- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.641
mrb kızlar
dr geldık sonunda gun aldık 25 ekım sabah 7.30 gunumuz
oglumuzun adına kuzeye karar verdık
kuzeyımıze kavusmamıza son 7 gun
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzündensırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.
sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.
güzelim bişey değil güle güle kullanırsın inşallah bu arada ptt kargoya verdim ama eşin sorsa bile takip noyu isterler KP00153058460 burdan kontrol edersiniz senin doğum tarihi belli mi bu arada?
süt kontrolü yapmayın arkadaşlar çünkü meme ucuna yapacağınız uyarı oksitosin düzeyini arttırıp uterus kasılmalarını başlatabilir, sütün gelmesi normaldir sıcak duştan sonra kendi kendinede gelebilir şimdiden telaş etmeyin. saygılarbenim de kafamda bu soru var ya benim 4. aydan 7. aya kadar geldi hep ama bir kesildi artık hiç yok acaba normal mi diye merak ediyordum dr sorsam mı diye de düşündüm ama ne pimpirikli karı bu der diye sormaktan vazgeçmiştim napsam sorsam mı süt gelen varsa söylesin
herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. bizde sıradayız
.
süt kontrolü yapmayın arkadaşlar çünkü meme ucuna yapacağınız uyarı oksitosin düzeyini arttırıp uterus kasılmalarını başlatabilir, sütün gelmesi normaldir sıcak duştan sonra kendi kendinede gelebilir şimdiden telaş etmeyin. saygılar
Aslında ben de birisi bana normal yapamazsın dese de vıcdanen rahat olarak sezeryan olsam dıye dusunmuyor degılm senemgycım :) Ciddi ciddi kendimi hazır hissedemiyorum. Ama dediğim gibi hepimiz için hayırlısı. Bu arada ben de bugun doktordaydım ve dogumun erken olabılecegını bebegın cok asagı ındıgını soyledı. 36. haftadayım suan ama 10 gun sonra beklemeye basla dedı. Çatı muayenesi de olmadı henüz ne diyecek çok merak ediyorum ama ne zaman yapacagını da sormayı unuttum ,
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzündensırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.
sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.
kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...
iyi akşamlar kızlar..
aranızda coraspin yada başka kan sulandırıcı ilaç kullanan var mı?
(ne zaman bıraktınız? yada bırakacaksınız?)
canım ben coraspin kullanıyordum. 35+0da bıraktık.
bende 34+0'ım bıraktım dün..sana dr mu bu 35.hafta dedi?
sanki bu ilaçla bebeğim yaşıyor sanıyorum, korkuyorum bırakmaya..
önceden bi düşüğüm oldu da :26:
canım ya gecmıs olsun cok uzuldum ınan ıcım gıttı okuyunca. Neyse ki Allah korumuş birşey yokmuş. Geçmiş olsun,,,
Okurken "hiiiii" demişim, annemle eşim yerlerinden sıçradı nooldu diye. Çok şükür Canım, ucuz atlatmışsın. Dikkat edelim bu aralar. İyice dinlen olur mu? Çok çok geçmiş olsun.
Canim benim cok gecmis olsun gercekten.Vucut dengelerimiz tamamen alt üst oldugu icin hamilelikte her daim özellikle son dönem dikkatli olmaliyiz.
Merhaba anneler...çok ama çok heycanlıyım artık sayılı günler desek yeridir öyle değil mi?çünkü ufaklıkların ne zaman gelceği hiç belli olmuyor:))
ÇAtı muayenesi olan ver mı aranızda???
yarın dr.gidiyorum çatı muayenesi yapıalcak ve doğum şeklime karar verilecek.Dua ediyroum umarım normal doğum için bir engel olmaz.tabiki herşeyden önce hAYIRLISI VE SAĞLIKLISI OLSUN.
bu arada benim hergün düzenli sancılarım oluyor ve birbirini takiben oluyor.dün gece de karnım taş gibiydi ağrım vardı,geçmeseydi dr.gidecektm ama geçti okşayınca.rahim kasılmalarım başladı sanırım.yalnız bu bıçak saplanmasına benzer ağrı bir felakete dönüşecek doğum anı yaklaştıkca belli:))
Bu haftalardan sonra sıkıntı olmaz artık. Sağlığıyla gelir kısmetse. 10 gün sonra 38. hafta artık. Benimki daha aşağı inmedi ama çok ayakta kalıyorum, iki hafta daha çalışıcam. Ayakta kalmak da erken doğumu tetikliyor ama yapacak bişey yok. Korku da başladı artık.İşin kötü tarafı ben hem normalden, hem sezaryenden, yani aslında doğumdan korkuyorum. Acı kısmından ziyade bebek sağlıklı mı diye... İyi düşünelim, iyi olsun inşallah.
Okurken "hiiiii" demişim, annemle eşim yerlerinden sıçradı nooldu diye. Çok şükür Canım, ucuz atlatmışsın. Dikkat edelim bu aralar. İyice dinlen olur mu? Çok çok geçmiş olsun.
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bana moral oluyosunuz rabbim sizide bir avazda kurtarsın inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız tarkulcum canım arkadaşım dualarım senle rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?