2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çok hassaslaşmışsın kuzum benim kıyamam istediğinde ara çok ciddiyim... normal böyle gel gitler yaşaman erkekler pek anlamıyor ya

evt hormonlarım tavan yapmıs durumda..

fatma face sancı çektiğini yazan kim, yani burdaki nicki ne biliyomusun sen.. doğurdumu acaba o arkadaş

gördüm şimdi tanımıyorum canım ya.. zaten karıstırıyorum ben..kim kimdi diye..

sen bide bikac kişi daha var ezbere bildiğim.. bazıları eşlerininkinden giriyor bide..

off bu korkular doğurana kadar geçmicek anlaşılan... akşam eşim bana soruyo.. pat diye bişey olsa ben seni nereye götürcem diyo, çantamız var mı, yanımıza ne alcazdiyo, hepsinin yerini bana göster diyo:)acile mi gidicez, kadın doğum bölümüne mi diyo.. ayy ne bilim ben daha önce doğurdummu dedim.. sonrada beni sakinleştirmeye çalışıyo, sen hiç anlamıcaksın bile bakmışız arda kucağımızda diyo bana.. annanesi gelmeden gelmez benim oğlum inşallah..

gözünüz aydın...bir aceleci bebek daha...
Rabbim haırlı, sağlıklı ömür versin...

ay ben varım hayatımda hiç horlamazdım bazen öyle kükrüyorum ki kendi sesime uyanıyorum...
çok utanıyorum ama napiiim...
niye oluyo anlamadım

aynen bende kaıştırıyorum.. listeye bakıyorum arada ama bu listede de yok:)

o arkadaş yurtdışında mı yaşıyordu sanki...
buralarda pek yazdı mı hatırlayamıyorum

kızlar günaydın...
çğleden sonra kontrolüm var ilkkez çanta ile gideceğim yolum uzak...
kendimde bişi hissetmiyorum ama...
sanırım daha doğurmam...

kızlar günaydın...
çğleden sonra kontrolüm var ilkkez çanta ile gideceğim yolum uzak...
kendimde bişi hissetmiyorum ama...
sanırım daha doğurmam...

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim..

kacta dönmüş olursun nasip olursa.. bizi habersiz bırakma..

ancak akşama fatmacım yolum uzak...8 den önce yazamam herhalde...
annem gelene kadar beklerse sevinirim...biz gurbette iki kişiyiz....
bari annem olsun elimizden tutsun

ay inşallah benimde annem gelene kadar bekler yavrumm..

ayın 5inde burda olacak hayırlısıyla..

kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Geçmişi okumaya başladım, ama bitiremedim henüz. Dün doktora giden ASKISdı sanırım di mi? Haber var mı ondan? Suyu azalıyordu sanırım ya da akıntısı fazlaydı. Bir gece öncesinden de sancısı vardı. Gelince haber veririm demişti. Face e bakmadım henüz. gollum güzel haberlerle gel inşallah. Ben biraz geçmişi okuyum geliyorum.

aksine benim annemler burdalar ama ben eşimle yalnız gitmek istiyorum doğuma.bu arada zaman geçmiyor bi türlü sabırsızlanıyorum.gel artık kızım biran önce nolur.

ay inşallah benimde annem gelene kadar bekler yavrumm..

ayın 5inde burda olacak hayırlısıyla..

ayy hepimiz anneleri bekliyoruz dört gözle:) inşallah kuzularımızda bekler..

kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum

akıntının kıvamı sümükümsü ise nişan oluyomuş o gelen.. ben panik yapar hastaneye giderdim.. ama tecrübeli annelerimiz nişandan sonra evde sancıları beklemenin daha iyi olduğunu söylüyo.. çünkü nişan 1 hafta öncesinden bile gelebiliyomuş.. ama benim başıma gele ben çoktan doktorda almıştım soluğu:) sancı filan var mı cnm

sevde senin bulantılar geçtimi? ilaca devam ediyomusun..

sevde senin bulantılar geçtimi? ilaca devam ediyomusun..

Badicim içmeye devam ediyorum. Çok fena olursan gel demişti dr. O günki kadar fena değilim. Ama ilaçtan mıdır nedir tadım yok pek. Midem çok iyi olmasa da çok kötü de değil. Enfeksiyon için içeyim bari dedim. Fazla su içemiyorum, midem almıyor. Maden suyu içiyorum ben de. O daha ferahlatıyor gibi hissediyorum. Napıcam ben bu susuzlukla bilmiyorum. 3 lt iç diyorlar bir de. 1 litreden öteye geçemiyorum. Hele şimdi işkence gibi suyu midem almıyor.

nil 3800 doğmamışmıydı öyle hatırladım sanki
2600 e düşmüş yazmış crafty yanlışlık mı oldu yoksa o kadar düşüyormu doğumdan sonra kilo

bazı antibiyotikler banada bulantı yapıyo, hatta ishal yapıyo.. o kesin ilaçtandır.. kaç günlk tedavi, kaç günü kaldı.. ilaçtan sonra suya daha fazla ağırlık verirsin.. küçük şişleler gözünün önünde dursun sürekli.. başka türlü olmuyo.. benim evin he yeri pet şişeler dolu, gördüğümden alıyorum bir iki yudum:)

finishe yaklaştık artık badiciiim.. ben iyice heyecanlanmaya başladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…