2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim

Son düzenleme:

allah ailece sağlık sıhat uzun ömürler versin.

herkese selam,yine uyku tutmadı son zamanlarda uyayamıyorum zaten.bendemi bu problem acaba ,sizlerde de uyku problemi yaşayan varmı? kasım annesi olacağım hayırlısıyla,oğluşumu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.alah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

sorma birde bende hamılelıge baglı seker çıktı.öle istediğim gibi çikolata yiyemıyorum. yıyen var yıyemeyen var dıye sabah bende düşünmüştüm.

Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460

heyt yavrum benim erkek olmusta mavi nüfus cüzdanına sahip olmuş.kuzucuk sağlıkla büyür inşallah.

ççok şaşırdım.bizden bi kaç gün sonra görünüyor çizelgende.bende öle pat diye gelmesınden korkuyorum.çok merak edıyorum nasıl olduda bırden doğdu.ama sağlıklısınız ya en önemlisi o.hayırlı olsun bebeğin.

kızlar ya ben horlamaya basladım normal mı bu?
eskıden cok yorgun oldugumda horlardım.şimdi uykuya dalarkenden başlıyorum.hatta bazen kendı horultuma uyanyorum sonra kaldıgım yerden devam edıyorum.sizde de var mı?

Herkese günaydın kızlar :)))

çok şaşırdım birden oldu herhalde Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözünüz aydın ))

Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))

Bir resim paylaşıyım:)

Eki Görüntüle 279459

masallah canım benim...sağ salim aldın oğlunu kucağına cok şükür.. ben korkmaya baslamıstım senin için.. tansiyon problemin nasıl suan peki ??

benim ki de konyalı ve akrep :)

kaderdasım :))))

arkadaşlar,
ben de pazartesi günü gidiyorum doğuma

kuzum doktorun daha iyi bilir ama erken değil mi pazartesi benim 11 Kasım sezeryan.. ve belli oldugundan beri kendimi kötü hissediyorum..

sende sağlık problemi yok değil mi?

ediyoruz tatlım.. stres yapma bebeğine odaklan sen..

kıyamam ya..

komsu nedir Allah askına.. kapar kapını oturursun dedim kendi kendime.. kayınvalidenin onlarla bir olmasını agzım acık okudum resmen.. Allah yardımcın olsun güzelim..

niye artık kimse cvp vermiyo ya valla alınıyorum 2 kez sordum kimseden cvp yok

canım insallah saglıkla kavusursun yavruna iyi haberlerini bekliyoruz pazartesi...

arm bende deli gibi diz agrısı var güzelim.. işe gelirken yürüyemiyorum resmen o dereceye geldi yani..

ay ay ay..

bi anne daha.. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin pamuk oğlunu inşallah..

detayları heyecanla bekliyoruz canım benimm..

günaydın kızlar herkese yeni doğum haberlerini okudum şimdi...

ay durduramıyorum kendimi arzu ölcem resmen düşünmekten..

kalp atıslarımı görsen..

düşünüyorum söylediklerini ama baskın geliyor korkum...
tatlım dün birden çıktım yazamadım. bol bol etrafındakilerle konuşup rahatlama yoluna git canım yalnız kalmamaya çalış bide insan yalnız kalınca daha çok düşünüyor çünkü..istedğin zaman arayıp benimlede konuşabilirsin :)

Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))

Bir resim paylaşıyım:)

Eki Görüntüle 279459

MAŞALLAH kıvanç bebeğe çok tatlıymış ya ..

arkadaşlar,
ben de pazartesi günü gidiyorum doğuma

Allah yardımcınız olsun bebişini sağlıcakla kucağına al inş. şimdide hayırlı doğumlar

okuyunca şaşırdım canım sizede MAŞALLAH sağlıcakla büyüt bebeğini...

