- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.601
ay canım aynen ya bir iş yapamaz oldum hemen kasılıyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi 1 hafta var aramızda bu arada hediyeni yolladım ama nerde bilemiyorum inşallah bugün yarın gelir de sen doğuma gitmeden alırsın canım takip noyu gönderebilirim özelden istersen
beyaz tenlimisin.. öyleysen senin için sonun yok.. benim gibi arap bacılar napsın.. kahverengi ten üzerinde beyaz çatlaklar.. ay bana bişeyler oluyorr...
hahaha.. benim şimdiden dudaklar şişti.. ayaklarım hep şişti zaten 3 numara büyüd.. heray yeni ayakkabı aldım kendime..
göremedim ben ya .. hburdan acamıyorum.. yasaklı magazin siteleri.
biriniz resmini koysanıza ebrunun..
vallaha bıktım senin bankandan da yasaklarından da doğur otur evinde :)
Eki Görüntüle 274796 Eki Görüntüle 274797 Eki Görüntüle 274798
vallaha bıktım senin bankandan da yasaklarından da doğur otur evinde :)
Eki Görüntüle 274796 Eki Görüntüle 274797 Eki Görüntüle 274798
ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım
kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...
ben varya burda her dogum haberini okudugumda suyum gelmiş gibi ıslaklık hissediyorummm..
Allahım sağ salim bebeğini kucagına versin inşallah.. bi çırpıda doguversin sen hic anlama bi bakki bebişin kucağında seni sömürüyor.. tabbii stünde bol olsun taşsın inşallah...amin..
Merhaba anneler...çok ama çok heycanlıyım artık sayılı günler desek yeridir öyle değil mi?çünkü ufaklıkların ne zaman gelceği hiç belli olmuyor:))
ÇAtı muayenesi olan ver mı aranızda???
yarın dr.gidiyorum çatı muayenesi yapıalcak ve doğum şeklime karar verilecek.Dua ediyroum umarım normal doğum için bir engel olmaz.tabiki herşeyden önce hAYIRLISI VE SAĞLIKLISI OLSUN.
bu arada benim hergün düzenli sancılarım oluyor ve birbirini takiben oluyor.dün gece de karnım taş gibiydi ağrım vardı,geçmeseydi dr.gidecektm ama geçti okşayınca.rahim kasılmalarım başladı sanırım.yalnız bu bıçak saplanmasına benzer ağrı bir felakete dönüşecek doğum anı yaklaştıkca belli:))
kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...
SEVİYOM KIZ SENİ...
Mesaideyim yine bana iyi davran...
millet yemeğe gitti ben yemek yiyince Sare cok hareket ediyor calısamıyorum diye yemek yemedim acınacak haldeyim ama naparsın ekmek parası son 3 hafta.. geri sayıma bile değmez...
Yaa bi de o an korkup dönmek var di miEşimin ablası da "ben korkağım, doğum anında beceremem de bebeğime zarar veririm diye normal doğumu hiç düşünmedim" diyor. Ben pek öyle korkak sayılmam ama valla başa gelince ne olur bilmem Bu arada 36. haftadayız, hala makat gelişi benim balkızım. Tercihe gerek kalmayacak gibi.
kızlar spinal doğum kimler düşünüyor 2 komşum yaptı bende öyle düşünüyordum yalnız ikiside şiddetli başağrısı yaşadı.Panik atak yaşayanlar var.BEN 3 aydır panik atak tedavisi görüyorum zaten kafam karıştı. genel anestezi istemiyorum 10 sene önce çok zordu şimdi nasıl genel anestesi baygınlık kaç saat sürüyor kızım 10 yaşında 36. haftadayım yaş 36 ,11.11.2011 doğum inşallah lütfen bilgilerinizi ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
ay maşallah canım size valla..ne güzel toroman toroman doğurucaksınız inşallah..benimki 2500 gr oldumu emin bile değilim yani...dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.
bizden haberler böyle
ay hadi maşallah canım...Allah yardımcın olsun..sağlıkla al kucağına inşallaaaaahhhh..süper haberlerle dön topiğe...
genel anesteziyi artık pek tercih etmiyo doktorlar..ben spinal oldum baş ağrısı filan yapmadı...herşey yolundaydı..ağrı kesicilere olan alerjim yüzünden normalden daha fazla ağrı çektim ama o istisnai durum dışında çok memnun kaldım..bu doğumumda spinal olacak inşallah...bünyeden bünyeye değişir yan etkleri..ama genel anestezi tercih etme çünkü ayıldığında sütün hemen gelmiyo genel anestezide..ablamdan biliyorum..
ay maşallah canım size valla..ne güzel toroman toroman doğurucaksınız inşallah..benimki 2500 gr oldumu emin bile değilim yani...
doktorların derdi bayramda doğum almamak..o yzden ya önce alıyolar ya sonra..hatta sezeryana gerek olmayanları bile bi bahane bulup bayram tatilinden olmamak için sezeryana alıyolar...bence bayramdan önce aldır..plesenta yaşlandıysa geç kalma canım..hayırlısı olsun inşallah...
dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.
bizden haberler böyle
O kedi tırmalamalarından yazın oluşmaya başlamıştı bende. Şimdi ne durumda görmek istemiyorum. Zaten istesem de göremiyorum.Göbeğimin alt tarafında kaldı. Yukarı doğru tırmanmaya başlamazlar inşallah. Aynaya bakmak da istemiyorum. Moralimi bozamam şu saatten sonra olan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?