2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar sabah yazmıştım. arkadaşım ve bebeği geleceği için 10 gün falan pek giremeyebilirim.
eğer doğuran olursa kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
doğumda edilen dualar kabul olurmuş unutmazsak genel olarak kasım anneleri ve bebekleri için dua edelim birbirimize inşallah.
bu arada ayva yemek bebiş için çok iyiymiş cildi pürüzsüz olurmuş, gamzeli olurmuş. ayva çıkmış markette vardı.
bide hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. ben özellikle acve hurması getirttim umreden.
Meryem suresi okuyan da kolay doğururmuş bolca okuyalım inşallah.
hepinizi öpüyorum

ya sizin 3 boyutlu, 4 boyutlu dediğiniz bebeğin şu şekilde göründüğü ultrason mu, başka bişeymi?

ay bu bebek kimin
netten mi buldun
çok güzelllllllllllllll

sezeryanı dr sölediği zaman yaparlar cnm sormuo onu zaten
nedeni ne bilmiorum ama 38-39 da alıo sezeryana sancı gelmeden + o sancıyı çekeceksen sezeryan niye ki

Maşallah barekallah. hadi hayırlısı. az kaldı iyice doğuma

ayy iyice heyecan bastı banada 20 kasım bekliyoduk.40 günümüz varken 20 ye düştük resmen.bende 2500 oldu mu acaba diyodumda bizimki abartmış biraz ama valla 36yı beklemeden çıkmak yok diyorum. kasımı görelim barii :))

Biz yürüyüşlere hala devam ediyoruz, hatta sonrasında doktorun verdiği kitapçıktaki egzersizleri de yapıyorum
Zaten doktora her gittiğimde bana değil direk eşime soruyor yürüyüşlere devam dimi diye, hani böyle eşin arada sıkılsa istemese bile sen mutlaka ikna et, yardımcı ol yaptırt der gibi bir hali var doktorun
Normal doğuma faydası varmış, aylardır o kadar yürüyoruz gerçekten bir faydasını görürüz umarım

ya sizin 3 boyutlu, 4 boyutlu dediğiniz bebeğin şu şekilde göründüğü ultrason mu, başka bişeymi?

evet cnm bu, ne kadar güzel ve net bi foto bu bööle.. bizimki bööle net vermedi hiç sıpa, 7. ayda anca alabildik...

oyy maşallah kuzuyaaaa... hadi bakalım sağlıkla gelsin, bayrımı oğluşunuzla geçirin inş canım

kızlar ya ben 34 haftaydayım ama bana hala 3 boyutlu ultrasyoın yapılmadı neden acaba?

benm dr da var, her gittiğimde bakıo emme göstermio kendini sıpaaa

dr un verdiği daha iyi sanki, normal doğum sancısı çekip sezeryan olmak daha zor gibi gelio bana

arkadaşlar ben tickerimi ekleyemedim nerden ekliyoruz?

profil bölümünde çizelge var cnm, ordan ekleyebilirsin

evet netten buldum canım, resmide kaldıramadım:) benim sıpanın bu kadar net resmi yokki, eli hep yüzünde...

benim en çok korktuğum şey o.. saatlrce sancı çekip, sezeryan olmak.. sezeryan olunacaksa doktoru dinlemek lazım bence.. benim daktır 38 bitsin 39 dan bikaç gün aldığında alırız dedi. tabii bi aksilik olmaza.ben doktorumun sözünden çıkmam:)

Yani doktor dese ki sezeryan olman gerekiyor, şu tarihte yapalım, bebek daha doğuma hazır değilken onu anne karnından zorla çıkartıyormuşuz gibi geliyor. Ama normal doğum vaktini beklersek o çıkmak istediği daha doğrusu çıkmaya hazır olduğu vakit onu oradan alıyoruz gibime geliyor. Yani 38. ya da 39. haftada alalım dese bebek normalde 40.haftaya kadar kalması gerekse, ona haksızlık yapmışım gibi hissederim diyorum. Saçma belki ama öyle bir korkuya kapıldım. Kaldı ki doktorum normale engel bir durum yok şuan diyor. Ben ihtimalleri düşünüyorum.:18:

