2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar izmirliler hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapıcaksınız? ben reşat bozoklara gidiyorum...kısmetse karataş hastanesinde doğum yapacağım...şu ana kadar doktorumdan memnunum......işallah doğumumdada memnun kalırım...

ahmet seckın onogluna gıdıyorum canım bn.. tepecıkte yapıcam dogumumu.. 18 ekım sezeryan tarıhım..

iyi akşamlar kızlar size haberlerim var ben malesef kasım annesi olamıycam bu cumaya kadar doğum yapmam bekleniyo kızım yola girmiş her an doğabilir ve sancılarımda başladı dualarınızı esirgemeyin bende doğumda size çok dua edicem Allah hepinizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım beeeennnn:52::52::52: inşallah kızımı sağsalim kucağıma aldığımda size yazıcam hamileleik boyunca çok güzel paylaşımlar yağtık sayenizde heycanlarımızı birlikte yaşadık gerçekten sizi tanıdığım için mutluyum hepinize tek tek teşekkür ederim:79::79::54::54:

Allah kucagında gostersın canım bnm... saglıkla gelsın kuzucuk.. sıkma canını sen cuma bn salı Rabbımın ıznıyle kokularını duyucaz nıhayet hersey yolunda gıdıcek ınsallah..

sabah bu mesjı okuyunca çok heyecanlandım ama hemen çıkmam gerekiyordu bir şey yazmadım, bütün gün aklımdaydı, eve gelir gelmezde nete girip baktım ne oldu son durumlardiye... güzel haberler aldım, çok sveindim... gözümüz aydın olsun hepimizin ilk bebiş geldi...

çok az kaldı... sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inş....

sağlıkla gelsin inş..

ınsallah canım darısı hepımızın basına bn cok heycanlıyımm cıcılı ogluyla beraber smdı neguzelll.. Allah uzun omurler versın

e heraldee
hasta mıyız ? Hamileyiz
git eğlennn
pıtışını tut ama aaa :)
ablayız biz güya topicde bizden önce gelio danacıklar

Yok kızım bunlarda büyüğe saygı yok.:20::20::20: Su küçüğün söz büyüğün demişler. Anadoluda abla evlenmeden kardeş evlenemezmiş. Bunlar naptı biz doğurmadan doğurdu. Zaman çok değişti çook:50::50::50:

4 saat aralıklarla günde 3 kere içiyorum canım...
psikolojik bi rahatlatma için olduğunu sanmıyorum çünkü prospektüsünde erken doğum önleyici yazıyo ve neticede ilaç..
doktorum mutlaka iç dedi..günde 1 defa iç de diyebilirdi öbür türlü olsaydı..
ay sağlıkla doğursaydık bi yaaa:2:
kendi çantamı da bebeğin çantasını da hazırladım..terliğimi bilem koydum:49:
evet canım haklısın sağ salim şu bebeklerimizi bi alsaydık kucaklarımıza.hem gelmesini istiyorum hem korkuyorum nasıl yenceksem bu doğum korkusunu bilmiyorum.ilaç konusunda da bi doktor günde 4 kere biri 2 deyince kafam karıştı iyice. kasılmalar her konuda erkenden tam hazırlıklı olmaya zorladı beni. bebeğin ve benim herşeyimiz hazır her gelene gösteriyorum çantadakileri bi bakın bi eksik varmı diye :61: şuan benim tek eksiğim halılar yıkancak ve ev temizlencek :44: temizlikte falan benim yapacağım bişi yok ama onlar hallolana kadar umarım bebeğim bize süpriz yapmaz değilse ilk günden rezil olucam kızıma ne pasaklı annem varmış benim dicek :1:

[TABLE="width: 1%, align: left"]
[TR]
[TD]kasım annemiz[/TD]
[TD]bebişimiz[/TD]
[TD]doğumtarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cicili[/TD]
[TD]Mert[/TD]
[TD]08.Ekim.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: :nazar::nazar:

sonunda yapabildim tablomu... uğraş uğraş ancak becerebildim :60:

inş.. herkesin bebişi sağlıklı bir şekilde gelir...

