- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.981
oo sen bursadayken tam şenliğin içine düşmüştün yanii:) teyzeler kaynana.. çat kapı çaya gelmeler filanda oluyodur ( bize oluyo da ) iyiki kaçmışsın kayseriye:)
yok ciddiyim:)gercekten cok sanslı oldugumu hissediyorum..kadıncagız bız huzurlu mutlu olalım diye napcagını sasırıyor..nasıl sevmem ki..sizdede olsa öyle kaynana sizde seversiniz yanı benden kaynaklanmıyor:)yemegımı yapar temizliğime yardım eder..dertleşir benımle ben agladıgımda o da aglar..sabahları bana ekmek kızartır:)allaha hep şükrediyorum bu yüzden:)
kız snn kaynanatörde kayseriye senin eve yerleşirse ne olcak..
kadının kocası yok tek başına artık..
ibo aman ha bi tongaya düşme.
34 haftalık bebek küveze girmeden evine gidecek ha 41 kere maşallah
yani, kesinlikle uygun olmaz.
anacığımmm
ben anacığım desen kocama o an inme inerdi
kin dersek bende de var galiba, ama insanın elinde mi?
asıl ben bu hiçbişey yokmuş gibi davrananlara şaşıyorum.
lohusa halde hatır mı düşünecektim peeeee
yok ciddiyim:)gercekten cok sanslı oldugumu hissediyorum..kadıncagız bız huzurlu mutlu olalım diye napcagını sasırıyor..nasıl sevmem ki..sizdede olsa öyle kaynana sizde seversiniz yanı benden kaynaklanmıyor:)yemegımı yapar temizliğime yardım eder..dertleşir benımle ben agladıgımda o da aglar..sabahları bana ekmek kızartır:)allaha hep şükrediyorum bu yüzden:)
oo sen bursadayken tam şenliğin içine düşmüştün yanii:) teyzeler kaynana.. çat kapı çaya gelmeler filanda oluyodur ( bize oluyo da ) iyiki kaçmışsın kayseriye:)
kizlar 4 gündür pas yiyomusum haberim yokmus!! tedirgin oldum simdide. :18:
4 gündür ictigim maden suyunun tadinda bi degisiklik oldugunu anladim ama daha yeni fark ettim.
bugünde cam sisenin kapagini acip direk kafaya diktigimde sisenin agzina bi baktim sirf pas..
tetanoz asisi yapilmisti ama simdi tekrar yapmam gereklimiki acaba? :26:
yok catkapı gelme yoktu Allah ıcın,
ama mısafır geldıgınde cok gec gıdıyordu sabah 4 cıvarı
bende bı daha haftaıcı gelmeyın dıye soledım,
küstü tavır felan yaptı baktı benı degıstıremeyecek aralarına gırmıyorum barıstı kendı kendıne
bebek olsaydı ve orda olsaydık cok daha sık gelırdı emınım,
hele su asamada ben bakayım derdı,
bız bursadayken ben bakamam cocugunuza demıstı cunku
sebebı de hem ben hem esım cok yaramazmısız kucukken cocugumuz da ole olurmus, yetişemezmiş
sen tedbiri elden bırakma ama yinede ii anlasmaya calıs benden sana tavsiye..
çünküm bu arada eşin için annesi daha bi kıymetli olacak.. sende lohusa olcan sinirlerin gergin olacak.. adam heran cıldırabilir.. ipler elinde olsun..zaten az kalacak...idare et yane...
kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..
buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?
tavsiye edilen bi marka model fln ??
sen tedbiri elden bırakma ama yinede ii anlasmaya calıs benden sana tavsiye..
çünküm bu arada eşin için annesi daha bi kıymetli olacak.. sende lohusa olcan sinirlerin gergin olacak.. adam heran cıldırabilir.. ipler elinde olsun..zaten az kalacak...idare et yane...
paşam sende mi 1 kasım da doğurucan kız...
keşke aynı hastane olsaydık...karşılıklı odalar da fln..
sabah 4 e kdr snn odana gelirdim gitmezdim sen deli olurdun
Ay inanmıyorummmmm. Hangi marka? Almayalım ondan. Nasıl olur böyle bir şey???? Bilmiyorum ki içince bir şey olur mu?:26: Ay çok dikkat etmek lazım, ben de bakmadan direkt dikiyorum kafaya.
evet o kitap. ben severim okumayı, dili çok güzel ama su gibi okunuyor. D&R dan almış benim koca. istersen biraz oku, resimlere göz at faydalı bulursan al canım. ben çok şey öğrendim valla o kadından.
bende erken dogmusum.. küvöze gerek yok demişler.. eve götürün burda enfeksiyon kapmasın demişler..
Şu son sayfayı göstermemekte inat eden kk'yı anlamıyorum niye düzeltmiyorlar bunu?
evet kızım 1 kasımda acıbademde mesut kesıp bıcecek benı
aynı hastanede olsak ıyı olurdu mısafırlıge gelırdın ama ben cok nazlıyım,
bu yandakının hıc sesı cıkmıyor dıye senı ornek gosterırlerdı ıyı olmazdı
bu arada buhar makınası bende alacaktım kuzenım sen alma ben alacam dedı,
bence sart cunku buranın havası cok kuru anacım,
valla sabah kalkıyom burnumun ıcı kupkuru olmus:26:
çok kalmaz zaten senin kaynana. gelen giden olur onada taziye için, daha yeni kyabettiler sonuçta.. hem sana melek gibi darvanacak bak görürsün.. bu tarz kayıplar insanın kalbini yumuşatıyo.. güzelce atlatırsınız sorun olmaz.. sorun benim gbi yakın olanlarda, bide karşıdakinde mesafe diye bi kavram yoksa..
evet kızım 1 kasımda acıbademde mesut kesıp bıcecek benı
aynı hastanede olsak ıyı olurdu mısafırlıge gelırdın ama ben cok nazlıyım,
bu yandakının hıc sesı cıkmıyor dıye senı ornek gosterırlerdı ıyı olmazdı
bu arada buhar makınası bende alacaktım kuzenım sen alma ben alacam dedı,
bence sart cunku buranın havası cok kuru anacım,
valla sabah kalkıyom burnumun ıcı kupkuru olmus:26:
kızlar bugn oğlişimi gördm.çok hareketsiz nts ye girgik saatlerce uğraştırdı çikolata yiyip, meyve suyu içtik bol bol.bende normal doğm taraftarıyım ama sağlık problemlerimden dolayı nasıl gelişecek doğum bilmiyrmsezeryandan da korkuyrm normaldende.epidural normal doğmda 4 cm açılmadan sonra iğne vuruyolar oda riskliymş,nasıl olcak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?