin zor.. ama kendini yorma bel agrıların olur sonra Allah korusun.. cagırsaydın sizin meshur kaynanayı!
gel kardiş gel çene potansiyelim kuvvetli.. masamdaki 5 dosyayı bıraktım konusasım var kimse beni sallamıyor..
insan gebe ve de yüklü (!) kadını bırakır mı hic sessiz..
Allah'ım şu yüklü lafını türk lugatına katan sahsiyete akıl fikir verseydin keske!
anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa
valla arkadaşını çok takdir ettim. kızlar bana deli demeyin ama ben oğlumu şimdiden çok kıskanıyorum. onun benden, babasından ve benim ailemden başka kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum. zaten benim bazı temizlik takıntılarım var, düşünmek bile istemiyorum. kucaklarına almalarını nasıl engellerim hep bunu düşünüyorum
bence olmuştur benim efespor bile 2100 olmuş.
gecen gun bndeydı kaynanam komsunun cocugunu opuyodu 5 aylık oglan.. opme cocugu sıgara ıcıyonuz dedım bnmkını haytta opturmem ılk 6 ay dedım babama da soyle darılmaca gucenme yok dedım onun cıgerlerı herseyden hassas dedımmm opmeyız canım koklarızdedı ustunuzu degıstırmedende kucaga almak yok gunah sıgara yemek kokusu sıner kızımın ustune dedım sasırıp kaldı ama dıyemedı bısey
benimki olmamıstı gibi sanki..
kilo artısımda olmadıki öyle 600 gr..
bide bizimki minik 5 gün geriden geliyor.. milletin önden gider bizimki geriden..
bide bizimki minik 5 gün geriden geliyor.. milletin önden gider bizimki geriden..
oh yırttın sen o zaman.
benimki sigara da içmez
hamileyken üzerimde sıfır emeği olan insanların bebeğimi sevmelerini istemiyorum
kızım sağlıklı olsunda elleme geriden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?