- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.401
Ben de benzer durumdayım. Ya 1 Kasım'da alacak (37+6'da) ya da 8 Kasım'da (38+6), ama o da bayramın 2.günü.
Hastanede anestezide nöbetçi kalan olur ama sorun olurmu bilmiyorum ki..
Bi de benim kordon sorunum var,bebeğin boynunda hala, sanırım erken almayı tercih edecek dr.um yani 1'inde.
Geçen burda beyin gelişimini 39.da tamamladığını okudum, canım sıkıldı. İnşallah sorun olmaz. Var mı bu konuda bilgisi olan ??
son 40 saat :):)
Selam kızlar;
Dünden beri pek ilerlememiş sayfalar ne kolay oldu okuması
Bu arada şimdiye kadar ağrı, sızı, kasılma, kramp, sancı gibi birşey yaşamayan ben bugün bel ağrısıyla gözümü açtım
O saatten beri de düzenli aralıklarla ağrı girmeye devam ediyor, yaklaşık 5 saattir sürekli kronometreyle takip ediyoruz
8-10-12dk arasında değişiyor giriş aralıkları ve girdiğinde yaklaşık 20-25 sn kadar sürüyür
Doktoru aradık nişan veya su gelmediği için takibe devam etmemizi söyledi, eğer 3-5dk ya inerse aralıklar hastaneye gidicez
Şiddeti de sabah daha azdı ama şuan daha bi hissettiriyor kendini ama genede dayanılmayacak boyuta gelmedi henüz
Tabi bu arada valizi hazırlamakta direnen ben apar topar herşeyi yerleştirdim, düzledim, anacığım da 1 saat içinde memleketten yola çıkıyor
Kadıncağızı doğumgününde telaşlandırdık, hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ağrılar gerçekten doğumun başladığına mı işaret yaşayıp görcez ilerleyen saatlerde
Gelişmelerden haberdar etmeye devam ederim, öpüyorum fistuklar
ay bu sırt ağrısı öldürüyor beni
cnm elbetteki sen bilirsin bana yorum yapmak düşmez ama bence çok erken
hele herşey yolundayken sen de bebek de sağlıklıyken
ahhh
heyecan tavan :) hazırlıklar tamam mı
Ben de benzer durumdayım. Ya 1 Kasım'da alacak (37+6'da) ya da 8 Kasım'da (38+6), ama o da bayramın 2.günü.
Hastanede anestezide nöbetçi kalan olur ama sorun olurmu bilmiyorum ki..
Bi de benim kordon sorunum var,bebeğin boynunda hala, sanırım erken almayı tercih edecek dr.um yani 1'inde.
Geçen burda beyin gelişimini 39.da tamamladığını okudum, canım sıkıldı. İnşallah sorun olmaz. Var mı bu konuda bilgisi olan ??
hakketen çok enteresan benimde akşam tutuyo ağrılarım gün içinde hiç bişey yok
eşim diyo bana mı nazlanıyosun
arkadaşlar eltime sinir oluyorum.Ben doğurmak üzere bir kadınım yan yana evlerde oturuyoruz bahçelerimiz bir kapı ile ayrılıyor(bu arda o kapı hiç açılmasın istemişitim ama oldu bir kere)benimkinden biraz büyük bir oğlu var.çocuk gözünü ovuşturup,yüzünü yıkamadan sabah sabah benim evde.Artık çıldırmak üzereyim.Sorumsuzluğun bu kadarı akşama kadar bir kere bile çıkıp bahçeye benim oğlum nerde demiyor kadın. Sinirden kasılmalarım arttı.bunlar yüzünden kocamla kavga ettim yaaaa ne yapıcam hiç bilmiyorum.
canım neden 1 kasım yada 8 kasım arada birgün alamıyormu seni mesela 3 yada 4 kasım gibi ameliyat günlerimi var senin doktorununda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?