2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

babamız diyor ki bebeğin kız olacağı ayakkabılarından belli :) anası gibi ayakkabı manyağı olacak galiba

babamız diyor ki bebeğin kız olacağı ayakkabılarından belli :) anası gibi ayakkabı manyağı olacak galiba

ay eşimin cvp maili:

'' kızım zaten ilerde bu konuda ciddi bir yatırıma ihtiyacımız olacak.. bırak şimdi rahat edelim en azından ''

yorumsuz kaldım...

hemşom başın sağolsun..Allah kızına sizlere hayırlı uzun ömür versin..

kıyafet konusunda haklısın itiyaç sahiplerine verilsin..sen bile baktıkça bi hoş olursun..hiç getirmesin eve..

kahireden_ibrahim_paşacım tekrar başın sağolsun. Eşin için çok zor bir durum. Bence de şuanda bir şey deme, alışması için zaman lazım. Babacığından hatıra kalsın istiyordur. İnsanın babasını ya da annesini, dünya gözüyle bir kez daha göremeyecek olduğunu bilmek çok acı bir şey olsa gerek. Birkaç ay önce yaşadığım acı kayıplarda hissettiğim en yoğun duygu buydu. Rabbim kalanlara sağlık ve hayırlı ömürler versin.

yagmurbuse çok beğendim aldıklarını. Güle güle giysin evladın inşallah. Huzurla büyüsün miniklerimiz güzel odalarında.

çok güzel görünüyor bizimde öle ayakkabılarımız fılan yok daha.görünce kızım adına üzüldüm :)) bizim neden yok diye :)) güle güle kullanın inşallah.

canım merak etme bende 25. haftada falandı istemişti dr tedbir amaçlı demişti. hatta bursaya geldik orda yapıldı.radyolog bakıyodu. daha detaylı incelensin doğumda elimizde raporu olsun demişti doktor. bişi olduğundan değildir yani. herkese yapılmıyo dediğin gibi doktora bağlı.

şiir duygu diye bir arkadasınmıs .. pardon.. pelin yazmısım..

tekrar başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. zor bir durum... ((( Allah herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Amin...

pozer halımız bu netten buldum resmi gerçeğinde mavisi, sarısı falan daha koyu biraz açık renk görünüyo bunda.

hepsi çok güzeller canım kızın iyi günlerde kullansın :)

çok güzel görünüyor bizimde öle ayakkabılarımız fılan yok daha.görünce kızım adına üzüldüm :)) bizim neden yok diye :)) güle güle kullanın inşallah.

canımcım hepsi çok güzel. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kullanmayı nasip eylesin.

hepsi birbirinden güzel güle güle kulllanın harika olmuş:))

çok teşekkürler kızlar

daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

canım güle güle sağlıkla kullanın
şeker kutularında neredeyse pişti olacakmışız :)
neyse herşeye karışan adam olcam ama
o bebek bezlerini lütfen acilen bi kilitli poşete fln koy açıkta kalmasın
özellikle kız bebekler enfeksiyona çok açık Allah korusun minik bi toz bile zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…