[TABLE="width: 1%, align: left"]
[TR]
[TD]kasım annemiz[/TD]
[TD]bebişimiz[/TD]
[TD]doğumtarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cicili[/TD]
[TD]Mert[/TD]
[TD]08.Ekim.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: :nazar::nazar:

sonunda yapabildim tablomu... uğraş uğraş ancak becerebildim :60:

inş.. herkesin bebişi sağlıklı bir şekilde gelir...

tablonun çizgileri niye çıkmamış yahu... yine mi beceremedim :) kk da bir şeyler becerebilmek de ayrı bir uzmanlık istiyormuş beee....

geldim ...
32. haftadan beri kasılmalarım vardı zaten istirahat halindeydim
ama dün öğleden sonra çok rahatsız etmeye başladı
akşam 6ya kadar sabrettim eşim geldi aradık doktoru
hasteneye gidin nst yapsınlar dedi
yani meşhur cihazla tanışmış olduk kızımla :)
hastanedede kasılmalarım devam edince 2 serum 2 ağızdan hap 1 iğne
eşliğinde tedavimize devam edildi

bir de hala içim bi garip tuşe denilen parmakla muayne yapıldı :(
1 parmak açılmam çıktı :(

gece yarısından sonra çıktık
pazartesi doktor randevumuz vardı bakalım herşey o zaman netleşicek
ama hastenden dedikleri şu ;
yatak istirhatı bol su gündelik işleri bile yapma yatıcaksın
kasılmaların şimdilik normal ama bu kadar erken başaldığına göre artabilir
her duruma hazır ol ...

bizden kızımla haberler bu teyzeleri
Rabbim sağlıkla zamanında nasip etsin kuzucuklarımızı :nazar:
çok korktum erken doğurcam diye :s

gecmış olsun cnm

ciciliden slm getirdim çok şükür ogluşuda kendiside iyi 18 saat sancıdan sonra mert bebek gelmemış ve sezeryana almişlar ılk lekelenmesı olmus sonrada suyu gelmış kızlar bebışın kılosu 2600 doktor normal dogum olur demıs olmamıs sesi gayet güzel keyfi yerinde darısı bizlere inşallah

ciciliden slm getirdim çok şükür ogluşuda kendiside iyi 18 saat sancıdan sonra mert bebek gelmemış ve sezeryana almişlar ılk lekelenmesı olmus sonrada suyu gelmış kızlar bebışın kılosu 2600 doktor normal dogum olur demıs olmamıs sesi gayet güzel keyfi yerinde darısı bizlere inşallah

cicilinin güzel haberlerine çok sevindim... yine görüşürsen iyi dileklerimizi ve selamlarımızı ilet lütfen ciciliye...
haber verdiğin için de teşekkürler :71:

sağ kasık ağrısı çekiyorum yine bide tam orayı tepikliyo oğluş :37: burda çok yağmur yağıyo hiç sabah olmadı sanki karanlık her yer canım sıkıldı. neyseki yarın kontrolumüz var bugün bi bitse yarın olsun oğluşumu göreyim:emir_bebek: dün sonunda hastane çantamızı hazırladık bebişinkini en azından benim daha eksikler var.

mersinliiii
bu mersinin sıcağı bayılttı beniiii yaaaaaa 3 günlüğüne geldim dayanamıyorumm yaşanır mı burdaaa:52::52:
ben soğuk memleket adamıyım,kütahyalıyım.eşim mersinli.geçen sene temmuzda 10 gün kaldık,eridim valla.ben yaşayamam mersinde.kışlar güzel ama.aralıkta git,soba yanmayan odada yorgan battaniyeyle yat.ama yazın nem mahvediyor insanı.yerlisi yaylaya kaçıyor.sıcak var ama nem olmayıca rahat ediyor insan yaylada.

oh maşşallah delikanlıya.sağlıkla büyüsün inşaallah.darısı bizlere olsun.

