- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.081
Topiciğimizin ilk bebişi gelmiş bile, maşşallah annesine ve kuzucuğuna, Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah
Ezken, ilgimdisi ve asifirari de sıraya girmişler bileVay be 9 aylık serüvenlerimiz artık sona eriyor, duygulandım hee
Hepimiz sırasıyla yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır, kokularını doya doya içimize çekeriz inşallah
Bu arada bu tabloya bebişlerin doğum kilolarını ve doğdukları günde kaçıncı haftamızdaydık onu da yazsak ya
Yani kahvelokum'cum yapabilirsen tabi
nihayet bir tepki alabildim tabloma.. o kadar da uğraşmıştım, kimse oralı olmadı.. teşekkür ediyorum sana...
bunun için topik açmak gerekiyormuş ama farklı topikler olunca zorlaşıyor gibi geliyor bana takip, ben bir süre daha burdan yapmaya devam edeyim, beceremezsem fatmakoca ya devredeceğim...
seninde gözün aydın canım. kaynanan geliyormuş
[
sana paketi gönderdim ben barkod numarasından kargo takibi yapılailiyormuş.baktım ama hiç anlamadım gümrükten geçip geçmediği görünüyormuş.ayın 7 sinde kargoya verdik umarım eline geçer.bakimde olmadı barkod numarasını verim sana birde sen bak. ben çıkamadım işin içinden.
Serum fizyolojik ne oluyor ki?:26: Ben onu ilk kez duyuyorum. İyi birşeyse alırım tabi.Ben kulaktan ölçer aldım Braun'un, kutusunda duruyor. Açmadım henüz. Ama iyidir herhalde 1 saniyede ölçüyormuş.
Kızlar size bir soru;
Eğer sezeryan olmamız gerekirse doktorun verdiği bir tarihte mi sezeryan olmak daha iyidir? Yoksa sancıları bekleyip, bebeğin normal gelmesini bekleyip o vakit sezeryana mı girmek daha iyidir? :26:
nihayet bir tepki alabildim tabloma.. o kadar da uğraşmıştım, kimse oralı olmadı.. teşekkür ediyorum sana...
bunun için topik açmak gerekiyormuş ama farklı topikler olunca zorlaşıyor gibi geliyor bana takip, ben bir süre daha burdan yapmaya devam edeyim, beceremezsem fatmakoca ya devredeceğim...
şu an yapmaya çalışıorum
oraya doğum hikayelerimizi ve fotolarımızı da koyaruk
Kasım annemiz | Bebişimiz | Doğum tarihi | Doğum haftası | Kilo |
Cicili | Mert | 08.10.2011 | 34+3 | 2600 |
yok yapılmıo tablo
KK da sorun var heralde tum tablolar ucmuş
kız askolsun ben yazdım o kadar sana cvp.. kacırmısın..
evt evt .. süper olur.
yanlız metu acmıstı dogum hikayeleri diye ona ayıp olmasın .. bi elden takip edilsin .. çizelgeli olsun...
Aman masaallah bende bir türlü baslayamadim su temizlige,acayip yorgunlugum var bu ara ,birde mide bulantisi ve kusmam geri geldi biraz zorlaniyorum.Bu yüzden bi türlü baslayamadim temizlige filan.Ayyyy ne güzel insan iple cekiyor bu bebisleri görmeyi onlardan iyi haberler almayi,neyseki tamamen yanimizda olacaklar cok sükür.
Amin canim hangisi hayirliysa o olsun insaallah.
Ya zaman azaldıkça ben çok heyecanlanıyorum. Çok merak ediyorum kızımı. Doktorumuzu değiştirdik bu arada, Bodrum'da doğum yapmayacağım, İzmirDe annemin yanında olacağım. Bu sebepten Egepol Hastanesinden Gökalp Bey'e gitmeye başladım. İzmir'li arkadaşlar belki duymuşlardır. Sağolsun çok ilgilendi. Bir de kzıımla ilgili yeni bilgiler verdi. Adam kafatasına bakarak ailede göçmenlik olduğunu anladı yaÇok eğlendik. Bir de kuzum daha popo üstü duruyor. Böyle giderse 8-10 kasım gibi sezaryen yaparız dedi. Ama %75 ihtimalle döner dedi. Benimki hala çok hareketli, yeri geniş herhalde minnoşumun Normal çok istiyorum ben de sizler gibi. Sakıncası olmazsa epiduralli olabilir ama azıcık bile skıntı yaratacaksa bebeğime onu da istemem. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
sezeryan tarıhım 1 kasım,
28 ekımde tasınıyom
hayatımızdakı bısey de normal ınsanlar gıbı olsun yaw
bende bu sans varken esyalar kamyona yuklenır ben doguracam derım:82:
Kasım annelerimizden haberleri böyle takip etmek kolay olur diye düşündüm
Kasım annemiz Bebişimiz Doğum tarihi Doğum haftası Kilo Cicili Mert 08.10.2011 34+3 2600
Doğum haftası ve kilosundan emin değilim. bilen varsa düzeltelim bilgilerimizi...
Maşallah Mert oğlumuza..
benım dogum hıkayem soyle baslayacak:
puslu bır kasım sabahıydı,
hava karanlıkmıydı yoksa kaynanam geldıgı ıcın mı heryerı karanlık goruyordu gozlerım bılmıyorum
hep beraber doktorun yolunu tutmustuk,
annem ben kocam ve kaynanam,
yuzumuzdekı neşeli ifade herkesın tikkatini çekiyordu
off neyse hıkayeyı sonra yazarım,
kalorıferlerı yakmıslar burda sıcaktan patlıyom
dun gece de terden sırılsıklamdım:26:
yok yapılmıo tablo
KK da sorun var heralde tum tablolar ucmuş
kız askolsun ben yazdım o kadar sana cvp.. kacırmısın..
evt evt .. süper olur.
yanlız metu acmıstı dogum hikayeleri diye ona ayıp olmasın .. bi elden takip edilsin .. çizelgeli olsun...
birde ben bakayım yaaa. burnumu sokmadığım bi bu kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?