- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.561
süpersiniz isim yazınca pek anlayamadım ondan nick yazınca tanıyabiliyoruz birbirimizi
fatmacım benimde bebek asagı indikçe alt göbeğimde bikini bölgesine yakın bide morarmıs gibi oldu ve acı gerçekle yüzleştik neyse kreme devam kızlarda bize hatıra....
biz face kullanmayanlar fransız kaldık ama alara yazınca anladım ilgimdısı mı dogum yaptı
allah analı babalı saglıkla büyütsün insallah....
Kızlar doğum sırasında çatlamanın şahı olucak...şu anda gördükleriniz doğumdan sonra göreceklerinizin teminatıdır
hele benim gibi sezeryanla doğuracak olanlar, çatlamaya müsait bi vücudunuz varsa (şimdiye kadar ufak bi çatlama bile olduysa, müsaittir o vücut), kesimden sonra karnı çatal gibi bi aparatla ikiye ayırıyolar,işte o an çatır çatır çatlıyoruz
ay kötüyüm ben bugün heralde
benim tepeden basladı çatlamaya.. göbek deliğimin iki yanı.. asagıda ya bişey yok ya da ben göremedim..
ay geçio dimi bu çatlaklar
yani böle kalmayacak mor mor
İlgimdisi'yi cepten sabah 11'den beri arıyorum telefonu kapalı. crafty'nin dediğine göre saat 13'te doğuma girmiş. Devlet hastanesinde 8 saat kadar yoğun bakım sürüyor sonra odaya alıyorlar. Telefon etsem hastaneye sadece doğum yaptığını söylerler. Akşama arayım diyorum tekrar. Telefonunu açarsa diye sürekli arıyorum. Hiç bir şekilde ulaşamazsam kuzenimi göndericem hastaneye en son ihtimal
Kızlar doğum sırasında çatlamanın şahı olucak...şu anda gördükleriniz doğumdan sonra göreceklerinizin teminatıdır
hele benim gibi sezeryanla doğuracak olanlar, çatlamaya müsait bi vücudunuz varsa (şimdiye kadar ufak bi çatlama bile olduysa, müsaittir o vücut), kesimden sonra karnı çatal gibi bi aparatla ikiye ayırıyolar,işte o an çatır çatır çatlıyoruz
ay kötüyüm ben bugün heralde
ay geçio dimi bu çatlaklar
yani böle kalmayacak mor mor
karnınızda tırnak çizilmesi gibi bir acı oluyor mu yoksa bu acı çatlama acısı mı??? 1 haftada göbeğim mosmor çizgiler oluştu pf ne güzel hiç yoktu
Kötülerin şahısın be gülüm sezeryandan da korkacaklar bunlar şimdi.
Kalacak hayatım kalacak. mor mor değil beyaz olarak kalacak.
İlgimdisi Alanya'da mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum??
kızlarrrrrrrrr doktordan geldik şimdi bebeğim 3360 gr olmuş boyuda 54 cm miş..suyum azalmış cok haftaya p.tesi gel dedi...12 de ye bişeyler aksam 4 de burda ol iyiysen yolucam senı dedi iyi değilsen yollamıcam bu ne demek..sezo mu olcam ben yani..bebeğim nerdeyse 40 haftalık gözüküyo..cok panikteyim yorumlarınızı bekliyorum:18:
kızlarrrrrrrrr doktordan geldik şimdi bebeğim 3360 gr olmuş boyuda 54 cm miş..suyum azalmış cok haftaya p.tesi gel dedi...12 de ye bişeyler aksam 4 de burda ol iyiysen yolucam senı dedi iyi değilsen yollamıcam bu ne demek..sezo mu olcam ben yani..bebeğim nerdeyse 40 haftalık gözüküyo..cok panikteyim yorumlarınızı bekliyorum:18:
bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..
diğer tarafım diyorki Rabbim beni neden catlamayan deriden yapmadın ..
ikisi arasıdayım.. itiraf ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?