- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.281
Tünaydın kızlar...
Yine kayınvalide konuları açılmış, ya durup dururken niye sıkıntıya sokuyorsunuz şunların lafını açıpta Allah bildiği gibi yapsın hepsinide.
Kızlar benim gibi lohusalık korkusu olan var mı aranızda?Öyle şeyler söylüyorlar ki lohusa olmaktan korkuyorum)) Sanki huy değiştirip uzaylı olacakmışız gibi geliyor nedense.
Tünaydın kızlar...
Yine kayınvalide konuları açılmış, ya durup dururken niye sıkıntıya sokuyorsunuz şunların lafını açıpta Allah bildiği gibi yapsın hepsinide.
Kızlar benim gibi lohusalık korkusu olan var mı aranızda?Öyle şeyler söylüyorlar ki lohusa olmaktan korkuyorum)) Sanki huy değiştirip uzaylı olacakmışız gibi geliyor nedense.
dinleme düşünme..
benim hamilelikle ilgili taktiğim bu.. o yüzden korkulacak bişeyim yok.. bilmiyorum çünkü...
kasıklarımda garıp bi sızı var ayaga kalkınca dahada artıyor..bişey olmaz dimi
aynen valla bendede var bugün hafif hafif ağrıyor kasıklarım ayağa kalkıncada aşağıya baskı yapıyor gibi geliyo banada hayırlısı bakalım:18:
şimdi ekim analarına göz atttım biri itiraf paylaşmış çok hoşuma gitti bende sizlerle paylaşayım dedim
Fatmacım dediğini uygulayacağım dinleme düşünme gerçekten haklısın...
Sevdecim yazdıklarını okudukça kendi anacığım aklıma geldi 6 kardeşiz neler çektiler dimii...Kucağıma aldığımı falan düşününce zaten dediğin gibi korku yok.Yok işte çok sinirli olucan herşeye kızıcan bilmem ne ama dinlemeyip düşünmicem okiş.Herşey pozitih herşey güzel olucak inşallah...Teşekkürler kızlar
aynen valla bendede var bugün hafif hafif ağrıyor kasıklarım ayağa kalkıncada aşağıya baskı yapıyor gibi geliyo banada hayırlısı bakalım:18:
şimdi ekim analarına göz atttım biri itiraf paylaşmış çok hoşuma gitti bende sizlerle paylaşayım dedim
Üç büyük
Karım doğum yaptığından beri iki büyük şirket bizim eve şube açtı diyordum herkese.
Sürekli miniğimize süt emziren karıma Sütaş, sürekli annesini emen miniğime
Emsan diye sesleniyordum ta ki geceleri yeteri kadar uyanıp kendisine yardım etmediğim,
sürekli uyuduğum için karım da bana Yataş diye seslenmeye başlayana kadar...
uyku düzeni diye bişey kalmdı artık bende.. sbu gecede uyuyamadımdoğru düzdün en son sate baktığımda saat 2,30tu.. sabah 6,30 ta da uyandım , aralarda da uyandım.. bi ağrım sancımda yok neden uyuyamıyorum bilmem.. sabah 10 gibi koltukta sızmışım yine. söylemesi yıp 12,30 ta uyandım. yatağımda mı var bişi acaba, bundan sonra koltukta uyuymayı denicem..
kaynantörler yine iş başında.. hepsi aynı bunların... benim kayınvalidnin maddi manevi bşey yapacak durumu yok zaten, ondan öyle bi beklentim de yok.. gerçi beklentim kimseden yok.. yakamızdan düşseler yeter bana.. kaynımın biri çocuklarının her türlü masrafını bize gördürüyo, ama henüz bi hediyesini almadık, alamayızda zatn.. hediye alsada faturasını bize yollar almasın daha iyi.. diğer kaynımın maddi durumu çok çok iyi... evlendiğimize 10 liralık bi süs eşyası gtirmişti ev hediyesi olarak, doğumda da bi çıngırak getirir:) ama bunları asla kendime sorun etmem ben, bana bulaşmasınlar yeer. herkesin görgüsü farklı.. maddi gücümün yettiği kadar kendim yapmaya çalıştım herşeyini.. eşimin tarafı böyle olunca, kendi ailemden de pek yardım kabul etmiyoruz, eşim çok mahcup oluyo zaten.. annem yine aldı biraz eksiklerini ama büyük parça bişi aldırmadım.. açıkladım de eşim rahatsız oluyo mahcup oluyo dedim.. annemde söylenip duruyo garibim, bize bişey bırakmadınız, hiç bişey yapamadık torunumuza diye
slm kızlar..
bende istanbuldayım hala evime gidemedim.dün doktordaydım meşhur nst ye girdim kasılmam varmış.2 serum verdiler.doktorum yola
gitmeme izin vermdi.yarın tekrar çağırdı.bende annemle bebişin eşyalarını yıkarız ütüleririz diyordum.herşeyim adapazarında.inş.yarın
izin verirde evime giderim.
trawmacım,eşim gezmeme izin vermediği için bebek mağazasına girdim.aldım çıktım canım.çok acele oldu inş.beğenirsin.şimdide
kargoya verdi.oğluşun güle güle giysin inş..
