2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
suan elim ayagım titriyo heycandan..tansiyomnuma bişe demedi ama doktorun morali bozuldu..suyun sınırda dedi..kızlar normalde 9 kasımda 40 doluyo e bu cocuk 3 hafta sonra cok buyuk olmaz mı..allahım korkuyorum sanırım:18:

suyun sınırda ve tansiyona bişi demedi mi
anlamadım ben bu işten bişi

ben uğraştım kız bide üzerine 10 bin verdim :)
ben çemkirebilirim değil mi :)

sen cemkirebilirsin hanım..

sana izin.. saymısın 10 bini hemide ugrasmısın öncesinde.. sen istediğini diyebülün..

bence sen SATını yanlıs biliyosun.. olabilir mi..

bide kim senin drun hastane neresi anacım..

cnm belki suni sancı verirler sana...suyun sınırda ise sakın ihmal etme...dr dediği an hastanede ol.

MAŞALLAH bebeğe sanırım sezeryan için zaman vermiş canım.
bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

diğer tarafım diyorki Rabbim beni neden catlamayan deriden yapmadın ..

ikisi arasıdayım.. itiraf ediyorum..

bu konuda bende arada kalabiliyorum yok kilo alıyorum yok o yok bu. insanoğlu doyumsuz diye bozuna dememişler...

bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

:)))) ilahi fatma

ya boşverin hamile kalmadan çatlayanlar var birde ona ne diyeceksiniz.Erkekler çatlaklara değil gülen yüze tatlı dile bakıyorlar sallayın yaaa.

:)))) ilahi fatma

ya boşverin hamile kalmadan çatlayanlar var birde ona ne diyeceksiniz.Erkekler çatlaklara değil gülen yüze tatlı dile bakıyorlar sallayın yaaa.

anam ne erkeği..

adama çatlamısım kızın yaptı diyorum oda onuda ben yaptım diyor zaten..hos bide çatlamama laf etsin neler ediyorum bak ben..

ben kendime baktığımda aynada çatlamıs deriye sinir oluyorum

idrar testi yaptı kızlar tansiyon için temiz cıktı..önemli olsa uyarırdı heralde..haftaya p.tesi sanırım suyuma yıne bakcak suan sınırda dedi..azsa sezaryana alcak..yaa o an o kadar panik oldum ki sorcaklarımı unuttum..doktorum izmirde egepol hastanesine gidiyorum hakan sabırlı..bunda önce 33 haftallıkken gittim 3 gün ondeydı..3 haftadır hergun 8 tane ceviz yıyorum..muzlu süt içiyorum..acaba diyorum bu yuzden mi böyle oldu..yemekten sonra sol tarafa uzanıyorum..hamile kaldıgımdan beri balık hapı kullanıyorum..

idrar testi yaptı kızlar tansiyon için temiz cıktı..önemli olsa uyarırdı heralde..haftaya p.tesi sanırım suyuma yıne bakcak suan sınırda dedi..azsa sezaryana alcak..yaa o an o kadar panik oldum ki sorcaklarımı unuttum..doktorum izmirde egepol hastanesine gidiyorum hakan sabırlı..bunda önce 33 haftallıkken gittim 3 gün ondeydı..3 haftadır hergun 8 tane ceviz yıyorum..muzlu süt içiyorum..acaba diyorum bu yuzden mi böyle oldu..yemekten sonra sol tarafa uzanıyorum..hamile kaldıgımdan beri balık hapı kullanıyorum..

anam ne erkeği..

adama çatlamısım kızın yaptı diyorum oda onuda ben yaptım diyor zaten..hos bide çatlamama laf etsin neler ediyorum bak ben..

hahahhaa çok alemsin vallaa...
Benim niye aklım erkeklere gitti ki şimdi alla allaa.
Eşimi kendimden çok düşünüyorum sanırım, ohh yeahhh.

O kedi tırmalamalarından yazın oluşmaya başlamıştı bende. Şimdi ne durumda görmek istemiyorum. Zaten istesem de göremiyorum. Göbeğimin alt tarafında kaldı. Yukarı doğru tırmanmaya başlamazlar inşallah. Aynaya bakmak da istemiyorum. Moralimi bozamam şu saatten sonra olan oldu.

anam ne erkeği..

ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım

suyun azalması tabiki yemekle alakalı değildir ama çok kilo almış olması bundandır canım sen bol bol su iç haftaya duruma bakarsın sakin olmaya çalış bu çoçuk öyle ya da böyle doğacak erken de değil zaten sezeryan olsun da sağlıklı olsun sıkma canını

öyle tabi ama yıne normal olursa daha mutlu olucam ben ya..aşağı dönmüş..hayırlı neyse o olsun artık..pazartesi dananın kuyrugu kopcak

Reza Bey'e ok teekkr ediyorum - Hrriyet Magazin Hatt

peh incecik çıkmış bu da ebru şallı gibi
adı ebru olanlarda mı var bu be kardeşim !
kardeşim insanın yüzü de mi şiş olmaz bu nedir ya...

hele ben 7 seneden sonra bulmuşum çatlakları ilk gördüğümde gözümden 2 damla yaş geldi...
insan doğursa bile güzel kalmak istiyor ya mayamızda var sanırım...

Son düzenleme:
yahu gerçekten bu nedir hiç şişlik yok bu ebruda... bende bi ellerimde ödem var başka yerimde öyle ödem yok ama bence son haftada falan olur. gerçi bu ünlüler 9 ayı doldurmadan bebeklerini doğuruyor ondandır kesin...

Ebru gününde doğurdu. Onun yüzü zaten şişti birde fotoşop yapmış olabilirler.

ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım

beyaz tenlimisin.. öyleysen senin için sonun yok.. benim gibi arap bacılar napsın.. kahverengi ten üzerinde beyaz çatlaklar.. ay bana bişeyler oluyorr...

hahaha.. benim şimdiden dudaklar şişti.. ayaklarım hep şişti zaten 3 numara büyüd.. heray yeni ayakkabı aldım kendime..

göremedim ben ya .. hburdan acamıyorum.. yasaklı magazin siteleri.

biriniz resmini koysanıza ebrunun..

Evlilik yildönümün kutlu olsun,nice güzel,mutlu,huzurlu,saglikli yillara esin,bebegin(yada bebeklerin) ve tüm sevdiklerinle insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…