- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.621
dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.
bizden haberler böyle
amanda aman...aynayada bakmak istemezmiş benim arkadaşımsevdecim nasılsın canım?beni hatırladınmı bilmiyorum.ama sen benim hep aklımdasın.uzun zamandır evde int.bağlantısı olmadığı için giremedim siteye.öle zannediyorumki doğumuna az bi zaman kaldı.nasıl gidiyor hamileliğin?kızın olacaktı galiba dimi?inş. sağlıkla kucağına alırsın canım...
bu arada ben doğum yapalı 3,5 ay oldu.tontişmi tontiş,çok tatlı bi oğlum var teyzesi.geçen sene bu zamanlar hamile kalmıştım oğluma.test yapacağım günü bile bekleyemez haldeydim heyecandan.şimdi üstünden koskoca bir sene geçti.şimdi iki çocuk annesiyim elhamdülillah (canıma okuyorlar gerçi) :) şaka bi yana senin dualarının çok geçmişti bizlere.Yüce mevlam senide,burdaki diğer arkadaşlarıda bi avazda kurtarsın inş...Sizlerde bebişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri,yüzlerine baktığınızda ağzını aça aça güldüklerindeki sevimli hallerini görün inş...
şimdi şu bikaç satırı yazana kadar bile rahat bırakmadılar beni keratalar.herkesin bana dediğini bende size diyeyim.bugünlerin tadını çıkarıngerçi sizi çok iyi anlıyorum.son zamanlar insana çok zor geliyor.Allahım hayırlısıyla bi doğursam dediğim günleri unutmuyorum.ama kiloyu falan takıntı etmeyin.hemen eski halinize geri dönüveriyorsunuz.ilk 40 gün zor geçiyor çünkü.hatta benim için bu 90 gündü.yani 3 ay çektirdi yaramaz.şimdilerde iyiyiz şükür,normale döndük.
sevdecim seninle facedede arkadaş olmak isterim eğer sende istersen...
kendine ve bebişine iyi bak canım.bebişin adı ne olacak düşündünüzmü?grşmek üzere,öptük sizi.
ii akşamlar kızlar.. Size yeni pek bir haberim yok kızım hala hastaneden çıkmadı ama gayet iyi antibiyotik tedavisi sonuçlanınca taburcu olacak inşallah ben her akşam süt sağıp götürüyorum birascık kokluyorum kızımı sonra mecbur eve dönüyorum inanın çok özlüyorum Allah hiçbirinize böyle sıkıntı vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha doya doya sevemedim esila mı çok ama çok tatlı ama meleğim dua edin bir an önce çıksın hastaneden doğum yapalı tam bir hafta oldu sezeryan olmama rağmen şu an turp gibiyim tamamen iyileştim artık darısı başınıza
ii akşamlar kızlar.. Size yeni pek bir haberim yok kızım hala hastaneden çıkmadı ama gayet iyi antibiyotik tedavisi sonuçlanınca taburcu olacak inşallah ben her akşam süt sağıp götürüyorum birascık kokluyorum kızımı sonra mecbur eve dönüyorum inanın çok özlüyorum Allah hiçbirinize böyle sıkıntı vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha doya doya sevemedim esila mı çok ama çok tatlı ama meleğim dua edin bir an önce çıksın hastaneden doğum yapalı tam bir hafta oldu sezeryan olmama rağmen şu an turp gibiyim tamamen iyileştim artık darısı başınıza
mrb kızlar
dr geldık sonunda gun aldık 25 ekım sabah 7.30 gunumuz
oglumuzun adına kuzeye karar verdık
kuzeyımıze kavusmamıza son 7 gun
mrb kızlar
dr geldık sonunda gun aldık 25 ekım sabah 7.30 gunumuz
oglumuzun adına kuzeye karar verdık
kuzeyımıze kavusmamıza son 7 gun
cnm neden küvezde bebeğin??
37 haftalık dünyaya geldi zaten erken doğum bekliyoduk asıl sorun normal doğum bekliyoduk ama son anda kızımın yüzü yukarı doğru döndü ve nst de kalp atışları 80 e kadar düştü acilen sezeryana aldılar. doğduğunda iiydi sonra ağzından köpükler çıkmış ben görmedim kimse bana bişey söylemedi solunumunda sıkıntı varmış solunum cihazına bağladılar sonra idrar yolu enfeksiyonu tesbit ettiler şimdi antibiyotik tedavisi görüyor ama iyileşmeye başladı her akşam görmeye gidiyorum gayet ii görünüyor maşallah2900 e yakın doğdu 2500 e düşmüştü şu an 2770 e geri çıktı ciğerlerindeki suyu atmak için zayıflatmışlardı şimdi takrar geri almasını bekliyolar sütümü sağıp götürüyorum beni emebilecek güce gelince taburcu olacak inşallah bekliyorum kızımı büyük bir hasretle
37 haftalık dünyaya geldi zaten erken doğum bekliyoduk asıl sorun normal doğum bekliyoduk ama son anda kızımın yüzü yukarı doğru döndü ve nst de kalp atışları 80 e kadar düştü acilen sezeryana aldılar. doğduğunda iiydi sonra ağzından köpükler çıkmış ben görmedim kimse bana bişey söylemedi solunumunda sıkıntı varmış solunum cihazına bağladılar sonra idrar yolu enfeksiyonu tesbit ettiler şimdi antibiyotik tedavisi görüyor ama iyileşmeye başladı her akşam görmeye gidiyorum gayet ii görünüyor maşallah2900 e yakın doğdu 2500 e düşmüştü şu an 2770 e geri çıktı ciğerlerindeki suyu atmak için zayıflatmışlardı şimdi takrar geri almasını bekliyolar sütümü sağıp götürüyorum beni emebilecek güce gelince taburcu olacak inşallah bekliyorum kızımı büyük bir hasretle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?