hadi allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Teşekkürler... amin, hepimizin

badicanım canım; Allah yar ve yardımcın olsun. hayırlısıyla al bebişini kucağına inş. Amin... bekleyeydin az beraber doğuraydık

ben bekleyecektim de artist doktorum pazartesi geliyorsun dedi... hem de önce normal deneyecek suni sancı alıp sonra sezeryan olmak istemiyorum... inş normal yapabilirim... dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

niye artık kimse cvp vermiyo ya valla alınıyorum 2 kez sordum kimseden cvp yok

canım insallah saglıkla kavusursun yavruna iyi haberlerini bekliyoruz pazartesi...

tatlım, sorunu görmedim ben ya... zaten dün beri leyla gibiyim iyi dileklerin için teşekkür ederim...

anaaa, adaşım, gözün aydın... iyi olmanıza çok sevindim.. gözünüz aydın...

kaderdasım :))))

kuzum doktorun daha iyi bilir ama erken değil mi pazartesi benim 11 Kasım sezeryan.. ve belli oldugundan beri kendimi kötü hissediyorum..

sende sağlık problemi yok değil mi?

canım, benim bağışıklık sitemim problemli, o yüzden bekletmek istemiyor doktorum, riske gerek yok diyor.. malum araya bayram da girecek... ve sadece pazartesi günleri yaptırıyor doğum... dualarınızı eksik etmeyin olur mu...

cok saol canım benim..

cinent anımda arayabilirim walla..

benim gibi hamile biriyle konusmak daha rahat olur sanırım..

aksam eşime diyorumki vazgectim normal doğurcam.. sen karar verene kadar bu kız doğacak göreceksin kendi kendine diyor bana..bu mu dedim yani beni sakinleştirme yöntemin bumu..

o da cıldırmıs durumda her aksam aynı muhabbet.. en son keşke ben dogurabilseydim senin yerine dedi .. ben basladım aglamaya yine..

eksik edermiyiz..

her dogum yapacam diyen gece rüyama giriyor resmen..

en az 10 dogum yasadım rüyalarımda düşünün yani..

ŞOK ŞOK ŞOK.. sabah sabajh bi güzel haber daha.. bide kız bebekleri erkenci derler.. bizim kasım anneleri bu tezide çürütüü.. bi erkek anası olarak paniklemeye başladım.. canım hayırlı olsun , efe sağlıklı ya gerisi boş.. detayları bekliyoruz en kısa zamanda.. maşallah efe ye

ee o kadar kilo aldık, horlamakta normal.. nefes zor alıyoruz zaten.. doğumdan sonra geçe takılma.. yastığını yükselt biraz istersen

allah anneli babalı sağlıcakla büyütsn cnm.darısı da bizlere olsn.

Şok oldum gözünüz aydın ii olmanıza çok sevindim ..Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah...

çok hassaslaşmışsın kuzum benim kıyamam istediğinde ara çok ciddiyim... normal böyle gel gitler yaşaman erkekler pek anlamıyor ya

fatma face sancı çektiğini yazan kim, yani burdaki nicki ne biliyomusun sen.. doğurdumu acaba o arkadaş

günaydın güzel anneler :)
ben hep hep okuyorum ama uzundur yazmıyordum bugün alamadım kendimi sabah sabah iki tane birbirinden güzel meleğin resimlerini görünce çok mutlu oldum doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Bebişler doğdukça heycanımız artıyor bende kızım için sabırsızlanmaya başladım hergün kendimi dinliyorum ama hep aynı yerinde aşağı indi diyorsunuz ya anlaşılıyormu bu hareket ettiği yerlerden falan . Büyüdüğünü hissettmek mucize gibi artık yumrukları tekmeleri kocaman geliyor inanılmaz bişey bebişlerin resimlerini görünce kızımda böylemi olucak diyorum inanamıyorum birde doğduktan sonra bir kaç günde nasıl da büyüyorlar. Belirsizlik çok kötü 4 haftam kaldı diyorum ama erken olanlar okadar çok ki hergün sanki suyum gelicek gibi ya da sancı nasıl bişi acaba çok merak ediyorum normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum ilk aylarda bu konunun adından bile korkarken şimdi dört gözle bekliyorum aşık olduğum kuzum bir an önce doğsun sanki hayat hiç bu kadar huzur vermemişti beklemek hiç bu kadar güzel olmamıştı . Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim kavuştursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…