Son düzenleme:
ayy çok fena kasık ağrısı çekiyorum kızlar napılırki buna ağrı kesici içsem olurmuki regl ağrısından bin beter
bir sürü iş var yapılcak ama kalkamıyorum

selam kızlar dün oğlumuz bizi çok korkuttu :18:

dün kanamam gelmeye başladı doktorumu aradım hemen gel hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi kızlar çok heyecanlandım doğuma hazırım sanıyordum hiç hazır değilmişim elim ayağım titredi tansiyonum çıktı neyse doktora gittik baştan etc midir nedir ona soktular sonra ultrason sonra rahim ağzına baktılar herhangi bir sorun çıkmadı bende rahim ağzı yarası vardı bebeğin kafası biraz daha fazla aşağıdaymış çatılarımda çok darmış o yüzden rahim ağzındaki yara kanama yapmış 34 haftalık hamile olmam gerekiyordu dün normalde 35 + 1 haftalık çıktı şimdi sürekli dinleneceğim ama çatı genişliğine bakmak isterken doktor yarayı daha çok hırpaladı heralde kanamam daha çok çoğaldı bugün biraz hafifledi. sizce çatılarım bundan sonra genişleyebilirmi yoksa bende mi sezeryan doğum yapmak zorundayım :59:

en kötüsüde akşam arkadaşlarımız bizdeydi birinin iş yerinden arkadaşı hafif kanaması olmuş doktorunu bulamayınca acilden benim doktoruma gitmiş onada benim gibi aşağıdan bakarken kızın suyunu patlatmış acil doğuma almışlar bebek sağ salim doğmuş ama bir hafta yaşamış bu hafta başı ölmüş bebiş çok üzüldüm kızda 35 haftalık hamileymiş akşamdan beri yedim bitirdim kendimi kanamamda durmayınca kime gideyim bilemedim çok şükür şimdi kanamam yok ama moralim sıfır bebeğime birşey olursa ya olsaydı benimde başıma aynı şey gelseydi diye aklımdan çıkaramıyorum :14:

Cok gecmis olsun canim.Istedigin kadar hazir hisset dogum ani olunca heycanlaniyor insan,ama ne olacak düsünmek yerine bebisime kavusmama cok az kaldi diye düsünürsen cok daha rahat edersin canim.Neyseki biseyin yokmus.Canim senin madem biseyin olmamis,olmamis seyi olabilir diye düsünüp moralini bozma bebisinde hisseder üzülür sonra.Bence bebisin suyunun gelip erken dogum yapmasi olmesi icin yeterli sebep degil baska bir sebep olmus olmasi lazim.Cok duyduk öyle suyu gelip erken dogum yapanlari bebek ölüyor diye bisey duymadik hic.Dedigim gibi moralini hic bozma canim,bebisine kavusacagin zamani düsün mutlu ol.

Son düzenleme:
kasım anneleri,
bu hafta emzirme haftası imiş. bundan dolayı avent göğüs pompalarında %40 indirim yapmış, haberiniz olsun. joker mağazasından 83 tlye aldım ben.. almamış olan varsa haber vermek istedim...

ARKADASLAR BENIMDE 27 HAFTA 5 GUNLUKKEN BASLADI pLASENTA YASLANMASI AYRICA HIERTANSIYONUM VAR ZEYNEp KAMILDE DOGUM DUSUNUORUM SUANDA 32 HAFTALIK OLDUM BAZI DOKTORLAR ERKEN DOGUM YAARSINDIOLAR BAZILARI TANSIYONDAN DOLAYI SEZERYAN OLUR DIO, BAZILARIDA 40 HAFTAYA KADAR BEKLENEBILIR DENIO KIME INANICAGIMI SASIRDIM BASIDAN BÖLE BISEY GECEN VARMI LUTFEN YARDIM ETSIN:50::50::50::50:

kızlar merhaba... bi arkadaşınız güzel haberi aralık anneleriyle paylaşmış... çok sevindim... darısı hepimize inşallahhhhh :):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kahvelokum annecik1 sehnaz86 eeab fatmakoca ERVUS elfinya trawma

kasım anneleri merhaba,
çok sıkıldım ben... nasılsınız?

Back
X