2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ooo ne güzel haber bu bebişin kilosu mahşallah allah nazardan saklasın sende iyisindir inşallah rabbim hepimizi bir avazda bir ıkınmaya kurtarsın inşallah

ay seni alıp bizim eve getireceğim varyaaa,onların seni dinlendireceği yok canım benim kıyamam sana.
muayeneden bukadar korkma bak düşün normal doğum yaparsan o gerginlikle her şey daha da zor olur kendini buna alıştırmaya çalış,o ortama alıştırmaya çalış.doğum sırasında birde o gerginliği yaşayacaksın yoksa.nekadar çabuk alışırsan okadar iyi kendini germe bukadar,olup bitecek inşallah korkma

sağol cnm benim daha da dayanamıyorum karnım 5 dkkada bir sertleşiyo kımıldayamıyorum neden böle oluyo ya offf bu akşam eşimle yürüyüş yaptım açılma olsun diye çok şükür kırmadı beni öle işte bekliyoruz heemn herşey olabilir dedi çok korkuyorum ne kadar korkma desende yinede allah razı olsun sende ama o çatal beni çok korkuttu yarın yine çıkıcam offf dua edin ne olur

kizlar iyi aksamlar nasilsini?

kimler dogurdu?
derya,mersinli,birde mavi degilmi doguranlar, kizlar tebrik ederim hepinizi Allahim darisi biz eolsun insallah hayirlisiyla..

ya ben bugun girmedim sevde miden bulaniyormus gecmis olsun canim.

su siralar kaynanator kapidan girmek uzeredir neredeyse,esim almaya gitti havaalanindan..

kizlar bana dua edinde sinir krizlerine girmeyeyim zira ben kaynanami biliyorum beni delirtcek.
ne yapacam ben onunla gunboyu evde ya...

dua edin bana neolur...

nete arada girerim yine beni unutmayin anacigim byeeee!

Canim benim bizim burdada muayenede catala oturtmuyorlar, o kadar canim yanmiyordu simdi sancilar basladi ya biraz aciyor ama o kadar cok etkilemiyor,agri esigim cok yüksek galibaBiz her kontrolde alttan muayene oluyoruz.Benim son gittigim kontrolde sancilarim baya cikmisti ama rahimde hic acilma yok dedi doktorum.

Canim benim her doktor kendine göre ölcüyor,benimde basima geldi.Detayli ultrason icin baska bir doktora gitmistim o farkli söylemisti 2 gün sonra kendi doktoruma gittim o farkli söylemisti,kendi doktoruma sordum niye böyle diye,dedi ben her ihtimale karsi biraz kücük ölcüyorum.Yani bize söylenen kilo ile bebegin gercek kilosu arasinda nerden baksan 300-500 gr fark oluyormus hatta internette okudum bebegin hazneye girip göbegin kücüldügü haftalarda 1000gr a kadar fark olabiliyormus. Üzme sen canini bebisine kavusmayi düsün kilo milo hepsi bos,disari cikinca cok cabuk toparliyorlar.

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçıyroum karnım çok sertleşiyo banamısın demiyo şimdi de 3 dkkada olmaya başladı biraz uzanayım bari iyi gelir allaha emanet olun. öptüm hepinizi

Allah kolayliklar versin canim yorulmaman lazzim artik ama kismetr.Canim benim kasmaman lazim kendini yoksa daha cok canin yanar.Amin canim hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz insaallah.
ooo ne güzel haber bu bebişin kilosu mahşallah allah nazardan saklasın sende iyisindir inşallah rabbim hepimizi bir avazda bir ıkınmaya kurtarsın inşallah

