2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydın guzel anneler..

gece hıc uyumadım... dondum durdum 15 dk da bır tuvalete kalktım sankı daha da sıklastı buaralar,kasılmalarım arttı sancım yok denecek kdr az olsada hemen gecıo zaten kızım hareketlı... habıre acıkmaya basladım buraralar dogurmama 8 gun kala 6 kg yu almıs bulunmkatayım 7 yada 7.5 la bıtırırım umarım... 18 ı gelmek bılmıo kızıma kavusmak ıstıyorum artık hatttaaaaa ne zaman ıstersen gel artık annecım dıye sevmeye basladım karnımı..

ama sanırım hamıle oldugum bugunlerı de cok ozluycem bn kzlarr bıtanemn hareketlerını boyle ıcımde hıssetmek kusursuz..

iyi akşamlar herkese valla ben erken doğurcam die tir tir titredim 26. haftamdan beri preparımı da aldım nidilatımı da 15 gün bıraktım sadece ve kasılmalar geri geldi yine başladık şimdi bakıyorum bu haftalarda başlayanlar var geçmiş olsun öncelikle ama korkmayım o ilaçlar durduruyor gerçekten bakın bana 35 e girdim işte bu gidişle en geç ben doğurcam ya valla öyle olursa çok gülerim ben de 36. haftamın sonunda bırakıcam ilacı bakalım ne olacak bırakınca çoook meraktayım Allah hepimize hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin zamanında tabiii
ben hatırlıyorum sizin o zamanlarınızı, takip ettiğim ama yazmadığım zamanlardı ve bende sizinle aynı günlerde prepar kullanmaya başlamıştım. hatta bi ara özellikle sizin yazılarınızı arardım kasılmalarla ilgili bişi yazmışmı diye. bi kaç mesajınızı okuyup rahatlamışlığım vardır tek ben değilim ohh dediğim :61: benimde preparda son haftam ilk bıraktığımda bir iki hafta kadar kasılma olmadı yine başlayınca prepara başladım tekrar. tamamen bıraktığımızda da tahminime göre bir iki hafta kadar öyle ya da böyle idare edicez 40 civarı da yavrularımıza kavuşucaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin :16:

günaydın hatunlar, gece 3 ten beri yağmur yağıyo burda.. zaten 2 de yatmıştım 3 te uyandım bi dahada uyuyamadım.. oğlum delirdi galiba, sabaha kadar hiç durmadı ve benide uyutmadı..artık beni sallıyo tekmeleriyle, maşallah oğluşuma..

iboum geçen gece üyamda seni gördüm, yeni seni tanımıyorum ama senmişsin güyaa..araba kullanıyodun arabanın plakasıda iboş:37::37::37::37: trafikte tartışıyoduk güya, plakanı görünce sen olduğunu anlıyomuşum.. ama çok zayıftın rüyamda:)

bu arada hala araba kullanmaya devam eden var mı.. ben kullanıyorum eşim istemiyo artık, trafikte korkacaksın heyecanlanacaksın başıma iş açacaksın diye..

Herkese günaydın kızlar :)))
sağlıkla huzurla geçen çabuk geçen bir hafta olsun inşaallah kuzucuklarla :nazar:
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim ...

nidilatımı alıp alıp yatıyorum ki genede düzensiz kasılmalarım var :(
akşama doktora gidicez tekrar hayırlısı inşaallah ...

ben şu kasılma nedir nasıl bişeydir hiç bilmiyorum. ya yaşmadım yada ne olduğunu bilmediğim için ayırt edemiyoum:)

ayy bende 34+3 teyım bugun. dün dolaştım yoruldum korktum bişe olur mu diye sadece ayaklarım fosur fosur şişti.artık sabah uyandıgımda da şiş oluyor.kasılma bende yaşamadım yaşadıysam da kasılma oldugunu bılmıyorum.

gunaydın guzel anneler..

gece hıc uyumadım... dondum durdum 15 dk da bır tuvalete kalktım sankı daha da sıklastı buaralar,kasılmalarım arttı sancım yok denecek kdr az olsada hemen gecıo zaten kızım hareketlı... habıre acıkmaya basladım buraralar dogurmama 8 gun kala 6 kg yu almıs bulunmkatayım 7 yada 7.5 la bıtırırım umarım... 18 ı gelmek bılmıo kızıma kavusmak ıstıyorum artık hatttaaaaa ne zaman ıstersen gel artık annecım dıye sevmeye basladım karnımı..

ama sanırım hamıle oldugum bugunlerı de cok ozluycem bn kzlarr bıtanemn hareketlerını boyle ıcımde hıssetmek kusursuz..

sen böyle yazdıkça benim ağlayasım geliyo içim bi tuhaf oluyor . zaman çok yakın ya senin.ondan sanırım.

Günaydınnn.. sabahın 6 sından beri uyuyamadım.erkenciyim aç karnına uyuyamadım.eşimi işe yolladım bi güzel kahvaltı yaptım. kızım kıpır kıpır kahvaltı yapınca rahatladım.kızlar ben 1 haftadır falan yürüyüş yapmıyorum. yürüyüşe devam eden var mı merak ettim. havalar soğudu akşam yemeğinden sonra çıkıyorduk..

