2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm koku gitsin diye suyunua mutlaka karbonat koy
benimkinin kokusu 2 ayda anca gitti maalesef

sabunlu suyla sil önce..

ben toz çamasır detarjanı nı agzı acık şekilde dolabına koydum çekmecelere de sabun koydum..

en son eşyalarını koymadan önce suya dalinin yumusatıcından koydum.. onunla sildim.. misss gibi kızım kokuyor diyorum :)))

onuda koklamak nasip olur inşallah..

cnm koku gitsin diye suyunua mutlaka karbonat koy
benimkinin kokusu 2 ayda anca gitti maalesef

hadi ya insallah koku hemen gider zaten az kaldı
gerçi bizimkinin gelmeye niyeti yok ya
dolap vardı evde zaten biz beşik ve büyük şifoniyer yaptırdık allahtan dolapta kıyafetler yoksa koku çıkmazsa ne yapardım

************msj tekrarı

Son düzenleme:
************msj tekrarı

hımm fikirler süper hepsini bir araya getireceğim dediğim gibi allahtan dolap vardı evde onun bir kısmını bebişe göre ayarladık
yoksa benim iş kötüydü olmadı bende hemen sileyim bu hafta biraz havalandırayımm hatta öbür haftada anca olacak galiba((

Son düzenleme:
selam kızlar,geçmişi okuyamadım,herkes iyidir umarım
Bugün kontrolüm vardı meşhur çatı muayenesini oldum sonunda
Benim gibi korkan varsa söyleyeyim hiç canım acımadı,korkulacak bi şey yokmuş yani
ama insan ister istemez kasıyo,doktor da kasma kendini deyip durdu
bi de sinir etti beni başından beri hep benim hesaplarımla aynı çıkardı haftam
bu sefer bana sen 36 haftalıksın dedi insan zati zor sabrediyo bi de geriye atınca moralim bozuldu satım 31 ocak bu arada
nstyle de tanıştım sancı falan çıkmadı,bebiş hareket etince kalp atışları hızlanıyo çok güzel o sesi duymak
herkesi erkenden çağırdım ekim sonu olur diye şimdi de geç olacak gibime geliyo
2-3 hamile ellerinde valiz geldiler sezaryana nasıl özendim alcaklar bebişlerini kucaklarına diye
biz normali beklicez inşallah çok bekletmez kuzum

Selam tatlı annecikler.Facebook da Işılın arkadaşı ışılı tebrik etmiş. Sağlıkla doğurmuş Işıl. Allah hepimizi kurtarsın bir avzda ...

göbek deliğimin sağında ve solunda olmak üzere..
kedi tırmalamasına benzer 3 lü ve 4 lü çatlaklar yeralmakta artık..

eşimin bunu görünce verdiği tepki.. amannnnnn..

kızın yaptı dedim.. onuda ben yaptımm dedi.. evet dedimm.. ikinizin eseri..

biz face kullanmayanlar fransız kaldık ama alara yazınca anladım ilgimdısı mı dogum yaptı
allah analı babalı saglıkla büyütsün insallah....

ondan canlı yayın haberi yapıoruz biz de:)

dikkat et bol bol kremlen su iç
bu haftadan sonra abaracak o çatlaklar maalesef

Selam tatlı annecikler.Facebook da Işılın arkadaşı ışılı tebrik etmiş. Sağlıkla doğurmuş Işıl. Allah hepimizi kurtarsın bir avzda ...

Işıl diyince anlamadım tabi doğal olarak..herkesin face hesabı yok ve çoğumuz KK rumuzlarının gerçek isimlerini biilmiyoruz... bi grup kendi arasında takılıyomuş gibi oluyo bazen ama neyse....

ilgimdisi ye kocaman tebrik koyuyorum..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Alara'mızı... darısı bizim başımıza vakitlice inşallah...

" bi grup kendi arasında takılıyomuş gibi oluyo bazen ama neyse...."

deme öle deme öle
takılsak kendi kendimize nie buraya da yazalım

ondan canlı yayın haberi yapıoruz biz de:)

dikkat et bol bol kremlen su iç
bu haftadan sonra abaracak o çatlaklar maalesef

süpersiniz isim yazınca pek anlayamadım ondan nick yazınca tanıyabiliyoruz birbirimizi

fatmacım benimde bebek asagı indikçe alt göbeğimde bikini bölgesine yakın bide morarmıs gibi oldu ve acı gerçekle yüzleştik neyse kreme devam kızlarda bize hatıra....

" bi grup kendi arasında takılıyomuş gibi oluyo bazen ama neyse...."

deme öle deme öle
takılsak kendi kendimize nie buraya da yazalım

Alınma ölee alınma ööleeee Şaka yaptım crafty cim

ay twitter hesabı olan yok mu yaaa???
cepten KK ya giremiyorum ama twitter'a 7/24 bağlıyım.. yani acil bi durum olsa mutlaka twitterdan buraya haber uçurur biri.. Yok mu twitter cııııı???

sevemedim ben o twitter ı bende yok :)

alınmadım bu aradaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…