2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sıpalar sağlıkla doğsada bizde normale dönsek artık.hediye için sağol canım.hangi korgoyla yolladığını yazarsan eşim sorar.tekrar teşekkürler ama bu kez kızım teşekkür ediyor teyzesi.

vallaha bıktım senin bankandan da yasaklarından da doğur otur evinde :)

Merhaba anneler...çok ama çok heycanlıyım artık sayılı günler desek yeridir öyle değil mi?çünkü ufaklıkların ne zaman gelceği hiç belli olmuyor:))
ÇAtı muayenesi olan ver mı aranızda???
yarın dr.gidiyorum çatı muayenesi yapıalcak ve doğum şeklime karar verilecek.Dua ediyroum umarım normal doğum için bir engel olmaz.tabiki herşeyden önce hAYIRLISI VE SAĞLIKLISI OLSUN.
bu arada benim hergün düzenli sancılarım oluyor ve birbirini takiben oluyor.dün gece de karnım taş gibiydi ağrım vardı,geçmeseydi dr.gidecektm ama geçti okşayınca.rahim kasılmalarım başladı sanırım.yalnız bu bıçak saplanmasına benzer ağrı bir felakete dönüşecek doğum anı yaklaştıkca belli:))

vallaha bıktım senin bankandan da yasaklarından da doğur otur evinde :)

Eki Görüntüle 274796 Eki Görüntüle 274797 Eki Görüntüle 274798

kız bu photoshopla dudaklarınımı inceltti..bide kızanaları çirkinleşir derler ..

bizde photoshop isteyelimmm.. fotografcıdan..

hayır benim anlamadığım bu kız anaları çirkinleşir hurafesi bi bizemi işliyor.. paran olup ünlü olunca fizyolojik değişimlerde mi ona göre oluyor..

cocuklugumda şarkıcılık hayallerimi silenlere ne diyeyim şimdi.. olurdum artist gibi bi ana işte..bu kadar cene calmazdımm..

ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım

canım ben esmer tenliyim. 16 yaşındayken kalçalarımda çatlak oluştu. doktora gittim. hızlı boy artışından dedi. çünkü çok zayıftım başka bi sebep yok dedi. şimdi sedef rengindeler ve inan dedimya esmerim ona rağmen hiç belli olmuyolar. hiç rahatsız edici bi görüntüleri yok. şükür gebelikte çatlamadım karnım iyi durumda hatta doktor bile şaşırdı. belki kremlerin etkisi oldu bilmiyorum ama sıkmayın canınızı bir süre sonra belli olmuyo o çatlaklar...

kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...

ben varya burda her dogum haberini okudugumda suyum gelmiş gibi ıslaklık hissediyorummm..

Allahım sağ salim bebeğini kucagına versin inşallah.. bi çırpıda doguversin sen hic anlama bi bakki bebişin kucağında seni sömürüyor.. tabbii stünde bol olsun taşsın inşallah...amin..

kızlar spinal doğum kimler düşünüyor 2 komşum yaptı bende öyle düşünüyordum yalnız ikiside şiddetli başağrısı yaşadı.Panik atak yaşayanlar var.BEN 3 aydır panik atak tedavisi görüyorum zaten kafam karıştı. genel anestezi istemiyorum 10 sene önce çok zordu şimdi nasıl genel anestesi baygınlık kaç saat sürüyor kızım 10 yaşında 36. haftadayım yaş 36 ,11.11.2011 doğum inşallah lütfen bilgilerinizi ve tecrübelerinizi yazar mısınız?

aminnn canım sağol güzel dileklerin için... inşallahh canım benim dua edin siz bizim için...

Ewet canim bu ara bendede var sancilar son doktor kontrolunde nts de sanci cikmisti,doktorum yavastan baslar artik dmisti,benimde haftasonu sürekli oldu sancim bende sancinin artmasini bekledim artsaydi doktora gidecektim.Yarin icinse güzel haberlerini bekliyoruz canim benim.

bende seni seviorum ama yeter mesailer aaa napçan parayı kızım :)
yemek de ye kızı aç koyma lütfen varsın hareketli olsun !

kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...

sende haberlerini eksik etme lütfen hangi hastanede doğum

slm millet çok hamaratım bugün evime geldim çarşıları gezdim yetmedi eve gelince annemle temizliklerimizi yaptık. ohh rahatladım kociş hep nöbette sabaha karşı gelcek yarında ebemize gidicez bide bişi sorcam bizim ebe bebek doğunca 6 gün içinde getir dedi topuk kanı falan için.ben başka şehirde olcağımdan bu mümkün olmıycak zaten. doğum yaptığımız hastane göndermiyo mu topuk kanını? benimki özel hastane olcak sonradan devlete falan götürmek gerekir mi ki??

