- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.541
kızlar mobilyaları nasıl temizledeniz????*
burada yazmıstınız önceden ama hatırlamıyorum bugün kargo getirirse geliyo kuzumun odası ve yatakodası için beşigi yarına kurulursa hemen hazırlayacagım
tekrar yazarsanız sewinirimmm
bu arada haftasonu temizlik yapıldı camları falan sildirdim perdeler yıkandı temizlik yükü üstümden kalktı dedim ama suan yağmur yagıyo((
canım ilk temizlikte kızlar sabunlu su demişlerdi öyle yaptım haftasonu tekrar temizledim bu sferde dalinin çamaşır deterjanı ile sildim duruladım
kasım anneleri ekim ayından dökülmeye başladı bayanlarbu seneki bebişler sabrsızmı ney beklemiyolar
burada yazmıstınız önceden ama hatırlamıyorum bugün kargo getirirse geliyo kuzumun odası ve yatakodası için beşigi yarına kurulursa hemen hazırlayacagım
bu arada haftasonu temizlik yapıldı camları falan sildirdim perdeler yıkandı temizlik yükü üstümden kalktı dedim ama suan yağmur yagıyo((
cnm koku gitsin diye suyunua mutlaka karbonat koy
benimkinin kokusu 2 ayda anca gitti maalesef
************msj tekrarı
Selam tatlı annecikler.Facebook da Işılın arkadaşı ışılı tebrik etmiş. Sağlıkla doğurmuş Işıl. Allah hepimizi kurtarsın bir avzda ...
evet bende okudum şimdi
hoşgeldi alara mız
biz face kullanmayanlar fransız kaldık ama alara yazınca anladım ilgimdısı mı dogum yaptıevet bende okudum şimdi
hoşgeldi alara mız
biz face kullanmayanlar fransız kaldık ama alara yazınca anladım ilgimdısı mı dogum yaptı
allah analı babalı saglıkla büyütsün insallah....
göbek deliğimin sağında ve solunda olmak üzere..
kedi tırmalamasına benzer 3 lü ve 4 lü çatlaklar yeralmakta artık..
eşimin bunu görünce verdiği tepki.. amannnnnn..
kızın yaptı dedim.. onuda ben yaptımm dedi.. evet dedimm.. ikinizin eseri..
Selam tatlı annecikler.Facebook da Işılın arkadaşı ışılı tebrik etmiş. Sağlıkla doğurmuş Işıl. Allah hepimizi kurtarsın bir avzda ...
Işıl diyince anlamadım tabi doğal olarak..herkesin face hesabı yok ve çoğumuz KK rumuzlarının gerçek isimlerini biilmiyoruz... bi grup kendi arasında takılıyomuş gibi oluyo bazen ama neyse....
ilgimdisi ye kocaman tebrik koyuyorum..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Alara'mızı...darısı bizim başımıza vakitlice inşallah...
ondan canlı yayın haberi yapıoruz biz de:)
dikkat et bol bol kremlen su iç
bu haftadan sonra abaracak o çatlaklar maalesef
" bi grup kendi arasında takılıyomuş gibi oluyo bazen ama neyse...."
deme öle deme öle
takılsak kendi kendimize nie buraya da yazalım
ondan canlı yayın haberi yapıoruz biz de:)
dikkat et bol bol kremlen su iç
bu haftadan sonra abaracak o çatlaklar maalesef
Alınma ölee alınma ööleeeeŞaka yaptım crafty cim
ay twitter hesabı olan yok mu yaaa???
cepten KK ya giremiyorum ama twitter'a 7/24 bağlıyım.. yani acil bi durum olsa mutlaka twitterdan buraya haber uçurur biri.. Yok mu twitter cııııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?