allahım herşeyin dengesini koymuş işte.. ama gereksiz yere geceyi ayakta geçirmekte çok hoş olmuo:):) allahtan gündüz uyuyorum, hala çalışsaydım ne yapardım bilmem.. inatla çalışmaya devam eeden arkadaşları tebrik ediyorum:)
allahım herşeyin dengesini koymuş işte.. ama gereksiz yere geceyi ayakta geçirmekte çok hoş olmuo:):) allahtan gündüz uyuyorum, hala çalışsaydım ne yapardım bilmem.. inatla çalışmaya devam eeden arkadaşları tebrik ediyorum:)
Tünaydın kızlar...
kasıklarımda garıp bi sızı var ayaga kalkınca dahada artıyor..bişey olmaz dimi
Üç büyük
Karım doğum yaptığından beri iki büyük şirket bizim eve şube açtı diyordum herkese.
Sürekli miniğimize süt emziren karıma Sütaş, sürekli annesini emen miniğime
Emsan diye sesleniyordum ta ki geceleri yeteri kadar uyanıp kendisine yardım etmediğim,
sürekli uyuduğum için karım da bana Yataş diye seslenmeye başlayana kadar...
Allah'ım zaten Hadise'den nefret ederim bir de ne zaman kk yı acsam her yerde onun yer aldıgı reklam bugun ilk kez 12. haftamdan sonra kusasım geldi böööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
canım kendi ustume alayım bu tebrigini.. bugun regl gibi agrım da var benim kız tepiniyor da ve ofiste masa bası oturunca cok rahatsız oluyor ama hala calısıyorum.. sanki madalya verecekler bana!
babam gelme diyor artık ama son bitirmem gereken isler var bu haftadan sonra calısmam..
yahu bu arada evde de oturamıyorum ki ben canlar! muhakkak yapacak bir sey yaratıyorum kendime gidiyorum kirli ve dagınık yerleri kesfediyorum!
cumartesi günü eltiler kayınvalid filan hepsi bendeydi dedim ya.. eltimden süper inciler aktarıyorum size... bu eltim de kilo kompleksi var, bütün günü bi kaç fincan sade kahveyle geçiriyo, açlıktan bayılıp hastanelik oluyo filan.. hamile kaldığında47 kiloydu, 70 l filan doğurdu sonra tabii ölüm orucuna girdi.. kızı 3 yaşına yaklaştı.. hala 50 kiloymuş, 45e düşecekmiş.. bende hep tombuldum yani, hamilelikte top gibiyim tabii.
elticim - ayy ben senin gibi olsam kafayı yerim
ben- şaşkın bi ifadeyle , neden ki?
elticim - şu haline baksana ne kadar kilolusun.. ama olsun takma kafana, doğum dan sonra yemezsin veirsin kiloyu
ben - şaşkınlık devam tabii, bu arad kek yiyorum bi yandan.. benim bi rahatsızlığım yok kilomdan yana, ben ve bebek sağlıklıyız yeter bana, doğumdan sonrada emzirmek istiyoum..
elticim - mamamlar anne sütünden çok daha iyi, emzirip ne yapacaksın ki.. hemen diyete başlaman lazım boşver sen emzirmeyi, böyle mi dolaşacaksın emzircem diye..
ben - - hala şaşkın tabi:):) ben hep böyle dolaşıyodum, hep kiloluydum, benim için sorun yok sen sorun etme kendine.. bu arada ben hala yiyorum tabii, keki çifter çifter atıyorum ağzıma..
sonrasında gözüm karardı, başım döndü, sinirden tansiyonum oynadı galiba, başka bişler daha dedi ama hatırlamıyorum..
cumartesi günü eltiler kayınvalid filan hepsi bendeydi dedim ya.. eltimden süper inciler aktarıyorum size... bu eltim de kilo kompleksi var, bütün günü bi kaç fincan sade kahveyle geçiriyo, açlıktan bayılıp hastanelik oluyo filan.. hamile kaldığında47 kiloydu, 70 l filan doğurdu sonra tabii ölüm orucuna girdi.. kızı 3 yaşına yaklaştı.. hala 50 kiloymuş, 45e düşecekmiş.. bende hep tombuldum yani, hamilelikte top gibiyim tabii.
elticim - ayy ben senin gibi olsam kafayı yerim
ben- şaşkın bi ifadeyle , neden ki?
elticim - şu haline baksana ne kadar kilolusun.. ama olsun takma kafana, doğum dan sonra yemezsin veirsin kiloyu
ben - şaşkınlık devam tabii, bu arad kek yiyorum bi yandan.. benim bi rahatsızlığım yok kilomdan yana, ben ve bebek sağlıklıyız yeter bana, doğumdan sonrada emzirmek istiyoum..
elticim - mamamlar anne sütünden çok daha iyi, emzirip ne yapacaksın ki.. hemen diyete başlaman lazım boşver sen emzirmeyi, böyle mi dolaşacaksın emzircem diye..
ben - - hala şaşkın tabi:):) ben hep böyle dolaşıyodum, hep kiloluydum, benim için sorun yok sen sorun etme kendine.. bu arada ben hala yiyorum tabii, keki çifter çifter atıyorum ağzıma..
sonrasında gözüm karardı, başım döndü, sinirden tansiyonum oynadı galiba, başka bişler daha dedi ama hatırlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?