Aslında ben de birisi bana normal yapamazsın dese de vıcdanen rahat olarak sezeryan olsam dıye dusunmuyor degılm senemgycım :) Ciddi ciddi kendimi hazır hissedemiyorum. Ama dediğim gibi hepimiz için hayırlısı. Bu arada ben de bugun doktordaydım ve dogumun erken olabılecegını bebegın cok asagı ındıgını soyledı. 36. haftadayım suan ama 10 gun sonra beklemeye basla dedı. Çatı muayenesi de olmadı henüz ne diyecek çok merak ediyorum ama ne zaman yapacagını da sormayı unuttum ,

dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.
bizden haberler böyle

ay hadi maşallah canım...Allah yardımcın olsun..sağlıkla al kucağına inşallaaaaahhhh..süper haberlerle dön topiğe...

genel anesteziyi artık pek tercih etmiyo doktorlar..ben spinal oldum baş ağrısı filan yapmadı...herşey yolundaydı..ağrı kesicilere olan alerjim yüzünden normalden daha fazla ağrı çektim ama o istisnai durum dışında çok memnun kaldım..bu doğumumda spinal olacak inşallah...bünyeden bünyeye değişir yan etkleri..ama genel anestezi tercih etme çünkü ayıldığında sütün hemen gelmiyo genel anestezide..ablamdan biliyorum..

dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.
bizden haberler böyle
ay maşallah canım size valla..ne güzel toroman toroman doğurucaksınız inşallah..benimki 2500 gr oldumu emin bile değilim yani...
doktorların derdi bayramda doğum almamak..o yzden ya önce alıyolar ya sonra..hatta sezeryana gerek olmayanları bile bi bahane bulup bayram tatilinden olmamak için sezeryana alıyolar...bence bayramdan önce aldır..plesenta yaşlandıysa geç kalma canım..hayırlısı olsun inşallah...

saol canım iyi dileklerin için. dr.um bayramda zaten olmayacakmış, ama yerine dr. olacakmış. öyle sçyledi. plasenta yaşlanması etkiledi durumu sadece

bizden haberler böyle

maşallah canım face de yazdım gerçi de burdan da yazayım bayramdan sonraya benimki normalde. hep erken olacak diye korktuk şimdi millet doğuruyor çatır çatır ben de birşey yok (şükür tabii orda durması iyi ) 3000 gr ben de görsem doğmadan yiyorum ama öyle çok çok almıyor nedense. Bakalım çarşamba günü ben de güzel haberlerle gelirim inşallah

amanda aman...aynayada bakmak istemezmiş benim arkadaşım sevdecim nasılsın canım?beni hatırladınmı bilmiyorum.ama sen benim hep aklımdasın.uzun zamandır evde int.bağlantısı olmadığı için giremedim siteye.öle zannediyorumki doğumuna az bi zaman kaldı.nasıl gidiyor hamileliğin?kızın olacaktı galiba dimi?inş. sağlıkla kucağına alırsın canım...
bu arada ben doğum yapalı 3,5 ay oldu.tontişmi tontiş,çok tatlı bi oğlum var teyzesi.geçen sene bu zamanlar hamile kalmıştım oğluma.test yapacağım günü bile bekleyemez haldeydim heyecandan.şimdi üstünden koskoca bir sene geçti.şimdi iki çocuk annesiyim elhamdülillah (canıma okuyorlar gerçi) :) şaka bi yana senin dualarının çok geçmişti bizlere.Yüce mevlam senide,burdaki diğer arkadaşlarıda bi avazda kurtarsın inş...Sizlerde bebişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri,yüzlerine baktığınızda ağzını aça aça güldüklerindeki sevimli hallerini görün inş...
şimdi şu bikaç satırı yazana kadar bile rahat bırakmadılar beni keratalar.herkesin bana dediğini bende size diyeyim.bugünlerin tadını çıkarın gerçi sizi çok iyi anlıyorum.son zamanlar insana çok zor geliyor.Allahım hayırlısıyla bi doğursam dediğim günleri unutmuyorum.ama kiloyu falan takıntı etmeyin.hemen eski halinize geri dönüveriyorsunuz.ilk 40 gün zor geçiyor çünkü.hatta benim için bu 90 gündü.yani 3 ay çektirdi yaramaz.şimdilerde iyiyiz şükür,normale döndük.
sevdecim seninle facedede arkadaş olmak isterim eğer sende istersen...
kendine ve bebişine iyi bak canım.bebişin adı ne olacak düşündünüzmü?grşmek üzere,öptük sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…