Günaydınnn.. sabahın 6 sından beri uyuyamadım.erkenciyim aç karnına uyuyamadım.eşimi işe yolladım bi güzel kahvaltı yaptım. kızım kıpır kıpır kahvaltı yapınca rahatladım.kızlar ben 1 haftadır falan yürüyüş yapmıyorum. yürüyüşe devam eden var mı merak ettim. havalar soğudu akşam yemeğinden sonra çıkıyorduk..

ben ara vermıstım izne ayrılınca 10 yada 15 dk yürümeye çalışıyorum.bazen aksıyor ama kar kardır dıyorum

durup dururken karnın taş gibi oluyosa ve bi yarım dakka sonra eski haline dönüyosa kasılma demektir. zaten sezeryan olcaksa hiiiiiç uğraşmaya gerek yok kasılmayla falan :19:

o zaman bende kaılıyorum.kızımın sırtı poposu fılan sanıyordum onu ben.hafıf ovalayınca gecıyor.bende ovaladıkça yer değiştiriyor diyordum.ama doktora sormuştuum normal demişti.sürekli olmuyor ama benım günde 1 defa bazen 2 defa bazende hiç olmadıgı oluyor.

ben ara vermıstım izne ayrılınca 10 yada 15 dk yürümeye çalışıyorum.bazen aksıyor ama kar kardır dıyorum

o zaman bende kaılıyorum.kızımın sırtı poposu fılan sanıyordum onu ben.hafıf ovalayınca gecıyor.bende ovaladıkça yer değiştiriyor diyordum.ama doktora sormuştuum normal demişti.sürekli olmuyor ama benım günde 1 defa bazen 2 defa bazende hiç olmadıgı oluyor.
günde bir kaç kere olmasının bi zararı yok. ben de ilk zamanlarda bebeğin poposu ayağı falan sanıyordum doktora gitmeye gerek duymamıştım taaa ki 10 dakka içinde 1-2 kere olmaya başlayana kadar.

ben her akşam yürümüyorum zaten haftada 3-4 akşam yürüyorum ama çıkınnca 3 km filan yürüyorum.. artık zorlamaya başladı tabii, belim ağrıyo sonrasında ama yinee ihmal etmemeye çalışıyorum. benim derdim kiloyla, yürüyüşü ihmal edince tartı daha hızlı oynuyo:)

günaydın hatunlar, gece 3 ten beri yağmur yağıyo burda.. zaten 2 de yatmıştım 3 te uyandım bi dahada uyuyamadım.. oğlum delirdi galiba, sabaha kadar hiç durmadı ve benide uyutmadı..artık beni sallıyo tekmeleriyle, maşallah oğluşuma..

iboum geçen gece üyamda seni gördüm, yeni seni tanımıyorum ama senmişsin güyaa..araba kullanıyodun arabanın plakasıda iboş:37::37::37::37: trafikte tartışıyoduk güya, plakanı görünce sen olduğunu anlıyomuşum.. ama çok zayıftın rüyamda:)

bu arada hala araba kullanmaya devam eden var mı.. ben kullanıyorum eşim istemiyo artık, trafikte korkacaksın heyecanlanacaksın başıma iş açacaksın diye..

bende hala kullanıyorum ama biz 33 teyiz son dönemde ne olur bilemiyorum8. aydan sonra çok tavsiye etmiyolar dikkat dağınıklı olabileceğinden algımız düşüyomuş :)

ben şu kasılma nedir nasıl bişeydir hiç bilmiyorum. ya yaşmadım yada ne olduğunu bilmediğim için ayırt edemiyoum:)

bende henüz çözemedim bazen karnım sertleşiyo ama kızın kafası falan diyorum :44:

sabaha kadar tuvalet mutfak arası yürüyüşteyim :9:

günaydınlar ve iyi haftalar herkese,

kızlar geçmişi okuyamadım rahatsız olan herkese geçmiş olsun. birde kim doğum yaptı ya bilen varmı

Günaydın mutlu haftalar herkese,

Hafta sonu giremedim nete fırsat bulup mert bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş...Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallah...

Ayy zaman azaldıkça heyecan artıyo,ekim ayı böyle güzel haberlerle çok çabuk geçecek galiba..Bende kızımın kıyafetlerini ütüledim hafta sonu çantaya yerleştirmemiz kaldı..30 ekimde eşimin kuzeni evlenecek kıyafet alıcam ama ya önce doğurursam gidemem boşa almış olurum doğurmazsamda ne giyeceğimi bilmiyorum ...Aman derde bak...Neyse Ben garip rüyalay görmeye birkaç gündür başladım...Cicilinin doğum yapacağından ve yaptığından haberim bile yoktu cumartesi gecesi rüyamda topiktekilerin hepsi doğurmuş bir ben kalmışım gördüm...Ayyy bebekleri bi görseniz tontiş tontiş hepside nasıl güzeller....Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..Mis kokularını nasıl merak ediyoruz....

Günaydın mutlu haftalar herkese,

Hafta sonu giremedim nete fırsat bulup mert bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş...Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallah...

Ayy zaman azaldıkça heyecan artıyo,ekim ayı böyle güzel haberlerle çok çabuk geçecek galiba..Bende kızımın kıyafetlerini ütüledim hafta sonu çantaya yerleştirmemiz kaldı..30 ekimde eşimin kuzeni evlenecek kıyafet alıcam ama ya önce doğurursam gidemem boşa almış olurum doğurmazsamda ne giyeceğimi bilmiyorum ...Aman derde bak...Neyse Ben garip rüyalay görmeye birkaç gündür başladım...Cicilinin doğum yapacağından ve yaptığından haberim bile yoktu cumartesi gecesi rüyamda topiktekilerin hepsi doğurmuş bir ben kalmışım gördüm...Ayyy bebekleri bi görseniz tontiş tontiş hepside nasıl güzeller....Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..Mis kokularını nasıl merak ediyoruz....

abiye alma düzgün bi yerden bişi al
giymezsen iade edebileceğin ya da değiştirebileceğin bişi seç
giyeceğin güne kadar etiketi ve faturayı sakla
muckkkk

Günaydın bu arada heppinize

Back
X