- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.621
çok hassaslaşmışsın kuzum benim kıyamam istediğinde ara çok ciddiyim... normal böyle gel gitler yaşaman erkekler pek anlamıyor ya
fatma face sancı çektiğini yazan kim, yani burdaki nicki ne biliyomusun sen.. doğurdumu acaba o arkadaş
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim
ay ben varım hayatımda hiç horlamazdım bazen öyle kükrüyorum ki kendi sesime uyanıyorum...s
kızlar ya ben horlamaya basladım normal mı bu?
eskıden cok yorgun oldugumda horlardım.şimdi uykuya dalarkenden başlıyorum.hatta bazen kendı horultuma uyanyorum sonra kaldıgım yerden devam edıyorum.sizde de var mı?
aynen bende kaıştırıyorum.. listeye bakıyorum arada ama bu listede de yok:)
kızlar günaydın...
çğleden sonra kontrolüm var ilkkez çanta ile gideceğim yolum uzak...
kendimde bişi hissetmiyorum ama...
sanırım daha doğurmam...
hadi hayırlı haberlerle gel güzelim..
kacta dönmüş olursun nasip olursa.. bizi habersiz bırakma..
ancak akşama fatmacım yolum uzak...8 den önce yazamam herhalde...
annem gelene kadar beklerse sevinirim...biz gurbette iki kişiyiz....
bari annem olsun elimizden tutsun
kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum
ay inşallah benimde annem gelene kadar bekler yavrumm..
ayın 5inde burda olacak hayırlısıyla..
kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum
Günaydın kızlar. Geçmişi okumaya başladım, ama bitiremedim henüz. Dün doktora giden ASKISdı sanırım di mi? Haber var mı ondan? Suyu azalıyordu sanırım ya da akıntısı fazlaydı. Bir gece öncesinden de sancısı vardı. Gelince haber veririm demişti. Face e bakmadım henüz. gollum güzel haberlerle gel inşallah. Ben biraz geçmişi okuyum geliyorum.
güzel haberlerle gel inş canım ...kızlar günaydın...
çğleden sonra kontrolüm var ilkkez çanta ile gideceğim yolum uzak...
kendimde bişi hissetmiyorum ama...
sanırım daha doğurmam...
sevde senin bulantılar geçtimi? ilaca devam ediyomusun..
Badicim içmeye devam ediyorum. Çok fena olursan gel demişti dr. O günki kadar fena değilim. Ama ilaçtan mıdır nedir tadım yok pek. Midem çok iyi olmasa da çok kötü de değil. Enfeksiyon için içeyim bari dedim. Fazla su içemiyorum, midem almıyor. Maden suyu içiyorum ben de. O daha ferahlatıyor gibi hissediyorum. Napıcam ben bu susuzlukla bilmiyorum. 3 lt iç diyorlar bir de. 1 litreden öteye geçemiyorum. Hele şimdi işkence gibi suyu midem almıyor.
nil 3800 doğmamışmıydı öyle hatırladım sanki
2600 e düşmüş yazmış crafty yanlışlık mı oldu yoksa o kadar düşüyormu doğumdan sonra kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?