Amin insaallah canim hayirlisiyla bebklerimize kavusuruz.(psikolojik olarak Allah kurtarsin bana pek dogru gelmiyor cünkü ister istemez etkileyen bir cümle)

bayanlar zaten yengemin doktoru demişti ki bu değerlerden +-200 sapma olasılığı var. yengemin bebeği 37+1 de alındı sezaryen ile ve doktor 2900 yada 3 kilo gelir demişti 3300 gelmişti tospik kızımız.doktor bile şaşırmıştı.doğumdan sonra biraz zayıflıyorlar zaten.merak etme KUBİ bebeğin çok zayıf olsa haftasından düşük olsa söylerlerdi sana zaten.o değerler dediğim gibi tam çıkmıyor yanılma payı var sadece tahmini değerler veriyor bize.bebeğin ufak olsa doktor söylerdi bunu zaten,orada bir ölçüm hatası falan olmuştur yada yanlış yazmışlardır bilemiyorum.

bebekler ne zaman gelecek acaba bu arada kasım derken bir çok kişi ekim de doğurdu :) bizimkiler de saglıkla gelir inşallah

edayhancım benim dr bana sen nasıl beslenirsen beslen bebeğin yapısı minyonsa kilo aldıramazsın demişti.. o yüzden cok üzülme.. doğduktan sonra nasılsa alacaktır..

cnm benim bebek normaldi kilo olarak.son zamanlarda sitres flan çok yaşadım.hastanede doğm için flan kaldım.doktor olaym karıştı.bide kötü komşularla uğraşıyrm.bebeğim çok etkilendi.kaynanam gelince saldırıya geçtiler resmen.yok gelinin gelmiyor gitmiyor biz korkumuzdan kapısını çalamıyoz.hem kocamı işliyorlar hem kayınvaldemi.Lojmanda ilk sene benden çıkmıyolardı eda sürekli hanımlara hizmet etsin.ağırlasın.bu sene uzak durmaya başladım mesafe koydum araya şimdide nerden saldıracaklarını bilmiyorlar.bende bebeğimde sitres olduk.kaynanamda onlarla bir.allah hepsini ıslah etsin cahil evde uğraşacak işleri kalmamış onla bunla uğraşıyorlar zavallılar.

çok gıcık oldm ya sitresten kızlar gözüme uyku girmedi.

canım bosver takma kafana bende çok takılıyodum dış etkenlere ama 2-3 haftadır bakıyorum kendime bosvermeyi ögrendim
bugün yie eşimin halaları birsürü şey söyledi yok isism kilo dogum falan coguna cvp bile vermedim duymamazlığa geldim
kimse bebeğimden ve benden önemli değil sende dene rahat tut kafanı......

haklısın cnm ama elimde diil.zatn kaynanam açığımı arayan bi insan.bide burda iki tane patavatsız ağız birliği yapmş insanlarla bir olnca gerçektn üzüldm.ben üzülnce bebeğimde oynamıyo yavrumda etkileniyor.allaha haval ediyrm onları.

haklısın..
ve işte bebeğinin nasıl etkilendiğini düşünerek insanlara bu fırsatı verme...

crafty okuyup gitmeeee...
Nil nasıl sen nasılsın anlat azıcıkta olsa...

ah okuyamadım ki bile öle açık kalmış :)
Nil iyi
bugün kontrole gittik 2600 olmuş kilosu düşmüş
olsun şükür
kaka testi ve sarılık testi yapıldı sarılık var emmiyor çünkü inat kızım
Allah'tan yatıracak kadar yüksek değil
Nil ve çevresinde hayat geçiyor
göbeğim ve kasıklarım ağrıyor maalesef
benden haberler bu kadar :)

bir varlığın gözüne kaka yapsın diye bu kadar içten baktığımı bilmem :)
tırnaklarımı ilk defa dibinden kestim acıdı :)

bizde merak ediyoduk sizi...
insallah kısa zamanda emerde sende oda rahat edersiniz
emmerse sarılıkkta artmaz
senin kız bastan belli etti rengini sezeryan gününü beklemeden
inadıda gecer insallah
Nil imiz kısa zamanda toparlar
arada bizi habersiz bırakma mis kokulunu bizim yerimizede kokla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…