- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.581
ooo ne güzel haber bu bebişin kilosu mahşallah allah nazardan saklasın sende iyisindir inşallah rabbim hepimizi bir avazda bir ıkınmaya kurtarsın inşallah
kızlar daha yeni oturdumgiden gelen oluyo çok yoruluyorum çok şükür şikayetlenmiyorum yarın doktor kontrolü var yine çatala çıkıcam çok korkuyorum ben ya korkmuyodum hatta burayada yazdım ama o çatı muayenesinden sonra çok korkmaya başadım ama herkezde acıcak diye bir kaide yok ben kendimi hiç bırakmadım kalkmaya çalışdım çataldan ondan oldu yarın ne yapıcam bakalım dua edin ne olur karnım iyice aşağıya indi sanırım artık geliyo çok sertleşiyo elim ayağım bırakıyo kendini allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin yatıp kalkıp hem sizlere hem kendime dua ediyorum doğumlarımız kolay olsun diye
ay seni alıp bizim eve getireceğim varyaaa,onların seni dinlendireceği yok canım benim kıyamam sana.
muayeneden bukadar korkma bak düşün normal doğum yaparsan o gerginlikle her şey daha da zor olur kendini buna alıştırmaya çalış,o ortama alıştırmaya çalış.doğum sırasında birde o gerginliği yaşayacaksın yoksa.nekadar çabuk alışırsan okadar iyi kendini germe bukadar,olup bitecek inşallah korkma
Canim benim bizim burdada muayenede catala oturtmuyorlar, o kadar canim yanmiyordu simdi sancilar basladi ya biraz aciyor ama o kadar cok etkilemiyor,agri esigim cok yüksek galibateşekkür ederim canım evet bebeğimde mutlu olduğumu hissetmiştir sanırım,ah başarabilsem göbeğimi öpeceğimo kıpırdadıkça minik tepecikler yaptıkça karnımda iyice sabırsızlanıyorum
evet zaten arkadaşım sezaryen istiyordu tansiyon yüksek olunca ben nasıl dayanırım normal doğuma diyordu neyse ki biraz zorlu olmuş ama sağ salim kavuştu bebeğine.darısı başımıza inşallah.sen nasılsın?
buarada bayanlar benim gittiğim hastanede çatala oturtmuyorlar denk geldim bugün tesadüfen. bayanlar alt kısmını çıkarıp,beline bir örtü sarıyorlar ve sedyeye yatıyorlar doktor eli ile muayene yapıyor.doktor bile bakmıyor yani.arada paravan vardı ama bir şey soracaktım o sırada denk geldim.ayrıca acilde de o şekilde muayene yapıyorlardı.doktor kadına kendini kasarsan daha çok canın yanar kalçanı serbest bırak uzan falan dedi.
ayrıca ben 20li haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yatmıştım,başta inanılmaz kasık ağrım olunca doktor alttan açılma var mı diye bakmak istedi,çok şiddetliydi ağrılarım.ben önce yok dedim fakat agrılarım arttıkça mecbur kaldım bana da aynı şekilde muayene yaptı açılma yok dedi,çok az canım acıdı kasıldım ama doktor çok afedersin çok afedersin diye diye baktı.öyle olunca gerginliğim geçmişti biraz.