Erken doğum riski taşımıyosan bacakları ayırmanın tetikleyici bir etki yaptığını düşünmüyorum ben şahsen
Her gün mutlaka gebelik egzersizlerini ve sonrasında bacak germe hareketlerini yapıyorum ben bacakları böyle pergel gibi açarak
Ki artık yarın 37. haftam bitiyor, başlasa çoktan benim başlardı heralde

Ben de hala kullanıyorum ama çok uzun mesafeli yerlere gitmiyorum, hastaneye ve yakındaki alışveriş merkezlerine filan o kadar
Zaten göbüşü sığdırmak biraz zor oluyor direksiyonun hemen önüne

Ben hiç gebelik egzersizi ya da yürüyüş yapmıyorum. Tek yaptığım uyumaya çalışırken bacaklarımı pergel gibi açmak. Yoksa uykuya dalamıyorum. Bacaklarımdaki ağrı yüzünden. Ahh bir de normal doğum düşünüyorum, olursa zor olacak sanırım, gizliden korkuyorum sanırım, doktor sezeryan dese mutlu olur muyum acaba?:26:

bu hastane nersi ya.. ay bide özelse kafayı yerim ben..

aynen bu tatlım.. ben her muayenemde alıyoruz foto ama maalesef anasının bag dokusundan kızımın net resimleri cıkmıyor senin örnekteki gibi...

aynen bu canım. bu arada bol dan haberi olan var mı?

yok maalesef.. artık işyerindede değil ki kuzenlerimi salayım caddedeki bankalara sorsun hamile biri vardı burda nerde diye..telini de bırakmamıs faceteki listeye..

oy oy masallah..

ne yedinde senin sıpa aldı 900 gr mı 2 haftada.. az de hele.. bizde uygulayalım...

bakayım oraya da ben.. keske tr de online alısveriş imkanı olsa mothercareden .. cok büyük eksiklik nasıl yapmazlar anlamıyorum..

teşekkür ederim canım.. böyle erken dogum haberleri olunca insan tırsıyor ve bianda hallediveriyor herseyi..

anam bizim burda boğaiçililere diyolar.. ahretlik sorular soruyosunuz diye.. seninkide o hesap..

ama bilemiceğim.. kanala girmeden alınması gerek diyolar ama normal diye girip sezeryana dönenlerde var.. demekki tarih olmasa da olur gibisinden mantık yürüttüm.. bildiğimden değil.. ciddiye almayın dra soralım mutlaka...
arkadaşlar ben tickerimi ekleyemedim nerden ekliyoruz?

profildeki çizelge kısmına canımmm..

Son düzenleme:
Selam canlarım:)
Nasıl özlemişim okumayı:)
Neler olmuş neler maşallah,çok sevindim cicili adına erken merken aman olsun kavuştu ya:)
Ezken ne yaptı bilmiyorum bakıcam birazdan geçmişe biraz:)
Özledim sizleri

Ben de hala kullanıyorum ama çok uzun mesafeli yerlere gitmiyorum, hastaneye ve yakındaki alışveriş merkezlerine filan o kadar
Zaten göbüşü sığdırmak biraz zor oluyor direksiyonun hemen önüne

he he bid eo sorun var dimi:) şimdilik benim göbek sığıyo bi sorunumda yok ama eşim uyuzlanmaya başladı.. tarfikte biriyle tartışırmışım, heyecanlanırmışım.. beni mi dşnüyo oğlanı mı çözemedim ama.. oğluşu kıskancam bu gidişle:):18:

normalden korkuyoruz galiba ondan sezeryan dediklerinde hemen atlıyoruz. benim dr. sezeryanolabilir dediğinde benim yüzümdeki pis sırıtmayı görmüştür herhalde (ki ben hep normal olmak istiyorum)
bilinçaltı korkularımı salıverdim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…