2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kizlar bisey sorcam aksam cok kasiklarim agridi ve resmen anladim karnim asagi dogru indi simdi ise yuruken filan cok alt tarafim yani vajinam agriyo dogumum yaklasti sanirsam sizde de karni asagiya inen var mi bir de cok baski yapiyo karnima surekli wc hissi yapiyo bende ya sanki hemen doguracakmisim gibi bir his var yururken ve ayakta oldugumda cok tuhaf oluyorum boyle olunca acaba dogum yaklasmis mi oluyo bilen duyan yasayan varsa cevaplarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum herkese hayirli evlat saglikli bir bebek ve zamaninda kolay bir dogum diliyorum sizleri hep takip ediyorum ama arada bir yazmaya firsatim oluyo lutfen cevaplarinizi bekliyorum hayirli aksamlar

bacım hemen sana söyleyeyim
luna---------------------nisan24 e
nisan24------------------Madeofhonnor a hediye alacak

şu an itibariyle bebenin kıyafetleri ütülenmiş, hastahane çantam hazırlanmış durumda
(o bıcır bıcır şeyleri ütülemesi çok zooorrrr)

bu arada aslı kardeşim dr. kontrolünden çıkmış bebiş iiymiş, nst ye girmiş sancı yokmuş. akşam gelince yazar. haber edem dedim

heyyyyyyyyyyyyy
örecek misin yaşasınnn :)
taş gibi teyzesinin eli değsin kızçeme

beğenmenize çok sevindim canım. iyi günlerde sağlıkla giysin prensesimm

canım benim çok fazla bir bilgim yok ama benim daha yeni döndü sadece kasığıma baskı yapıyor. dr. kontrolün ne zaman?

Hayatım artık elde maşrapa dolaşma durumuna gelen bi kaç kişiyiz sende bizlerden birisin. Eşyaların hazırdır umarım ve artık sadece kuafördeki bakım işlerimiz kaldı diğer işlerin hepsi ev temizlik v.s. erken doğuma sebeb oluyor. Ütü ve çamaşır serbest sadece. Birde yemek hemide bol proteinli sebzeli ve meyveli son 3 hafta

çok şükür hiç yapmıycan zannetmeye başlamıştık

heyyyyyyyyyyyyy
örecek misin yaşasınnn :)
taş gibi teyzesinin eli değsin kızçeme

kız küçük bişey hediyemi aldım bide minik bişey el emeği olsun dedim. Çünkü bazılarında yün giydirmiycem takıntısı vardır diye cesaret edemedim. Kardeşim hiç giydirmedi örneğin kayınvalidesi mükemmel örücüdür kadının eli böğründe kalmıştı. Sen bi doğur Nili Seda teyzesi örer ona ciciler.

anaaaaammm bende istiyom

canım benim çok fazla bir bilgim yok ama benim daha yeni döndü sadece kasığıma baskı yapıyor. dr. kontrolün ne zaman?

haftaya bugun kontrolum var benim kasiklarim aksam cok feci agridi sanki kasigima bicak batiriyolar gibi boyle uzun surse dayanilmayacak bir sanci ne yapacagimi sasirdim ayaktayken filan cok zorluyo

kızlar ya benım sütüm cok akıyo yada ben süt sanıyorum hafif sarı..bi kutu göğüs pedi bitirdim..

hormonlarindan sanirim canim
benim hic geledi suana kadar korkuyorum dogumdan sonrada gelmez diye normal olmayacak dogum

bu arada kzlar bi sorum olacak sizlere

iki gündür vajina yanmasi oluyor tuvaletimi yaparken üstelik sadece ici degil disida yanmaya basladi ve kasiniyorda
daha sali günü doktora gittim bakti test yapti hersey normal dedi iltihap yok baska bisi yok krem verdi ama ise yaramiyor cok aci cekiyorum ve ben cok su icerim nerdeyse iki litre günlük sizce sebebi nedr ayy cok konustum

kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız

arkadaşlar ben sizi genelde okuyarak takip edenlerdenim.ama şuan konuşucak kimsem yok oyuzden yazma ihtiyacı duydum.eşimden nefret ediorum.ona muhtaç olmaktan daha çok nefret ediorum.ogluma dolap almaya gidicektik.apartmanda kavga ettik kaynanam yüzüne.bn yukarı eve döndüm o söylenerek aşaya indi.bi hamileye bu yapılır mı bana yazık deil mi.bide aşadan msj atıo ya inersin yada dolap falan almam.unut vs die.beni tehdit edio.aileme yük olmamak için sesimide çıkarmıorum.acınacak haldeyim.daha 20yaşındayım.11aylık evliyim ve 35haftalık hamileyim.rezil durumdayım.okadar üzülüorum.bn tam okumuş ama adam olamamış okuze düşmüşüm.kimseye bişi diemiorum.bu halde babamlarada gidemem.çok kötüyüm çok.biraz akıl verin bn bu adama nasıl dayanıcam artık bilmiorum.agla agla icim çıktı.

bacıcan krem ne verdi. bana kaşıntı için travazol krem verdi iyi geliyor

Selam canim üzüldüm gercekten kocan gercekten odunun tekiymis
su durumda sana destek olmasi lazim bide annesi yüzünden tehdit edip bagiriyor sana ayip gercekten dolabida kafasina calsin kendisi
daha yasinda kücük ama bebegin icin üzülme sen yazik bu hep böyleyse olmaz ama mutlaka biriyle paylasman gerek bebek dünyaya gelince ne olacak '??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…