doktor nst'de sancı gördüğü hastalara alttan muayene yaptı bugün açılma var mı diye,bilmiyorum benim nezaman olacak ama nekadar geç olursa okadar iyi tabiiki :18:
ya kızlar ben bişeyi kafama takdım 37+4 ken 3.150 gramdı bir hafta sonra doğum yapıcağım özel saygı hastanesine gittim bebeğim 35 hafta ve 2.850 gram söledi ben hiç bir şey anlamadım neden böle çıktı 2 hastanede farklı çıktıkafama taktım bir arkadaşım var eksik çıkmış benim doğum yapıcağım hastanede ama çok farkla yani fazla kiloyla doğurdu anlamadım ben yaaaa offff evin derdi yetmiyo gibi bunu da kafama taktım kimseye söleyemiyorum sorduklarında 3 kiloyu geçmişti dedim ve şimdi söleyemiyorum nasıl oldu yaa gerçi kilosu düşük olan çabuk gelişiyomuş ama nasıl böle fark oldu anlamadım ben yaa benim doğum yapııcağım hastanede bebek doğar doğmaz resmini koyuyolar bakmak isterseniz saygı hastanesi yazıyosunuz ve hemen e bebek çıkıyo orda 1 ay içinde 1 hafta içinde ve bugün doğan bebekler diye çıkıyo kilosu herşeyini yazıyolar çok güzel bişey bende doğum yaparsam orda çıkıcak bakarsınız :1 soy adından anlarsınız bebek bay yazarsa bilinki benim sıpa
Allah kolayliklar versin canim yorulmaman lazzim artik ama kismetr.Canim benim kasmaman lazim kendini yoksa daha cok canin yanar.Amin canim hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz insaallah.kızlar daha yeni oturdumgiden gelen oluyo çok yoruluyorum çok şükür şikayetlenmiyorum yarın doktor kontrolü var yine çatala çıkıcam çok korkuyorum ben ya korkmuyodum hatta burayada yazdım ama o çatı muayenesinden sonra çok korkmaya başadım ama herkezde acıcak diye bir kaide yok ben kendimi hiç bırakmadım kalkmaya çalışdım çataldan ondan oldu yarın ne yapıcam bakalım dua edin ne olur karnım iyice aşağıya indi sanırım artık geliyo çok sertleşiyo elim ayağım bırakıyo kendini allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin yatıp kalkıp hem sizlere hem kendime dua ediyorum doğumlarımız kolay olsun diye
ooo ne güzel haber bu bebişin kilosu mahşallah allah nazardan saklasın sende iyisindir inşallah rabbim hepimizi bir avazda bir ıkınmaya kurtarsın inşallah
arkadaşlar,
ben de pazartesi günü gidiyorum doğuma
arkadaşlar,
edayhancım benim dr bana sen nasıl beslenirsen beslen bebeğin yapısı minyonsa kilo aldıramazsın demişti.. o yüzden cok üzülme.. doğduktan sonra nasılsa alacaktır..
arkadaşlar,
çok gıcık oldm ya sitresten kızlar gözüme uyku girmedi.
canım bosver takma kafana bende çok takılıyodum dış etkenlere ama 2-3 haftadır bakıyorum kendime bosvermeyi ögrendim
bugün yie eşimin halaları birsürü şey söyledi yok isism kilo dogum falan coguna cvp bile vermedim duymamazlığa geldim
kimse bebeğimden ve benden önemli değil sende dene rahat tut kafanı......
haklısın cnm ama elimde diil.zatn kaynanam açığımı arayan bi insan.bide burda iki tane patavatsız ağız birliği yapmş insanlarla bir olnca gerçektn üzüldm.ben üzülnce bebeğimde oynamıyo yavrumda etkileniyor.allaha haval ediyrm onları.
haklısın..
ve işte bebeğinin nasıl etkilendiğini düşünerek insanlara bu fırsatı verme...
crafty okuyup gitmeeee...
Nil nasıl sen nasılsın anlat azıcıkta olsa...
bizde merak ediyoduk sizi...ah okuyamadım ki bile öle açık kalmış :)
Nil iyi
bugün kontrole gittik 2600 olmuş kilosu düşmüş
olsun şükür
kaka testi ve sarılık testi yapıldı sarılık varemmiyor çünkü inat kızım
Allah'tan yatıracak kadar yüksek değil
Nil ve çevresinde hayat geçiyor
göbeğim ve kasıklarım ağrıyor maalesef
benden haberler bu kadar :)
bir varlığın gözüne kaka yapsın diye bu kadar içten baktığımı bilmem :)
tırnaklarımı ilk defa dibinden kestim acıdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?